Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o te strony bez www, czy nie możnaby chociaż zrobić zgłaszania tych stron do admina aby samodzielnie dodał je do naszego panelu?

Wtedy miałby podgląd jaka jest to strona. W innym systemie jest to stosowane z powodzeniem. I wydaje mi się, że byłyby zadowolone obie strony, zarówno system, bo doszłoby sporo domen oraz sami użytkownicy.

Co myślicie o takim rozwiązaniu?

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prosty przykład na sztuczne nabijanie pkt:

Rezultaty od 1 - 10 z około 594,000 z interia.pl

https://www.google.pl/search?sourceid=navcl...%3ainteria%2epl

Rezultaty od 1 - 10 z około 19 z www.interia.pl

https://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=...eria.pl&lr=

i czy jest to sprawiedliwe jeżeli user ma zainstalowany system tylko na głównej domenie a dostaje pkt z wszyskich subdomen ?

A takich sytuacji jest multum. Oczywiscie userowi który włoży to nie przeszkadza ale pozostali mogą mieć niesmak ze za 19 site otrzymał ponad 300 tys pkt

500x62.gif

Rozumiem, że w weblink jak i w linkorze nie są brane pod uwagę linki wychodzące?

Czyli jak macie gdzieś zainstalowanego linkora to za doinstalowanie weblinka będzie 2 razy więcej mocy z systemów.

e-weblinka można użwać z wszystkimi systemami , nie ma tu zadnych ograniczeń , ograniczenia są jedynie do contentu i linków jakie są do systemu wkładane

500x62.gif

Panowie wszystko extra, fajnie, ze pojawiaja sie nowe systemy bo zawsze mozna dywersyfikowac zrodla linkow, ale pomysl z akceptowaniem tylko stron z www. dyskredytuje ten system. Ja wszystko rozumie, sztuczne zawyzanie site itp, ale idealnego systemu stworzyc sie nie da, a w ten sposob tylko utrudniacie sobie rozwoj. z ok 40 domen pr3+ i site >1k znalazlem u siebie 1 za ktora dostane jakiekolwiek ptk. Reszta to fajne domeny, wizyt bota na kazdej jest kilkadziesiat tys miesiecznie, istnieja od dluzszego czasu no ale wg. waszego systemu sa bezwartosciowe. W ten sposob nie sciagniecie wielu userow, a nikt nagle nie zacznie robic przez 1 system (no moze 2 bo z tego co pamietam to powerlink tez ma takie ograniczenie, ale tam mozna zglosci strone do admina) stron tylko z www.

Nie widze nic zlego w tym ze autor systemu zastrzega sobie ze przyjmowane sa strony zaczynajace sie na www, robi to przeciez w interesie wszystkich uzytkownikow systemu, by nagle nie znalazlo sie paru "cfaniakow" i nie wykradli punktow userow. To ma przeciez pomoc w wyeliminowaniu oszostw.

Nie widze nic zlego w tym ze autor systemu zastrzega sobie ze przyjmowane sa strony zaczynajace sie na www, robi to przeciez w interesie wszystkich uzytkownikow systemu, by nagle nie znalazlo sie paru "cfaniakow" i nie wykradli punktow userow. To ma przeciez pomoc w wyeliminowaniu oszostw.

Pole do popisu dla oszustów zawsze się znajdzie i tylko czynnik ludzki może to kontrolować. A odrzucanie ogromnej części serwisów bo teoretycznie mogą oszukiwać to troche paranoja !!! Ale ja nikogo nie oskarżam. System jest prywatny i właściciel ma prawo ustalać zasady tak jak mu się to podoba :).

Ja na początku marudziłem, że jest konieczne dodawanie strony z www i co prawda mam teraz masę pracy aby na wszystkich sserwerach zmienić bez www na www i pewnie zajmie mi to bardzo dużo czasu (mowa o 400domenach), ale zrobię to i będzie wsio ok. Wiele godzin pracy, nauka na błędach i robienie nowych tron z www i 2 tygodnie na reindekacje w google. Wole abym mógł dodać stronę i zliczyło mi podstrony w jednej chwili niż po 8 miesiącach w LinkMe miał polowe zliczonych podstron.

Brawo chłopaki za system! Dobra robota, dbajcie o niego, a wyrośnie z niego armata:)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Z serii "how to":

1. W jaki sposób zrobić pionowe linki na swoim serwisie linkującym?

2. Czy jest planowana jakakolwiek kontrola nad linkami poza przydzieleniem punktów?

3. Co z linkami na stronach głównych? Czysta "losowość"? :)

4. Kiedy pojawiają się punkty za zautoryzowaną już stronę?

5. Ile system ma zamiar "brać" dla siebie?

To tyle na razie.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

1. W jaki sposób zrobić pionowe linki na swoim serwisie linkującym?
Jak zmienic na pionowe wyświetlanie linków

1. W separatorze wstawic tag <br> : fetch_weblink('<br>')

2. Czy jest planowana jakakolwiek kontrola nad linkami poza przydzieleniem punktów?

A tego pytanie nie rozumiem,

3. Co z linkami na stronach głównych? Czysta "losowość"? smile.gif
Ano losowość, funkcja rand - php.net/rand !!!
4. Kiedy pojawiają się punkty za zautoryzowaną już stronę?

Odrazu?

5. Ile system ma zamiar "brać" dla siebie?
Wydaje mi się że administracja nie musi brać jakiegoś procent %.

Dlaczego?

Administracja posiada swoje zaplecze które jest podłączone do e-weblinka, za które dostaje się punkty.

Administracja powiększa swoje zaplecze, podłączając je do e-weblinka. Dzięki czemu ma więcej punktów.

A więc administracja wrzuca link swojej zaplecze, i może wrzucić innego linka do systemu e-weblink. Dzięki czemu ma 2x więcej linków.

I tak sie zachowują wszystkie strony użytkowników podłączonych do systemu. Poprostu administracja ma od startu zaplecze które jej procentuje.

----

Z kanału #seo

<fobi> o k****

<fobi> site skoczyl o 100k

<fobi> jestem wiecej niz przekonany, ze to e-weblink.com i te 396k punktow

<Afrael> lol

<MMP|code> ;d

<fobi> ale serio, site nie skacze bez powodu o godzinie 18

<fobi> zwlaszcza 100k

<fobi> czyli zlapal tyle linkow, ze stwierdzil ze strona jest ogromna wiec dajemy 100k na poczatek

:)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności