Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Xann - musze Ci przyznac - wlasnie awansowales na moje liscie najlepszych marketingowcow ;) jestes tuz za Majewskim i Kiyosaki

ograniczenie liczby subdomen nie jest robione dla wzmocnienia systemu, a zwiekszenia wplywow z kont PRO - najwieksi sprzedawcy chcac utrzymac przelewy wykupia u Ciebie kolejne konta PRO, bo nadal bedzie im sie oplacalo placic Tobie 30 zl miesiecznie za konto kiedy jedno takie konto moze zarabiac 1k i wiecej.

typuje ze 90-98% subdomen pozostanie po tym 'cieciu' nadal w systemie, wyleca tylko te, ktore generuja baardzo malo punktow.

genialne ;)

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

@Xann - musze Ci przyznac - wlasnie awansowales na moje liscie najlepszych marketingowcow ;) jestes tuz za Majewskim i Kiyosaki

Cały cas cieżko na to pracujemy ;)

typuje ze 90-98% subdomen pozostanie po tym 'cieciu' nadal w systemie, wyleca tylko te, ktore generuja baardzo malo punktow.

Obserwój systemowe statysytki https://www.e-weblink.com/statistic.php w nich juz coś widać zobaczymy ile przewidziałęś kroków na przód , ps wykres od kont PRO też tam jest ;)

Marketing internetowy dla firm

genialne ;)

Było by, gdybyś tego ni odkrył.

@bogdansenator - wiem, kolejny raz napisalem cos o czym wie wielu, ale co madrzejsi po prostu o tym nie mowia :) az sie boje jechac na seoparty, bo bedzie jak dwa lata temu -

'- to Ty jestes ten sagittarius?

- tak

- aha'

dobrze, ze @Xann mimo roznych nie specjalnie milych dla mnie decyzji jest profesjonalista - i nie zablokuje mi konta. ja szczerze sam sobie bym bloknal gdyby mnie tak ktos wkurzal :)

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

....

dobrze, ze @Xann mimo roznych nie specjalnie milych dla mnie decyzji jest profesjonalista - i nie zablokuje mi konta. ja szczerze sam sobie bym bloknal gdyby mnie tak ktos wkurzal :tancze:

Blokowanie kont odbywa się jeżeli ktoś działa na szkodę systemu, więc czy zostanie ONO zablokowane Ci zalezy tylko od Ciebie

Z drugiej strony wróżka z ciebie marna bo jestesmy po oczyszczeniu z subdomen jak widać na statysytkach https://www.e-weblink.com/statistic.php wszsyko mocno w dół (sorry cena PKT mocno w góre) łącznie z przelewami a PRO nie poszło do góry tak wiec kariery jako prorok to nie zrobisz :D

Marketing internetowy dla firm

weblink pobiera site z google EN - mam duże różnice w site miedzy PL a EN, w jednym przypadku w EN nie ma strony w indexie, a w PL jest 240 pozycji.

To normalne? Czy site wyrównuje się po jakimś czasie?

mniej znaczy więcej

Odpadło trochę lokalizacji.

Najwięcej tych z 4 linkami.

Unikalnych IP też poleciało.

Czyli to o co tak zabiegał system. Pocieszeniem może być to, że większość miała PR0/na, no i patrząc na wykres z BL, to odpadły slabiutko linkowane lokalizacje ;]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności