Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak ja uwielbiam te teorie spiskowe na tym forum :)

Nie zbanowało systemu, tylko jakiś babol jest widocznie - u mnie na stronach podłączonych do e-weba jest site :D Poza tym, przelewów nie pourywało - to jak mogło by cały system zbanować? Trochę pomyślunku :P

Swoją drogą - też ostatnio kilka banów wyłapałem, i patrząc która gdzie popodłączana, to się w miarę równomiernie rozkłada... Taka ciekawostka - jak już coś G banuje, to po całości - domena razem z subdomenami... A jeden przypadek mam taki nawet, że zaplecze było tylko na subdomenach, a poleciała z nimi też domena na której była "normalna" mała strona - tylko naturalne linkowanie, zero swl.. To jakaś grubsza akcja chyba jest gugiela B)

Normalnie szook... (Tak, celowo dwuznacznie z tym szokiem - pamiętacie :) ?)

Chyba cały system zbanowało Google, bo site=0

https://www.e-weblink.com/statistic.php

dziwne, ze akurat dzis jest ten BUG :)

tak serio - pare dni temu weblink zaczal wariowac - na kilkunastu stronach policzyl mi na krotko po 2 mld BL i dal 100k pkt - moze pozniej za bardzo podlinkowalo moje strony i stad te bany

// EDIT

Ci co dostali bana niech sprawdza w logach czy maja ruch z *inetia.pl

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Dołączę się do rozmowy, ja także załapałem kilka banów na domeny które akurat były w e-webie, z tym że nie dopalałem niczego, linkowanie ich było niezmienne od zawsze, zawsze tyle samo punktów szło na domenę i na subdomeny, większość domen była w indeksie ponad 2 lata a teraz poleciały jak świeżutki spam, dziwne, też obstawiałbym za jakimś podpier.... ale może to tylko taka akcja gugla, w zeszłym roku mniej więcej w tym samym czasie była fala banów może to jest jakaś zbieżność . Strony były na różnych IP, różne szablony, unikalna treść.

@wiszbon - poprawiles moj humor. wole myslec, ze to co sie stalo to nie moja wina, tylko 'sila wyzsza'. cos sie dzieje Panowie, niestety, a bylo ostatnio dosc fajnie. ale spoko - damy rade i sie odkujemy - a przynajmniej troche konkurencji z rynku wyleci (mowie o kolegach, ktorzy sprzedaja miesiecznie 100k za 150 z; bez fvat byleby miec na fajki)

dziwne, ze akurat dzis jest ten BUG

Dzisiaj znowu na wykresie widać, że site=0 - może to nie jest jednak bug?

@brzoza24 - nie przeginaj. juz slyszalas, ze czesc stron z weblinka ma nadal site - a tylko CZESC dostala bana

raczej @Xann od paru dni miesza w systemie, i to powaznie - juz np. pisalem o tym, ze niektore moje serwisy maja zanotowane 2 mld BL - dobrze, ze jest ograniczenie do 100k na strone bo mialbym kilkaset mln pkt pewnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności