Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a gdzie (bo nie mogę się doszukać) jest jakaś oficjalna informacja na ten temat usunięcia tej komendy. Dla mnie to co piszesz (mkr) jest tym samym - skoro nie będzie informacji o ilości wyników jak same wyniki będa widoczne ?

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Google: (-15) 161 / Yahoo: (+1,477) 27,078 / BL: (+1,545) 13,992 / PR: 0 / Out: 1 (30%) 16,619 pkt (-7,646 pkt)

Czy ktoś mi odpowie czemu system odjął mi 7,5k pkt za stronę ? Jak z powyższych statystyk wynika wszystko jest na plusie prócz site w google który poleciał w wysokości 15 podstron, no chyba że te 15 podstron było aż tak ważne aby za nie odjąć 7,5k pkt

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Google: (-15) 161 / Yahoo: (+1,477) 27,078 / BL: (+1,545) 13,992 / PR: 0 / Out: 1 (30%) 16,619 pkt (-7,646 pkt)

O co tym razem chodzi że mi usunęło ponad 7500pkt ?

Z podanych parametrów na bieżąco nie jest monitorowany spadek PR i linków wychodzących. Może w ostatnich dniach pozbyłeś się linków wychodzących ze strony lub straciłeś PR dla domeny?

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

nie pr nie było tam, co do site i bl to raczej nie pamiętam co było kilka dni temu. Jednak sprawdzcie to bo to już kilka razy wcześniej widziałem to jednak zawsze zapominałem o tym napisać. Może to faktycznie wynika z opóźnienia w wyświetlaniu statystyk. Aha usuwałem i dodawałem domeny na nowo więc jak coś przeglądnijcie własne systemowe staty.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=626393

Nie odpowiedziałeś na pytanie czy to było tylko straszenie ludzi czy może jednak...

nie raz warto odczekać pare dni zanim się coś powie bo potem mozna wyjść na ......

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności