Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Dodałem dzisiaj 1 domene pod eweblinka ( zawsze tylko gotlink i od niedawna seomatik mi wystarczył :( ).

Strona ma dużo linków wychodzących bo jest na kanałach rss, ale linki są z atrybutem no follow.

Nie dodalem zadnego linku od siebie, a mam -70% :/.

Rozumiem ze linków wewnetrznych nie zlicza jako wychodzące.

Co robic ?

przeglądam statystyki e-Weblinka i widzę statystykę pracy Adderka - co one konkretnie wskazują ?

Ilośc dodanych i zatwierdzonych wpisów do katalogowania a drugi do preclowania

podpowie mi ktoś jak wrzucić e-weblinka na b2evolution

Sprawy techniczne najszybciej załatwisz wysyłając pytanie przez formularz kontaktowy w systemie, podaj domene na PW

Marketing internetowy dla firm

Adderek to narzedzie do katalogowania storn a nie utrzymywania wpiów w katalogach :) , jak byś nie wiedział to od właściela katalogu, precla czy forum zależy czy się ON utzyma czy nie

Ale też nie każdy potrafi używac skuczenie adderka to już wyzsza szkoła SEO nie dla każdego

Xann: szybkie pytanie: jeśli ktoś korzysta z dodawarki Kojotka lub Sylwina, po czym postanowi skorzystać z Twojego narzędzia, to czy Twój system będzie próbował dodać do katalogów, w których wpis już istnieje, czy zacznie dodawać do tych ze "zmienionym hasłem"?

dymna.jpg

W w adderku webmini zawsze dodajemy do katalogów gdzie wpisy nie zostały dodane, jeżeli wpis został już dodany katalog zostanie pominiety

ps. prosze też pamietac ze jeset róznica miedy katalogowaniem a preclowaniem, preclować można nieskoczoną ilość razy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności