Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

On juz był po tej ciemnej stronie, potem dostał olśnienia i przeszdł na jasna stronę zła, a teraz miał by znowu być ciemnym rycerzem? Coś jak powrót jedi? Czemu nie, jedi przeszedł z dobrej na złą, a potem wrócił. On moze przejśc ze złej do dobrej i wrócić na złą... Tylko że tu wcale nie musi sie to zakończyc hapy endem :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

capone a Ty znasz zapewne wszystkie strony które są systemie i nie zgadujesz jak my :) Gratuluje tej "wiedzy".

Już dawno ktoś napisał, że handlarze nie są złem dla systemu. Są naprawde porządne strony, które wrzucają do systemu i chwała im za to, bo dzieki takim stronom system ma moc.

Nigdzie nie napisałem ja, a i pewnie nie znajdziesz by ktos tak napisał, że w systemie jest tylko syf. Ale pisanie, że w systemie nie ma "płytkich" (no i storzyłem nowe okreslenie :] ) stron jest albo pisaniem nieprawdy, albo marzeniem do którego się spełnienia powinno dążyć ;)

- Reklama -

No pomyśl kto? Potencjalnie z systemu korzystają:

handlujący wyłacznie punktami

handlujący punktami i dopalający* swoje strony

dopalający* strony wyłacznie kupionymi punktami

dopalający* wyłacznie swoimi punktami

i mieszanka powyższych :)

No to kto wrzuca takie "płytkie" strony? I dlaczego zakładasz, że życie takiej strony to miesiąc?

* dopalający, pozycjonujący, szpiegujący itd

Ty sie lepiej zapytaj nie kto, a czemu ;)

- Reklama -

Ale czy my tu mówimi o cięciach (-70% nie spowoduje, że Twój link nie pojawi sie na takiej stronie, czy będzie cięcie czy nie, to masz takie same szanse, że Twój link wskoczy na ta stronę)? Czy o tym jakiej wartości strony sa w systemie? :P

Nie chodzi o to, że nie ma dobrych, ale o to czy oby nie więcej jest tego typu jak ta wyżej i nie chodzi o konkretny skrypt :P

Albo czy obecna polityka nie będzie prowadzić do tego, że "płytkich" stron szybciej będzie przybywac niż tych dobrych ;)

- Reklama -

Shaun a czy tam są 46 outlinki Weblinka ?

Nie, tam są inne swl podpięte i dlatego dostają bonus w postaci -70% uzyskanych punktów :P

Zdaję sobie z tego sprawę. Bardzo dobrze, że system wprowadził bonus -70%, ale tak czy inaczej takie strony w systemie istnieją nadal.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Zakręcony - jak facet ma takich serwisów 50 i za każdy zbierał po 10k pkt, to miał 500k punktów, w momencie kiedy ma teraz -70% to zostaje mu 150k... więc facet zachodzi do głowy i chcąc mieć sporo punktów może (nie musi, rzecz jasna) zdecydować się tylko na eWeba i ma full punktów + 30% bonus za wyłączność :P i tak gość ma 650k pkt :P

FiKaS, ale i może pozostać też w ewebie nie zdejmując innych systemów, przynajmniej do czasu kiedy inne systemy nie zaczną "nagradzać" za nadmierną ilość wychodzących. Jak zaczną wtedy zacznie sie przenoszenie zabawek i wydaje mi sie, że problem farm zacznie znikać, pozostanie jeszcze tylko jakość i będzie cud miód i malina :P

cinek60 wyrażaj sie jaśniej, bo dla mnie "płytka" strona nie musi byc mała :P Jaka to strona to napisałem kilka postów wyżej. ;)

- Reklama -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności