Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm z pkt 5 się nie zgodze ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

radze wstrzymać się bólami do powrotu "rzecznika prasowego" e-weblinka on wie wszystko ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

hmmm z pkt 5 się nie zgodze ;)

Beer, myślałam nad nim, przypadek Linkora. Później już tylko ilość decyduje o skuteczności, nic więcej. A mi się marzyła kompilacja jakości z ilością - tego spodziewałam się po autorach.

Edyta twoje uwagi już znamy a jakie masz rady ? co podniesie moc systemu i go usprawni ?

Xann: Nie znacie, teraz poznaliście. I nie wpisują się w moją tradycyjną linię narzekań, ale tradycyjną szczerość. Rad nie mam, od radzenia sobie ze skutecznością i systemem są twórcy, co nie?

Pewnie akurat punkt 5 jest tu najwazniejszy, jeśli chodzi o spadek skuteczności linkorna. Xann, masz wypunktowane uwagi, podyskutuj z nimi i nie zaczynaj takiej formy dyskusji jak niedawno ze mną. Masz kontrargumenty to je pokaż, a jak nie to korzystaj z wakacji. Jest niedziela itp.

Eksperyment Discover.pl

Edyta po Tobie akurat spodziwałem się merytoryczej dyskusji, szkoda.

Przewidujesz w pierwszym piątym punkcie rychły spadek mocy systemu poprzez wpływ do systemy samych spamiarek czy aby napewno masz racje ? Jeżeli tak to jaka liczba domen bedzie równa zerowej mocy systemu zakładając ze są to same spamiarki ?

Marketing internetowy dla firm

Edyta po Tobie akurat spodziwałem się merytoryczej dyskusji, szkoda.

Przewidujesz w pierwszym piątym punkcie rychły spadek mocy systemu poprzez wpływ do systemy samych spamiarek czy aby napewno masz racje ? Jeżeli tak to jaka liczba domen bedzie równa zerowej mocy systemu zakładając ze są to same spamiarki ?

No są konkretne uwagi. Mam podać strony i frazy? Przecież sami już sprawdziliście ;)

Co do pkt. 5 to nie wiem, takie mam odczucia - nagła promocja w połączeniu z ogólnodostępną spamiarą Kobisa + moje obserwacje + historia systemów + ... = linkor bis. Na frazę "orzeszki ziemne z Bydgoszczy" trzeba będzie wrzucić pół bańki pkt. :)

Edyta

przypadek linkora był kompilacją 3ch rzeczy

a. nie stosowania ograniczeń (site , ilość anchorów, linków)

b. dymania systemu

c. pazerności admina na farmeceutyki ;)

każdy system będzie spadał jeżeli bedą się pojawiać użytkownicy dający przykładowo - jedną strone do systemu z dużym site i PR uzyskujący dużą ilość punktów , walący 300 anchorów ...... a do systemu dający tylko jedną strone i max ze 20 liczących się podstron .......

Możliwe, ja się nie wgłębiałam, Wy robiliście jakieś testy zależności od ilości anchorów/linków chyba.

Piszę o swoich prywatnych odczuciach, wnioskach i doświadczeniach - a te mają to do siebie, że nie zawsze są miarodajne. Jak nasza branża.

Żeby ustrzec sie licytacji PKT trzeba by było wprowadzić górną granice PKT czy ma to w ogóle sens ? wg mnie nie. Po drugie wpływ domen do systemu powoduje wzrost jego mocy a nie spadek, po trzecie szanujący się pozycjoner nie korzysta tylko z systemu ;) bo co zrobi jak go pewnego dnia zabraknie ?

Marketing internetowy dla firm

Musze powiedziec, ze jak nigdy pozwole sobie zgodzic sie z Edyta ;). Ma dziwczyna doswiadczenie z obserwacji wiec pisze i wydaje mi sie ze nie ma sensu snuc demagogii tylko zrobic cos aby zmienic negatywne czy tez nie do konca wlasciwe skutki dzialania systemu dla wspolnego dobra.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Musze powiedziec, ze jak nigdy pozwole sobie zrodzic sie z Edyta :).

O tym akurat decydowała Mama Edyty i Twoje Saint pozwolenie czy też jego brak nijak ma się do rzeczy ;)

Beer, a dlaczego wzrost ilości anchorów powoduje spadek skuteczności systemu. Przecież dajemy na anchor (na linka) określona ilość pubktów. Przyznam , ze nie rozumiem związku. Chyba , że taki: dajemy wiecej anchorów = mamy mniej punktów na linka. Ale my mówimy o skuteczności, czyli o spadającej mocy tej samej ilości punktów.

Argument o nietrzymaniu się systemów jako podstawy pozycjonowania już był przytaczany kilkakrotnie. I starczy, bo to nie ma nic do rzeczy.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności