Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam tylko nadzieje ze nie zostanie zablokowana mozliwosc przelewania punktow, bo do doskonale narzedze jesli ktos chce udostepniac innym nadmiar swoich punktów, nie trzeba zakladac wielu konto i ich udostepniac, tylko kilka klikniec i po sprawie :D to doskonala rzecz (tak jak w linkorn bazar), a jesli masz swoje konto i masz jakis projekty to co zaproblem przelac je ze swojego jednego konta na pozostale lub kupujac kupic partie tylko z przelewami na poszczegolne konta po 10.000 czy 100000. wychodzi na to samo

ja sie zastanawiam jaka bylo mozliwosc oszustw przy wielokrotnych przelewach, ale jesli była to dobrze ze zostalo to zablokowane, gdyz jest to z pozytkiem dla wszystkich uzytkowników.

piszecie ze sa jeszcze mozliwości oszustw i mam nadzieje ze szybko zostana one wyeliminowane :D

moim zdaniem przydala by sie taka rzecz - nie wiem czy istnieje iz do usera idzie info iz system nie zostal znaleziony na jakies stronie, ostatnio weszlem na jedna ze stron gdzie mam system i widnial komunikat w stylu iz system nie jest zainstalwoany (nie pamietam dokladnie komunikaty ale pojawily sie w sumie same napisy e-weblink) po usunieciu strony z panelu i ponowym dodaniu pojawily sie linki, dobrze by bylo aby w takim przypadku jak wasz bot lub skrypt wykryje brak linkow aby szlo info na meila iz jest problem z jakas strona jak to jest w linkorn i linkujpro

nie kazdy bowiem zaglada codziennie na swoje strony,

:D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmmmm też macie ten problem że system wywala - przekreśla punkty które zostały przesłane na na przykład 3 miesiące on dzis przekreślił że niby subskrypcja się skończyła :D co jest grane ?

Ogólnie byłem bardzo zadowolony z e-weblinka, a tu taka niestabilność :/ mam nadzieje że chwilowe i admini naprawią szybko :D

Pozdro :D

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Hmmmm też macie ten problem że system wywala - przekreśla punkty które zostały przesłane na na przykład 3 miesiące on dzis przekreślił że niby subskrypcja się skończyła :rolleyes: co jest grane ?

Ogólnie byłem bardzo zadowolony z e-weblinka, a tu taka niestabilność :/ mam nadzieje że chwilowe i admini naprawią szybko :rolleyes:

Pozdro :rolleyes:

Jeżeli mowa o tej samej nazwie konta co na forum to problemem u Ciebie jest to, ze osoba która przelewa Ci punkty stała się niewypłacalna - stąd przelew został przekreślony.

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Kilka uwag:

1. System na początku mojego użytkowania naprawdę skuteczny dla nisko i średniokonkurencyjnych fraz. Niestety ten stan trwał tylko ok. 2 - 3 tygodni, do teraz odnotowuję powolny spadek pozycji, mimo stopniowego zwiększania przydziału punktów.

2. Dla ok. połowy domen w okresie 2 tygodni nie zauważyłam żadnego przyrostu linków, nawet minimalnego. Sprawdzałam w Yahoo i skryptem. Dotyczy ok. 30 domen.

3. Niefortunne zarządzanie linkami, nieprecyzyjne ustalanie ilości punktów.

4. Problemy z przelewami punktów. Ciągłe. Dodatkowo ograniczenie funkcjonalności przelewów, jako odpowiedź na hipotetyczną możliwość przekrętów (sic!).

5. Jeśli system będzie nagminnie przyjmował spamiarki to spadek jego skuteczności jeszcze nabierze rozpędu.

6. IMHO, system pod kontrolą osób związanych, również komercyjnie, z pozycjonowaniem. Nasze zaplecze i promowane strony pod obserwacją (i kontrolą?).

5. Argument "Mechaniki obecnie siedzą nad morzem" po prostu komiczny - kolejny system, w którym Pijar góruje nad profesjonalizmem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności