Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, ze tu piszesz / piszecie cos innego niz na trym drugim forum ... jak bym uzysal precyzyjna odpowiedz tam to bym nie musial pytac tu. Poza tym do czego ten temat jest? do wychwalania i poprawiania samopoczucia wlascicela/li.

Gdybyś miał 14 no 16 lat na twoje pytanie udzielili byśmy rzetelnej odpowiedzi ale w Twoim wieku nie przystoi zadawać takich pytań.

500x62.gif

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najpierw trzeba sie umiec wyslowic aby miec mozliwosc odpowiadania. Ja doskonale wiem co mi przystoi w moim wieku i nie jestes raczej osoba ktora ma jakiekolwiek prawo do pouczania mnie w tej materii. Poza tym aktualizacja miala miejsce w momencie kiedy wykonywalem operacje, na wszym forum czy stronie nie jest napisane nigdzie, ze przy dodawaniu nowej strony punkty automatycznie nie stana sie dostepne do wykorzystania na linki tylko trzeba je dodac wlasnie w zarzadaniu punktami i nowejs opcji. Moim zdaniem punkty te powinny byc automatycznie dostepne, a jesli ktos ma ochote je ujac to niech to zrobi. Jestem pewien, ze nie tylko ja zdezorientowalem sie przez tego typu zmiane i sami zobaczycie ile bedzie pytan jesli jasno nikt tego nie napisze.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Update w zakładce Zarządzanie punktami można określić ile maksymalnie chcemy przeznaczyć punktów na nasze frazy z zakładki Linki a pozostała nadwyżka punktów nie będzie brana pod uwagę czekając na gorsze czasy

Coś Wam nie wyszło, MUSI być opcja dawania automatycznie maksymalnej liczby punktów. Przecież zaglądanie w kółko i zwiększanie limitu przy wzroście site: jest nonsensem.

W ogóle ta opcja to nie jest zbyt potrzebna, potrzebne są limity przy konkretnych linkach a reszta jak leci.

Na początku myślałem że zero daje wszytkie punkty, ale system nie pozwala przywrócić zera, z kolei nie można dać więcej punktów niż się ma, więc do d... ta opcja, tylko przeszkadza :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Hehehe, to nie tak. Chodzi mi o stabilność linkowanych fraz. Jeśli system zmienia liczbę punktów (niech będzie, że co 3 dni -> co z moich obserwacji nie jest prawdą) , a dodane serwisy są cały czas linkowane to liczba punktów per fraza się zwiększa (co jest logiczne). Tylko co robić jak nie chce wzrostu ? Niestety żaden z dobrych systemów rotacyjnych nie pozwala na przydzielenie ilości punktów (chociaż maksymalnej) per fraza co byłoby dla mnie idealne.

A tak to sprawdzam kilka razy dziennie czy weblink nie zrobił wałka i nie zmniejszył liczby punktów o 100k (co ja poradzę, że wrzuciłem domeny po 300k-500k podstron).

Na walnym zebraniu zarządu uchwalono ze wyżej wniesiony wniosek zostanie wdrożony może jeszcze dziś, o czym zostaną powiadomieni akcjonariusze meilingiem.

Dziękuję Wam bardzo. Teraz można już wykorzystywać system do profesjonalnych zastosowań.

To może poniżej jeszcze jakiś pomysł przemycę.

Super opcją jest "grace" -> łaska. Czyli mamy parę dni na odzyskanie punktów zanim liczba punktów spadnie.

Oczywiście jako opcja dodatkowo płatna :) (wzór -> receivelinks.com)

No ale zróbcie jeszcze powiadomienie mailem, że strona wyleciała itp :)

Kurde, super. Raz jeszcze dzięki :P

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Tak sobie pomyślałe, że jeśli nie można zrobić limitu na poszczególne linki (ze względu na ich liczbę choćby), to może zrobić dwie kategorie linków "bez limitu" czyli dostawałaby tyle punktów ile zostało z kategorii "z limitem" i już byłoby fajnie :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Dla stałych bywalców zakładek Serwisy i Linki strony weblinka przygotowaliśmy dodatkowe informacje dotyczące ostatniego pobrania linka przez system oraz ostatniego odświeżenia site i pagerank strony ;)

Pozdrawiam

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Nie sledze tematu na biezaca, mam wiec pytanie czy zostala juz wprowadzona mozliwosc dodawania domen bez 'www' ?

Jesli nie to czy bedzie taka mozliwosc czy tez nie ?

Po wielu testach obecnie taka poprawka nie zostanie wprowadzona, za duże pole do oszukiwania na SITE a co za tym idze sztucznego nabijania PKT.

System będzie przyjmował strony tylko i wyłącznie z WWW

Najbliższy update to wprowadzenie powiadamiania email.

500x62.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności