Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak uzywac weblinka zeby wypozycjonowac domene? Znaomy polecil mi ten system ale niczego nie rozumie.

No mam nadzieje ze nie umiesz używać SWL a nie że zabierasz się do pozycjonowania od SWL, ogólnie jeżeli chodzi o to jak zacząc to polecam videototuriale https://www.e-weblink.com/guide.php jak zacząc pozycjonować to polecam: wstęp do pozycjonowania stron

wrazie czego pytaj

Marketing internetowy dla firm

pobieranie linkow wymiana linkow wymiana linkami system wymiany linkow oczekiwanie na linki

Na 10 sprawdzonych moich stron, na 9 mam coś takiego.

Jakiś pad czy to problem po mojej stronie ?

Swoją drogą chyba ktoś tu o tym pisał już, komunikat a tymbardziej link pod nim chyba niepotrzebny....

Xann po co każdego informować, że na stronie jest eWeb ?

Od razu się też spytam, czy za to, że poinformuję e-weblink o tym, że moja strona jest katalogiem webmini jest jakiś bonus oprócz gwiazdki w panelu?

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Jakiś pad czy to problem po mojej stronie ?

Sprawdzamy to

Swoją drogą chyba ktoś tu o tym pisał już, komunikat a tymbardziej link pod nim chyba niepotrzebny....

Taki komunikta dużo daje, w przypadku jego braku byś mógł się zapytać, xann nie wyświetlają się linki nie wiem dla czego, a my byśmy szukali pół dnia przyczyny - w obecnej systuacji wiemy gdzie zaglądnąc odrazu wiec czas reakcji jest też krótszy

Od razu się też spytam, czy za to, że poinformuję e-weblink o tym, że moja strona jest katalogiem webmini jest jakiś bonus oprócz gwiazdki w panelu?

Miał być - ale nie chcemy doprowadzić że cały eweb nagle bedzie się składał w 90% z webmini bo najłatwiej tak zrobić sobie zaplecze, kupuje domene, podpinam webmin i zapominam bo innni mi wypełniają (budują site) i jeszcze na dodatek podlinkowują.

odnosnie tego tematu, mam pytanie po co dobrego to jest?

czy ktos widzi w tym jakis + ? chociaz jeden?

Oprocz tego ze mozna dodac czyjas strone i zatwierdzic instalacje (zbierze sie troche pkt, a system bedzie sie cieszyl wieksza iloscia stron), poza tym nie widze w tym nic dobrego.

Ja odsłaniam SWLe na stronach, dopiero jak sie zaindkesuja w google, tuż przed dodaniem, przez co wyswietlanie takich linkow "brak autoryzacji" jest dla mnei jest to niewygodne, ale co zrobic...

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

zobacz jak łatwo można sobie punkty łatwo natrzepać, a właściciel domeny w każdej chwili może odebrać nam domenę, jak ją zweryfikuje (panel ma specialną opcję wiesz ?) i legalnie ją odebrać. basta.

Może powyciągajmy jeszcze raz od początku tematy, jak to, czemu to płacimy za e-weba, czemu tylko 500 linków czemu 400 serwisów, czemu dopiero 1k punktów by monitoring włączyć, "tam" jest darmowe i co ? no duplikujmy tematy i wątki, co sie będziemy pier*olić

sygnaturka.png

odnosnie tego tematu, mam pytanie po co dobrego to jest?

czy ktos widzi w tym jakis + ? chociaz jeden?

Są to najzwyklejsze komunikaty jakie posiadają systemy, służące dla infomracji dlaczego się nie wyswietlają linki, dlaczego nie można podpiąc systemu, komunikatów z błedami jest parenaście kazdy ma swoją odpowiedz, dzięki nim user wie gdzie może byc przyczyna nie podłączenia systemu.

Wydawało by się ze era pokemoniady o status serwer juz mineła ale wiedać zawsze znajdzie się kolejny kto odgrzeje temat :)

Hasło :

Bardzo wysoki poziom bezpieczeństwa systemu ;) .
świadczy tylko o jednym - że ktoś myli konto ING z SWL :)

Dla tych co nie używają e-weblinka jest to komunikat o tym ze domena nie została podłączona do systemu, i leży "wolna" każdy chętny moze sobie taką domenkę podpiąc wiec Panie i Panowie ogrąco polecam przeczesanie wyników pod tym komntem jak widzicie ponad 200 tys adresów jest do wypałania

mi ta opcja itak sie nie podoba :)

A mozna sobie to wyłączyc w kodzie pliku instalacyjnego? ;)

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności