Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@fhc
"Gratuluję" pomysłu (mam na myśli przycinanie site'u), jak tylko przytniecie to moc systemu dopiero spadnie...w tym momencie może i te linki na którejś tam setno-tysięcznej stronie są rzadko odwiedzane ale rozładowywują Wam poniekąd linki do stron użytkowników systemu

nie rozumiesz - chodzi o to, żeby mniej premiować duże site, bo one mniej wnoszą.

rozumiem - ale tak jak i dla Ciebie oraz wielu innych, którzy mają swoje "złote" domeny, mające po 100k-200k-300k siet'u jest nie korzystne.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Reklama serwerów, dedyków i innych wirtuali jest w innym dziale forum.

Rozuemim, ze piszesz do mnie wic wskaz mi gdzie reklamuje taki dedyk? Masz chyba czlowieku zwidy wiec pomysl dwa razy zanim cos zaczniesz pisac.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Masz chyba czlowieku zwidy wiec pomysl dwa razy zanim cos zaczniesz pisac.

Nie potrafisz już inaczej się odezwać, tylko tak po chamsku? Czy ja Ciebie obrażam? Sygnalizowałem tylko, ze piszesz jakieś .... nie na temat.

A jeśli chodzi o propozycje punktowania stron, to pewnie czas zebrać wszystko do kupy i rozważyć wszelkie za i przeciw. Miejmy nadzieję, że zarząd choć w części pogodzi sprzeczne interesy dyskutantów (i swoje :blink: )

Eksperyment Discover.pl

Yeden: Sam jestes chamski i dokladnie to samo moglbym napisac do ciebie. Moze sam zobacz na kilka swoich popszednich potow. Poza tym jak nie na temat za to ty prujesz sie na temat rzeczytaj post noone to bedziesz wiedzial o co chodzi, a jak nie chcesz czytac tego co pisze to mozesz sobie mnie zignorowac w swoim panelu wtedy zaoszczedze ci tej przyjemnosci.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Widzisz, różnica między nami jest taka, że ja użyłem słowa "chamski" w stosunku do Twojego postępowania, a Ty wprost wobec mnie. Nie będę już więcej z Tobą dyskutował na ten temat, bo i po co? Mam się narażać na kolejne inwektywy?

Może jakiś moderator wytnie z łaski swojej do kosza te wypowiedzi, które nie dotyczą wprost tematu ostatniej dyskusji.

Eksperyment Discover.pl

Moja propozycja to 100k. Jak będziecie chcieli tworzyć super system to dojdziecie do takiego snanu jak Paweł K. ze swoim systemem. Site tyle, w SI tyle itd.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Sęk w tym, że tu każdy ma trochę racji. Jakoś trzeba zachęcić ludzi ze stronami o mniejszym site. Czy to bedzie przycinanie site, czy mocniejsze punktowanie dodanej "sztuki", czy PR to i tak do jednego zmierza - do wzmocnienia mniejszych stron. Tylko umiejętnie, żeby nie wylać dziecka z kąpielą. W tej chwili przeciętna site jest ok. 8,5k, a jak by odjąć strony powyżej 100k, to przeciętny site pozostałych zmalałby pewnie kilkakrotnie. Strony z małym site przeważają w systemie i powinny być lepiej docenione.

Eksperyment Discover.pl

Z tym całym site to być może pomógłby umiejętnie stiuningowany system pierwiastkowy, czyli za kolejny milion site też by sie coś tam dostało :blink:

Zrównanie 100k z 300k też nie jest najlepsze, a pierwiastek to proste jak budowa cepa, powinien być jakoś tak pomiędzy 2 a 3, dobranie odpowiedniego stopnia pierwiastka to kwestia kilku chwil prób na rzeczywistych danych.

P.S. Uwaga do tych co mieli w przedszkolu kłopoty z matematyką - nie mam na myśli damskich pierwiastków tylko "kacze" ;)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

tez jak czytam o planwoanych zmianach to sie zastanawim czy nie doprowadzi to do odchodzenia ludzi z systemu - moim zdaniem najlepsze wsrod rotacyjnych na polskim rynku, zmiany nie prowadza do niczego dobrego a jest wrecz odwrotnie - ludzie boja sie zmian, przyjecie 50k dla domeny to moglo by zostac ale liczenie wg PR punktów - hmm nie bede sie wpowiadal na temat PR, jesli wprowadzicie zmieny, ludzie nagle bez upzredzenia starca punkty, zostana zdjete punkty klientom - mowa o tych co sprzedaja punkty, to wtedy moze sie okazac iz kazdy bedzie sie obawial systemu, jesli bedzie zmiana punktcji za strony to OK, ale najpierw w panelu niech przez tydzien bedzie widac ile punktów bedzie miala dana strona wg starego i nowego (mowa oczywiscie jesli nie bedzie brane site) aby ludzie nie tracili klientów i co jesli np punkt nie bedzie rowny punktowi - co wtedy - jak zostanie rozwiazana sprawa pzrelewów,

jesli system bedzie lepoej liczył domeny małe to OK - sam na razie mam wrzucone w sumie tylko katalogi z wiekszym site, gdyz mniejsze strony są nieopłacalne, ale jesli bedzie zmniejszenie punktów za site do 50K i dodatkowo wiecej punktów np za site do 1000 moze np cos takiego

site do 1000 -------- 2 pkt

site 1001-5000 -------- 1,5 pkt

5001- 10000 ----- 1,3pkt

10001 - 50000------- 1 pkt

pow 50001 --------- 0,5pkt

czy to nie zadowoliło by wszytskich :rolleyes:

sorki za metlik ale tak sobie pisze co mi slina na jezyk przyniesie, ale wydaje mi sei ze takei rozwiazanie jest do przemyslenia

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności