Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to rozpoczalem testy nad systemem zaczalem od 70 tys punktow na 1 strone zobaczymy czy cos sie ruszy po okolo tygodniu edytuje ten post i napisze czy dalo to jakies wieksze rezultaty.

Edycja: dodalem 10tys punktow zaczynam od 70tys jak bedzie ladnie szlo to dodam wiecej :shout:

Jeszcze nie widze efektow (24h) ale podoba mi sie ze moge dodawac szybko nowe strony w ten sposob w 24h dodalem kilkadzisiat domen do systemu - z jednej strony plus z drugiej - ciezko to jest zweryfikowac dla adminow jak im na dobe dojdzie ze 100 domen.

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

Muszę się Was poradzić w sprawie stronki i e-weblinka, gdyż mam pewien problem.

Zrobiłem stronkę z ok. 15 podstronami. Na każdą podstronę przeznaczyłem 1000 punktów, na stronę główną nie dałem nic, jest linkowana z każdej podstrony. Minęło kilka dni wszystko się ładnie zaindeksowało, Podstrony miały nawet ładne pozycje. Trwało to wg moich statystyk ok. 2 tygodni i nagle po wpisaniu site:www.domena.pl pokazuje mi tylko stronę główną. Podstron brak.

Czy oznacza to ban dla podstron? Wiem, że często po pierwszej indeksacji stron wylatują one z indeksu i pózniej powracają, ale zazwyczaj zdarza się to w pierwszych dniach a moje podstrony były już ponad 2 tygodnie w wyszukiwarce. Nie ma ich od około 10 dni.

Dałem tylko 1000 punktów na podstronę jak było to zalecane. Czy było to jednak za dużo, czy może jest jakiś inny powód braku podstron.

Macie może jakąś opinię na taką sytuację?

Macie może jakąś opinię na taką sytuację?

Moze poszukaj na innych DC? Mi site dla nowych stron w ostatnich 2 tygodniach strasznie skakal, raz byla tylko glowna, raz kilka podstron, ale wszystko sie juz ustabilizowalo.

Nie, nie jest to wynik innych danych DC. Podstron nie ma w wyszkiwarce, co potwierdzają też statystyki - brak jakichkolwiek wejść.

Sorki, bo nie mogę znaleźć, czy "ostatnie pobranie" podaje pobranie przez googiela, czy ogólnie przez system i wystawienie linku na jakiejś stronie ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Delta a kto napisał żeby dawać po 1000 punktów na podstronę? Bo jakoś nie rzuciło mi się to w oczy.

Jeżeli chciałeś szybciej indeksacji całej witryny wystarczło podlinkować 5 i to nie 1000 punktów z powiedzmy 300 punktami, dodać w tym czasie linki stałe w precelkach np. i zdjąć system, lub jego siłę skierować na główną ale nie 1000 punktami ;)

Pozostaje czekanie, ale dla przestrogi kolejnym śmiałkom ;) - e-weblink jest mocnym systemem a google szczególnie wrażliwe na młode domeny o zbyt szybkim przyroście. Zatem rozsądnie wszystko proszę.

Chyba coś się wysypało w systemie, na wszystkich serwisach mam 0pkt. Druga opcja to ban - tylko nie wiem za co ....

ja na kilku mam 0, ale nie przejmuj się , ten system tak ma......- chcą mobilizować ludzi, żeby codziennie po kilka razy zaglądali i sprawdzali jak wygląda ich konto .....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zatem rozsądnie wszystko proszę.

Powiedz proszę, ile wystarczy dać pkt na świeżutką domenę, aby ładnie się zaindeksowała.

Różnicuj anchory i spokojnie na 15 stronicową witrynę wystarczy 2-3k na różne podstrony i główną.

Każdy link obdarz około 200 - 300 punktami (ale niech to potwierdzi AQQry albo MMP lub ktoś jeszcze z systemu).

Do indeksowania spokojnie wystarczy.

Następnie linkuj - lub równocześnie ze słabszych precli tak aby stosunek linków stałych do zmiennych był wyższy (więcej stałych) i sukcesywnie zwiększaj ilość punktów w systemie wraz z ilością linków stałych. Tak to wygląda na dzień dzisiejszy, chyba że coś przeoczyłem.

bo takie cos chyba zbyt mocno naruszałoby prywatność witryn. Tak mi się wydaje że nie każdy chciałby dzielić się info o wizytach googlebotów. Pozatym z tego co zdązyłem wywnioskować system posiada kontrole do momentu pobrania linków na witrynę, później odbywa się wewn randoms kontrolowany przez skrypt umieszczony po stronie usera.

To takie moje wnioski po analizie kodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności