Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Yeden ja pisałem o konkretnym uwarunkowaniu kiedy to użytkownik systemu dający przykładowo jedną strone z wysokim site otrzymuje dużą ilość punktów wali anchorów na maxa a co daje do systemu ???

Spadek zawsze jest w systemach to coś takiego jak systemowy FSB potem stron nie przybywa w takich proporcjach w jakich przybywa anchorów ;) po prostu rośnie kolejka linków do wyświetlania a stron jest prawie tyle samo ...

zastanawiam się na ile poprawiłaby się wydajność systemu gdyby wprowadzić rezerwacje 10% mocy systemu na linkowanie stron bedących w systemie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cała tajemnica systemu w tej kolejce ;) dając 100pkt link wyjdze raz na dwa tygodnie dając 100k pkt link wyjdze co godzine (teoretycznie), jedyny ból systemu to przerost linków nad ilością domen ale to zostało zblokowane przez ograniczenie ilośc linków na konto.

Kolejne zapowiedziane usprawenienia to na dniach nowe przeliczanie pkt, a w dalszej odległosci przycinanie site powyzej 100k chociaz ja bedę opotwał po 50k

Marketing internetowy dla firm

zastanawiam się na ile poprawiłaby się wydajność systemu gdyby wprowadzić rezerwacje 10% mocy systemu na linkowanie stron bedących w systemie

Podoba mi się ta idea.

(Sam i tak linkuje serwisy które dodaje do systemu, żeby się lepiej indeksowały)

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

dający przykładowo jedną strone z wysokim site otrzymuje dużą ilość punktów wali anchorów na maxa a co daje do systemu ???
Daje wielokrotnie mniej niz dostaje.
rezerwacje 10% mocy systemu na linkowanie stron bedących w systemie
To tak jak w linkornie podobno jest? A może to połączyć. Obciąć klientowi punkty do 50k, a część nadwyżki dać w linkowanie domen w systemie. Pytanie tylko jak, komu itp. Z pewnością strona właściciela musi dostać połowe z tego tortu.

Eksperyment Discover.pl

Ja jeszcze, przepraszam że się wcinam:

- Ile punktów Administratorzy systemu zostawiają dla siebie, ewentualnie na sprzedaż? Pytam, bo ta niejasność była często poruszana w krytyce innych systemów.

- Po czym wnosisz Xann, że E-weblink jest skuteczniejszy od Linkorna? Czy dysponujesz wynikami testów i możesz je rozpropagować?

Kolejne zapowiedziane usprawenienia to na dniach nowe przeliczanie pkt

mam nadzieje ze ta informacja bedzie podana zanim nastapi nowe przeliczenie i podane zostanie na czym bedzie polegać, gdyz nie wiem na czym ma to polegac - nowe zasady przydzielania - nie chciałbym aby sie okazalo iz nagle znikna mi punkty i zostana przydzielone od nowa na jakis nowych zasadach - system sie sprawdza wiec nie wiem czy potzrebne sa zmiany w pzreliczaniu punktów choc przyciecie site do 100k a nawet do 50k uwazam za dobre rozwiazanie - ceny na wolnym rynku pojda do góry :P

odnosnie spamiarki o ktorej tu sie pisze - takie spamiarki jak ktos ma kase mogl sobie kupic juz dawno, jesli beda robily unikalny content to wg mnie przyniesie same korzyści systemowi a nie odwrotnie - wiecej unikalnych domen, tym lepsza jego moc :(

a linkowac w systemach to trzeba umiec i spadek mocy moze byc wtedy gdy ludzie wycofuja strony z systemu, nieumiejetnie linkują lub wielu linkuje tymi samymi systemami na ta sama fraze - wtedy moc kazdego takiego linkowania jest teoretycznie taka sama pod warunkiem przyznania takiej samej iloscipunktów i szczescia oczywiście :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Nie wiem czy do konca jest to sosob dobry z tym obcinaniem punktow za site... zakladajac, ze ktos ma 500k site np. forum jakies czy cos content nie jest smieciem tylko jest wartosciowy to dostajac powiedzmy 100k i wykorzystujac je w systemie dostaje duzo mniej niz wsadzil wiec moje zdanie jest takie, zeby aby sprawiedliwosci stalo sie zadosc linki powinny byc wyswietlane proporsjonalnie do tego ile ktos wklada bo jesli wyswietlaja sie linki systemowe na 500k zindeksowanych stron, a dostaje sie za nie 100k to cos jednak jest nie do konca sprawiedliwie.

Dodam jeszcze, ze informacje przed wprowadzeniem zmian by sie przydaly np. kilka dni przed czy chodz jeden dzien przed, a nie po fakcie i w zupelnie malo zrozumialy sposob.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Ja jeszcze, przepraszam że się wcinam:

- Ile punktów Administratorzy systemu zostawiają dla siebie, ewentualnie na sprzedaż? Pytam, bo ta niejasność była często poruszana w krytyce innych systemów.

- Po czym wnosisz Xann, że E-weblink jest skuteczniejszy od Linkorna? Czy dysponujesz wynikami testów i możesz je rozpropagować?

Edyta , system żadnych pkt od użytkowników nie pobiera dla siebie, obecnie jest sponsorowany przez "nieważne kogo" co do przyszłości systemu nie mogę ujawnić szczegółów zasłaniam się tajemnicą handlową.

Co do drugiego pytania juz też mówiłem każdy uzer sam powinien przeprowadzić sobie własne testy i mieć własne wnioski.

Jedynie twierdze ze systemy rotacyjne są lepsze od systemów stałych ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie

Nie wiem czy do konca jest to sosob dobry z tym obcinaniem punktow za site... zakladajac, ze ktos ma 500k site np. forum jakies czy cos content nie jest smieciem tylko jest wartosciowy to dostajac powiedzmy 100k i wykorzystujac je w systemie dostaje duzo mniej niz wsadzil

jest dokładnie na odwrót (dostaje więcej niż dał bo dał tylko jedną strone/domene) a wartościowy content jest dla linków tematycznych, tutaj piszemy o linkach rotacyjnych pozycjonujących niekoniecznie tylko jedną tematyke, więc IMO zrewiduj tok myślenia biorąc pod uwagę częstotliwość odwiedzin botów w "głębokim" site...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Edyta , system żadnych pkt od użytkowników nie pobiera dla siebie

a co z "krewnymi" i "znajomymi królika" już to się skończyło ?? :P

[...]Edyta , system żadnych pkt od użytkowników nie pobiera dla siebie, obecnie jest sponsorowany przez "nieważne kogo" co do przyszłości systemu nie mogę ujawnić szczegółów zasłaniam się tajemnicą handlową.

Aaa, to sorki, opierałam się tylko na oficjalnym stanowisku opiekuna systemu na forum:

[...]System ma byc maksymalnie uczciwy i wiarygodny.
[...]Jedynie twierdze ze systemy rotacyjne są lepsze od systemów stałych ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie

Cholerka, chodziło mi o Linkora, pomerdałam coś :P Lepszy?

Linkor to legenda a legende trudno prześcignąc e-weblink to dziecko i co z niego wyroście to zależy od adminów a przedewszyskim użytkowników. Zrób test o którym pisałem po miesiącu wnioski bedziesz miała własne jak wspomniałem swoje zachowam dla Ciebie

hasło typu: "jedzmy gó**o, milony much nie moze się mylic" nie zawsze jest słuszne.

Sorry za post pod postem ale nie zauważyłem Edyty taka dziś dyskusja :P

Linkor to legenda a legende trudno prześcignąc e-weblink to dziecko i co z niego wyroście to zależy od adminów a przedewszyskim użytkowników. Zrób test o którym pisałem po miesiącu wnioski bedziesz miała własne jak wspomniałem swoje zachowam dla Ciebie

hasło typu: "jedzmy gó**o, milony much nie moze się mylic" nie zawsze jest słuszne.

Nie, nie, ja jakieś tam wnioski mam - pytałam Ciebie, bo chyba niedawno napisałeś, że e-weblink jest lepszy od linkora/linkorna (już nie pamiętam). A chciałabym wiedzieć jak najwięcej :P

Nie, nie, ja jakieś tam wnioski mam - pytałam Ciebie, bo chyba niedawno napisałeś, że e-weblink jest lepszy od linkora/linkorna (już nie pamiętam). A chciałabym wiedzieć jak najwięcej :P

Ze tak powiem znajdz mi to gdzie tak napisałem :( Bo ja sobie nie przypomninam zeby kiedykolwiek oficjalnie wypowiadał sie na temat TOP10 systemów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności