Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam nawet pewność że byłoby lepiej plus porządny tekst objaśniający dla wolniej myślących.

Ok, umieściliśmy w zakładce 'Linki' współczynnik (nazwaliśmy go ePoint, jest to pochodna rPoint o którym była mowa ostatnio na forum) który decyduje o szybkości pobierania linków, mam nadzieje, że ułatwi Wam to szacowanie ilości pobrań, a nam ujmie pytań dotyczących linków wychodzących do pobrania :D

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja pisalem wcześniej że dołozyłem trochę linków w połowie czerwca i było zero pobrań na te nowe linki. Do dzisiaj sytuacja się nie zmieniła.

Ale coś zaobserwowałem od tego czasu:

4 linki x 100pnk = 400pnk - dało to około 120 pobrań

20 linków x 20pnk = 400pnk - dało to 0 pobrań

Czy ten system prawidłowo działa?

Min ilośc PKT do pobrania to 100 z tego co usłyszałem

Marketing internetowy dla firm

Miałem troszkę powyżej 200k, teraz mam 300k za domenę co przy ~20 frazach może być problemem (już mam frazy po prawie 100k/fraze).

Mogę Ci pomóc, cóż poświęcę się i wezmę te nadwyżkowe 100k punktów skoro dla Ciebie to taki problem.

Daj znać na PW :D

Hehehe, to nie tak. Chodzi mi o stabilność linkowanych fraz. Jeśli system zmienia liczbę punktów (niech będzie, że co 3 dni -> co z moich obserwacji nie jest prawdą) , a dodane serwisy są cały czas linkowane to liczba punktów per fraza się zwiększa (co jest logiczne). Tylko co robić jak nie chce wzrostu ? Niestety żaden z dobrych systemów rotacyjnych nie pozwala na przydzielenie ilości punktów (chociaż maksymalnej) per fraza co byłoby dla mnie idealne.

A tak to sprawdzam kilka razy dziennie czy weblink nie zrobił wałka i nie zmniejszył liczby punktów o 100k (co ja poradzę, że wrzuciłem domeny po 300k-500k podstron).

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

nazwaliśmy go ePoint, jest to pochodna rPoint

Mogłobyś napisać więcej co to znaczy. Bo nie kumam jak to działa. Np. dla linka który ma parę tysięcy mniej punktów pisze że wartość została osiągnięta. A dla linku który ma dużo więcej punktów jest 10%. Tak że nie wiem czy to jest jakiś współczynnik sterowania sobie ilością punktów dla danego linka. Ale chyba nie.

Nie 100, a 77 :D i nie jest to minimalna ilość wymagana do pobrania, a bardziej minimalna ilość punktów jaką trzeba przyłożyć, żeby link był brany pod uwage w kolejkach wychodzących linków.

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Hehehe, to nie tak. Chodzi mi o stabilność linkowanych fraz. Jeśli system zmienia liczbę punktów (niech będzie, że co 3 dni -> co z moich obserwacji nie jest prawdą) , a dodane serwisy są cały czas linkowane to liczba punktów per fraza się zwiększa (co jest logiczne). Tylko co robić jak nie chce wzrostu ? Niestety żaden z dobrych systemów rotacyjnych nie pozwala na przydzielenie ilości punktów (chociaż maksymalnej) per fraza co byłoby dla mnie idealne.

A tak to sprawdzam kilka razy dziennie czy weblink nie zrobił wałka i nie zmniejszył liczby punktów o 100k (co ja poradzę, że wrzuciłem domeny po 300k-500k podstron).

Na walnym zebraniu zarządu uchwalono ze wyżej wniesiony wniosek zostanie wdrożony może jeszcze dziś, o czym zostaną powiadomieni akcjonariusze meilingiem.

500x62.gif

Nie 100, a 77 :D i nie jest to minimalna ilość wymagana do pobrania, a bardziej minimalna ilość punktów jaką trzeba przyłożyć, żeby link był brany pod uwage w kolejkach wychodzących linków.

Ja odnosze wrażenie że admini nie chcą na ten temat nic mówić, a pytałem już kilka razy. Pojawiła się ostatnio jakaś tajemnicza minimalna liczba, dla mnie to raczej wygląda na to że wypłynął teraz jakiś problem z dużą ilością linków w systemie.

.

Na forum e-weblinka jest wałkowany ten temat wiec tam odsyłam, nie ma problemu z dużą ilością linków bo linków jest nie wiele wiecej jak domen w systemie

Nie ma to jak byc precyzyjnym.

Pozatym jak juz pisalem na tamtejszym forum punktow mi nie wyswietla do przydzielenia linkow co nie jest zabawa tylko aktualizacja site. Skoro wy mi zablokowaliscie to dlaczego niby ja mam wyswietlac linki za ktore nie dostalem punktow bez jaj... co to za dziwne zwyczaje? i od kiedy?

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Na forum e-weblinka jest wałkowany ten temat wiec tam odsyłam, nie ma problemu z dużą ilością linków bo linków jest nie wiele wiecej jak domen w systemie

Nie ma to jak byc precyzyjnym.

Pozatym jak juz pisalem na tamtejszym forum punktow mi nie wyswietla do przydzielenia linkow co nie jest zabawa tylko aktualizacja site. Skoro wy mi zablokowaliscie to dlaczego niby ja mam wyswietlac linki za ktore nie dostalem punktow bez jaj... co to za dziwne zwyczaje? i od kiedy?

Przyszedłeś tu się poskarżyć? Saint zobacz że był nowy update jak zobaczysz od czego on był to może zrozumiesz dlaczego tak właśnie się stało.

500x62.gif

Szkoda, ze tu piszesz / piszecie cos innego niz na trym drugim forum ... jak bym uzysal precyzyjna odpowiedz tam to bym nie musial pytac tu. Poza tym do czego ten temat jest? do wychwalania i poprawiania samopoczucia wlascicela/li.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności