Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

W celu ułatwienia podlinkowania własnych serwisów udostępniliśmy na kontach Pro/Pro+ możliwość zapisania do pliku CSV wybranych serwisów w celu późniejszego importu do działu z linkami.

pro_address_dump.png

Kolejny temat który aktualnie bierzemy pod lupę to wykluczenie pobierania linków przez domeny, które załapały bana w G. lub też od początku posiadają zerową wartość site.

500x62.gif

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kolejny temat który aktualnie bierzemy pod lupę to wykluczenie pobierania linków przez domeny, które załapały bana w G. lub też od początku posiadają zerową wartość site.

To moze by jeszcze wykluczyć pobieranie linków przez domeny z BL<500?

Tak w ogóle kiedy dokładnie odbędzie się to przycinanie BL?

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Tak i wykluczyć pobieranie linków przez strony poniżej 500 bl bo chyba każdy z nas woli jak jego paczka z linkami za jaką płaci punktami jest pobierana na lepszych stronach, a wykluczenie takich stron miało właśnie na celu wzrost siły linków.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Sabotujecie system, jeżeli takie rozwiązanie weszło by w życie po miesiącu okazało by się że przyrost nowych "nie handlarzy" jest... ale u konkurencji

Popieram ograniczenie ilości subdomen, to dobry krok.

Teraz myślał bym o wprowadzeniu:

• gratyfikacji za staż lub wiek domeny
  • możliwości wyboru ile linków chce emitować np: od 2 do 5

brak sygnatury

Teraz myślał bym o wprowadzeniu:

• gratyfikacji za staż lub wiek domeny
  • możliwości wyboru ile linków chce emitować np: od 2 do 5

Co do pierwszej propozycji, będzie wprowadzona gratyfikacja za staż w systemie. Szczegóły już wkrótce. Druga propozycja jest nieco bardziej złożonym procesem i aktualnie musimy się z nią wstrzymać.

500x62.gif

Od 1-szego czerwca według informacji kilka postów wcześniej.

A czy nie lepsza była by opcja po prostu, że za brak osiągnięcia minimum YBL punkty będą przycinane,a nie jak obecne założenie mówi - zerowane ? Np. minus 50% ?

Z tego co przeglądałem moje zaplecza mają w wiekszości więcej niż 500linków, ale obawiam się tu przycinania liczby BL przez Yahoo jak ma to ostatnio miejsce, gdzie np z 1000 liczba mi spadnie do 400 i mam już zero pkt. Wstrzymałbym się z tym zerowaniem bo to według mnie zbyt pochopna decyzja.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Z tego co przeglądałem moje zaplecza mają w wiekszości więcej niż 500linków, ale obawiam się tu przycinania liczby BL przez Yahoo jak ma to ostatnio miejsce, gdzie np z 1000 liczba mi spadnie do 400 i mam już zero pkt. Wstrzymałbym się z tym zerowaniem bo to według mnie zbyt pochopna decyzja.

Być może dobrym rozwiązaniem było by branie średniej z ostatnich 7 aktualizacji żeby stworzyć jakąś stabilizacje, bo w sumie przy aktualizacji może być problem ze wahającymi się puntkami.

rkaszta.png

Od 1-szego czerwca według informacji kilka postów wcześniej.

A czy nie lepsza była by opcja po prostu, że za brak osiągnięcia minimum YBL punkty będą przycinane,a nie jak obecne założenie mówi - zerowane ? Np. minus 50% ?

Nie bo nielinkowane zaplecze jest nic niewarte, więc za co chcesz mieć te punkty za chęci ? Już pisałem o tym, że podstrony z linkami indeksują boty, a skądś one na te strony przecież muszą trafić. Trafiają właśnie z linków z innych stron.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności