Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po prostu Google Cię nie lubi :)

Zapoznaj się z testem ajtiego i skuteczności narzędzia. Mimo że prowadzi "potyczki" z Xannem to musiał przyznać, że webmini daje dobre wyniki.

A Twój post nie świadczy dobrze o Twojej osobie.

pozycja lidera do czegoś zobowiązuje wiec wzór wyceny strony jeżeli zabraknie funcji site tez juz mamy przygotowany
A macie moze wzor na zatrzymanie pikowania cen? - obecna sytuacja jest taka ze z kazdym m-cem nstepuje renegocjacja umowy z klientami gdyz wszystko sie obsuwa. I juz nie mowie zeby darzyc do 400-500 tak jak to bylo nie dawno, ale oferty po 140 to oznaka braku kontroli administracji nad tym co sie dzieje w systemie.

pozycja lidera do czegoś zobowiązuje wiec wzór wyceny strony jeżeli zabraknie funcji site tez juz mamy przygotowany
A macie moze wzor na zatrzymanie pikowania cen? - obecna sytuacja jest taka ze z kazdym m-cem nstepuje renegocjacja umowy z klientami gdyz wszystko sie obsuwa. I juz nie mowie zeby darzyc do 400-500 tak jak to bylo nie dawno, ale oferty po 140 to oznaka braku kontroli administracji nad tym co sie dzieje w systemie.

To chyba raczej oznaka wolnego rynku a nie kontroli nad tym co się dzieje z systemem....

tourpages_baner.png

Może Xann doda opcje BASIC : za dobrą kwotę ,co umożliwiałoby np. codzienną zmianę pkt. w zaleznoości od site . pr ...

Taka opcja mnie by interesowała. natomiast opcji Pro nie wykorzystałbym w 100% wiec po co płacić.

pomyśl XANNIE

CYTAT(Mich@ł @ 2.08.10 - 21:56) *

Xann, z tym "liderem" to bym aż tak nie przesadzał wink.gif

Nie przesadzam, mam u siebie 98% polskich firm SEO z listy firm opublikowanej w raporcie IT z 2010 https://www.internetstandard.pl/whitepapers...ernet.2k10.html z nudów tam nie siedzą smile.gif

Xann, a jaką masz pewność że te firmy nie korzystają również z innych SWL :D? Jak dla mnie to zwykłe spekulacje... i pijar... Wybacz ale większość firm korzysta z różnych SWL, jak by nie patrzeć korzystanie cz jednego systemu to trochę takie samobójstwo bo w razie gdyby system padł [gdybyś zwinął interes] to wszystkie przyrosty linków nagle spadają do 0 :)

Tak jak już wcześniej wspomniałem, dla mnie to zwykły pijar i tyle ;) Gdyby Twój SWL wylądował w jakimś oficjalnym rankingu na top1 to ok a tak to można sobie pisać... ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Korzystanie z jednego SWL to takie lekkie samobójstwo poniewaz konkurencja nie bedzie taka glupia i zacznie z 2 lub wiecej korzystac przez co bedzie dysponowac wieksza moca...

Czyli ten system bez opłacenia abonamentu jest do bani. A może to celowe działanie by więcej kont premium szło ?;>

Celowe? E tam xD

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności