Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

A ja powiem ze po okolo 3 dniach dodalo sie 6 tys punktow jestem juz wysoko na fraze Pozycjonowanie i teraz sie zastanawiam czy jak dodam okolo 100 tys to czy wyladuje w top10 - (strona posiada PR6) i bardzo mocny BL o filtry sie nie martwie.

Edycja no to po 4 dniach jestem w top 20 na fraze Pozycjonowanie ciekawe po jakim czasie bedzie top10? :)

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam ostatnio dziwny problem ze swoją stroną, co jakiś czas zostaje odłączona z systemu, wtedy muszę wejść do panelu i dać autoryzuj i wtedy znów jest ok. Już kilkakrotnie miałem taki przypadek, i ciągle dla jednej domeny... gdzie to mogę zgłosić? :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ja mam ostatnio dziwny problem ze swoją stroną, co jakiś czas zostaje odłączona z systemu, wtedy muszę wejść do panelu i dać autoryzuj i wtedy znów jest ok. Już kilkakrotnie miałem taki przypadek, i ciągle dla jednej domeny... gdzie to mogę zgłosić? :)

Mar.

Najczęściej jest to przyczyna nie zamknietego TAG,a jeżeli wszyskie masz zamkniete to krzyknij na forum eweblinka podając swój nick

Marketing internetowy dla firm

Jakie TAG'i masz na myśli? Bo ja tam wszystkie widzę zamknięte.... i kolejne forum na którym trzeba się rejestrować..., chyba już setne :).

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jakie TAG'i masz na myśli? Bo ja tam wszystkie widzę zamknięte.... i kolejne forum na którym trzeba się rejestrować..., chyba już setne :(.

Mar.

Z tego co widzę w kodzie wygląda to mniej więcej tak:

<a class="lewa" href="https://www.adres.pl" title="Profesjonalne typy bukmacherskie"><b>Profesjonalne typy bukmacherskie</b</a>

e-Weblink nie wymaga zgodności ze standardami W3C, ale przynajmniej żeby nie było śmieci w kodzie takich jak niezamknięte znaczniki HTML

Pozdrawiam,

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Nie jest tajemnicą moja opinia o niskiej skuteczności e-weblinka. Zastanawiałem się, czy przyczyna tego jest dodawanie stron o bardzo dużym site. Czy przypadkiem nie ma robionych jakichś przekrętów z punktami? Obawiam się że są. Metoda jest bardzo prosta, więc przypuszczam, że nie tylko ja wpadłem na ten pomysł. Ponieważ sposób działa nie upubliczniam tego, bo naprawdę mi zależy na skuteczności systemów. Coś z tym trzeba zrobić, więc admina e-weblinka proszę o kontakt na PW.

Eksperyment Discover.pl

Nie jest tajemnicą moja opinia o niskiej skuteczności e-weblinka. Zastanawiałem się, czy przyczyna tego jest dodawanie stron o bardzo dużym site. Czy przypadkiem nie ma robionych jakichś przekrętów z punktami? Obawiam się że są. Metoda jest bardzo prosta, więc przypuszczam, że nie tylko ja wpadłem na ten pomysł. Ponieważ sposób działa nie upubliczniam tego, bo naprawdę mi zależy na skuteczności systemów. Coś z tym trzeba zrobić, więc admina e-weblinka proszę o kontakt na PW.

Uważam że jeżeli zależy Ci na tym żeby system był skueczny to należy publikowac wszytkie jego błędy tak jak to robiono z innymi systemai, jeżeli nie chcesz publicznie znasz PW do admina e-weblinka

Marketing internetowy dla firm

Tak, tylko, że punkty wywala mi co chwile. Już chyba z 5 razy przelewałem te punkty, bo wywalało

Potwierdzam - u mnie to samo :D

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności