Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obecność stron z dużym site powoduje, ze niepotrzebnie zbyt wiele linków jednego pozycjonera z tym samym anchorem może znaleźć sie na jednej dużej stronie. Jest to równoznaczne z tym, że te duże strony otrzymują więcej punktów niż dają mocy w porównaniu z mniejszymi stronami. Dlatego popieram takie ograniczenie. Może i będzie krzyk, ale tak naprawdę to jaka jest alternatywa (inny system) dla takich stron?

Eksperyment Discover.pl

... jest plan zeby przycinał przy 100k

Bardzo dobrze, z tym, że może niech nie przycina do zera, tylko niech liczy pow. 50k 0.5pkt, pow. 100k 0.25pkt, pow. 200k 0.15 itd. Wagi wyssałem z palca i można zrobić nawet jakąś ciągłą funkcję, niech ten z site 1mln dostanie jednak więcej pkt. niż taki nędzasz z 200k :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Obecnie system przycina site powyżej 200k, i już były głosy przeciw, ja bardzo bym chciał zeby system przycinał od 50K ale czy to jest realne ? Za dużo uztkowników by się bużyło chociaż z tego co wiem jest plan zeby przycinał przy 100k

Tomek 200 czy 300 ?

Bo teraz się pogubiłem...

ale z tym 50 czy 100k to przesada....

Pozdrawiam

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Xann: ogolnie to fajnie, ze ktos o tym wczesniej informuje oficjalnie ...

ale co tam na jednej stronie mam site 162k, a w systemie 58,8k ppunkow czy zaczeliscie dzielic przez dwa :) hmmm.... ze tak zapytam z ciekawosci na podstawie jakiego DC jest brany site bo z tego co sprawdzalem wszedzie gdzie moglem to mam 162k.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Xann: wydaje mi sie, ze na samej stronie powinno byc cos takiego jak naws czy, zmiany w systemie czy cokolwiek innego w czym by byly pisane zmiany zachodzace w samym systemie bo to jest tak, ze ja wiem ty wiesz ktos wie, a pytanie ile osob nie wie i sie nie dowie. Trzeba by sledzic ten watek na forum non-stop aby byc na bierzaco ... np. wczesniej z tego co pamietam byla mowa o 300k potem o 200k i teraz 100k troche duzo balaganu sie robi moim zdaniem.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności