Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Jak rozumiem "małe stronki" są cacy, pod warunkiem, że jest ich mało? Jak jest dużo to osłabiają system i trzeba je wyciąć. A, że tk jest po ręką, to można to zrobić hurtowo. Bonus to miała być zachęta do dodawania prywatnego zaplecza. "Chcieliśmy dobrze, a wyszło jak zawsze."Duże brawa. ;)

ja osobiscie tez jestem przeciwny bonusowi 1k pkt za site <100 ale dyskusja juz o tym byla a skoro xann postanowil ze tego nie zmieni, mimo ze ptaq dawal swietna sugestie o bonusie stopniowym to trudno.

nie mniej nie podchodze do naprawiania niedopatrzenia przez xanna w sposob 'duze brawa'. uwazam ze jego decyzja jest dobra dla systemu

'duze brawa' w cudzyslowiu jesli juz to mozna bic adminom linkme za nie usuwanie agregatorow i katalogow z elite bo 'ludzie straca topy'

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Radek osób które wykryły jak zrobić milon gratis jest więcej

Przepraszam, ale czy to nie Ty dałeś tym osobom sam taką możliwość poprzez swoją politykę prowadzenia systemu i to pomimo głosów przeciw, które się pojawiały przy którejs okazji "bonusowego zamieszanka"?

Sam nie wiem, tylko, która to grupka osób była przeciw... handlarze, opozycjoniści? ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@Radek osób które wykryły jak zrobić milon gratis jest więcej

Więc nie wywalaj tego co jest zablokuj dodawanie domen tk do systemu od dziś i po pieśni :)

Zgodznie z tym najlepiej wywalić wszystkie świeże domeny (co mają mniej niż rok) bo osłabiają system :)

Bo .tk może i darmowe domeny, ale na dziś nie widzę różnicy w mocy tych domen w stosunku do innych.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

I tak zrobi co będzie chciał. Nic na to nie poradzimy.

Problem tylko w tym, że nawet jeśli to katalogi zapleczowe lub normalne - ludzie włożyli więcej lub mniej pracy i nagle ktoś im mówi, że ma to w poważaniu - po prostu walcie się ludzie ;0 .

Luz tylko co będzie następne ? Chyba szkoda tracić czas w systemie nie szanujących użytkowników, z których przecież żyje. Rozwój systemu rozwojem systemu, ale podobno wszystkie domeny są sobie równe, analogicznie można się czepiać dlaczego google.com a nie google.pl . Czy wszyscy muszą brać udział w gierkach ?

W jednej rzeczy muszę się zgodzić - to, że ktoś postawił zaplecze na domenach .tk nie znaczy że natłukł te punkty za darmo. Trochę się trzeba narobić żeby postawić strony nawet na darmowych domenach. Hostingi + praca- to też są koszty. Przy tym koszt domeny (np. regionalki) nie jest aż tak wnoszący. Zatem zostawienie tych domen i zablokowanie dodawania następnych jest wyjściem typu wilk syty i owca cała.

logosc.png

Boście sie wszyscy poślinili na te darmówki, jakby jeden z drugim przemyślał strategię to by zdecydował się na pewny zakup - mniejsza ilość a pewniejsze domeny = pewniejsze zaplecze = pewniejsze punkty.

Tyle w temacie

Fikas - nikt normalny nie opiera biznesu tylko o takie domeny - to oczywiste. Mam jednak trochę takich domen i nie chcę, aby pieniądze, które wydałęm na ich postawienie poszy na marne.

logosc.png

Wiadomo że sobie jakoś poradzę. Inaczej nie maiłbym szans na rynku. Tyle że fair byłoby zostawić tak jak jest i zablokować od teraz. Xann dba o system - jego moc i kondycję (i dobrze) bo to przekłada mu się na zysk (i dobrze). Ale w biznesie powinno patrzeć też na drugą stronę - aby obie strony były zadowolone. Inaczej prędzej czy później "coś pójdzie nie tak".

logosc.png

W jednej rzeczy muszę się zgodzić - to, że ktoś postawił zaplecze na domenach .tk nie znaczy że natłukł te punkty za darmo. Trochę się trzeba narobić żeby postawić strony nawet na darmowych domenach. Hostingi + praca- to też są koszty. Przy tym koszt domeny (np. regionalki) nie jest aż tak wnoszący. Zatem zostawienie tych domen i zablokowanie dodawania następnych jest wyjściem typu wilk syty i owca cała.

teraz wszystko można zautomatyzować, ktoś musiał poprostu wydać polecenie w konsoli,i basta :rolleyes: adder podlinkuje, bash, przekopiuje pliki, doda do addera(linijka mysql) domeny przez api doda do DA :P

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności