Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Szooku - frazę proszę raz na zimno :) :) Spłoszyłeś się? Bo my z Ojcem Dyrektorem coś Ci znajdziemy :P

Ja sie poświęce możecie wrzucać.

Frazy Gry i Gry online adres maxiware.info bez www

Jak złapę filtra to trudno i tak będę zrzucał, linki z linkme za 1msc to ci mi robi różnicę.

Proszę o większą ilosć. msc temu wrzuciłem 40k na jedna frazę z linkor i -e-weblink.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Xann: wydaje mi sie, ze na samej stronie powinno byc cos takiego jak naws czy, zmiany w systemie czy cokolwiek innego w czym by byly pisane zmiany zachodzace w samym systemie bo to jest tak, ze ja wiem ty wiesz ktos wie, a pytanie ile osob nie wie i sie nie dowie. Trzeba by sledzic ten watek na forum non-stop aby byc na bierzaco ... np. wczesniej z tego co pamietam byla mowa o 300k potem o 200k i teraz 100k troche duzo balaganu sie robi moim zdaniem.

Z tego co wiem wszyskie informacje podawane są na forum e-weblinka a oraz idą emailem do użytkowników. Jak w przykładzie z ostatnim uaktualnieniem ja dostałem info.

Marketing internetowy dla firm

Od razu zgłaszam sprzeciw!
Odrzucony. Wbrew pozorom, to również w Twoim interesie. :)

lol Yeden...

mam domenę z dużym site'em i daje mi dużo PTK - to jest mój interes ^^

System jak dla mnie działa - nawet przy takich site'ach - to się liczy.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Xann: ja nie dostalem zadnego na maila. Poza tym na forum w przypadku ostatnich uaktualnien byly pewne niescislosci w wyjasnieniach dzialania. Do tego nie kazdy uzytkownik czyta /pisz na forum, a chyba nie jest problemem zrobic odpowiednia rubryke na stronie?

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Ale od tego jest forum weblinka, ja nie muszę tam być nawet zarejestrowany, żeby śledzić newsy. Poza tym nowe tematy chyba pojawiają się na stronie głównej weblinka.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

OKI SORKA

chwile byłem w innym wątku a tu 100 tyś POSTÓW

Domena www.seoparty2k7.com fraza SEO PARTY

można walic ile się da - sam jestem ciekaw co się stanie jak dowali tyle userów z weblinka a wiem że już kilku dowaliło :).

Piszcie ile dowaliliście na tą frazę i domenę.

Co do site - jestem za 50k a reszta wyzej po 0,1 pkt za podstrone.

Choć ja bym dał 25 K max bowiem taka ilosc ma szanse na szybka reindeksacje.

Pozdrawiam

System jak dla mnie działa
Dla mnie też działa, ale za słabo. Słowo "tankini" - w internecie 1,2 mln wyników, w Polsce 545, wyniki przypadkowe, jeszcze nikt nie pozycjonuje. Jak masz coś z bielizny to daj tam 1k punktów. Zobaczysz skuteczność. Ja po prawie dwóch tygodniach doszedłem do 32 w polskich wynikach i koniec, ani kroku dalej.

Eksperyment Discover.pl

wezcie sie za e-weblink zrobiony dla stron nie tylko polskojezycznych

mozna to rozpromowac i pomyslec nad jakimis platnymi kontami

Używaj Cuilla i Hakii

mozna to rozpromowac i pomyslec nad jakimis platnymi kontami

Skąd weźmiesz miejsce na linki dla tych płatnych kont, albo inaczej, za co powinno się płacić w płatnych kontach? :P

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Chodzilo mi o to aby weblink mogl pojsc w strone takich opcji ktore umozliwia np.link-vault

Przykladowo dodajemy strone wybieramy dla niej jezyk i jest ona linkowana tylko na stronach o tym samym jezyku, system w ten sposob moglby rozszerzyc swoje dzialanie a ze skuteczny to i pewnie przy takim linkowaniu byloby widac skutecznosc.

Nawet jezeli takie konta bylyby w jakis sposb platne to mysle ze chetni by sie znalezli

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności