Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
przeglądam statystyki e-Weblinka i widzę statystykę pracy Adderka - co one konkretnie wskazują ?

A ja przeglądam statystyki i po raz kolejny prawdopodobnie widzę niezgodność prezentowanych danych - chodzi o wykres z ilością serwisów oraz wykres z ilością linków wychodzących.

Z pierwszego dowiadujemy się ze w systemie jest 54.828 serwisow (spadek ilości serwisów w ostatnich tygodniach o 40%)

A drugi wykres informuje nas ze w systemie znajduje sie domen:

- 59.767 z 4 linkami wych.

- 17.168 - 5-9 linkami wych.

- 15.868 - z >10

Razem ponad 93k domen - raptem roznica 40k sztuk - tylko skad sie moze ona wziasc Xann skoro systemie prezentuje dane online?

Ale w jakim tempie? - kazdego dnia rosnie liczna danych z iloscia linkow wychodzacych, czyli twierdzisz ze prezentujesz dane starsze niz spadki ilosci domen z przed dwoch miesiecy? To chyba jakis żart w statystykach online!

Skad ty zliczasz te dane z 40k serwisow ktorych juz nie ma w systemie od paru miesiecy Xann (kazdego dnia masz na tym wykresie przyrost - ale skad bierzesz ten parametr jak tych serwisow juz dawno nie ma - losujesz na chybil trafil z wartosci z gory ustalonej?)

Ilosc serwisow na wykresie ilosci domen w systemie musi byc rowna ilosci serwisow na wykresie z iloscia linkow wychodzacych i to nawet jakbys tych danych nie aktualziaował rok!

Brzoza już nie mam sił Ci tłymaczyć ciągle tego samego to zaczyna być nudne powiem ci tylko tyle ze dane z linków wychodzących są odświerzane w innym tępie niz site

ps. nie wiem czego tu nie zrozumiałaś ale juz w to nie wnikam nigdy tego nie rozumiałaś

Ilosc serwisow na wykresie ilosci domen w systemie musi byc rowna ilosci serwisow na wykresie z iloscia linkow wychodzacych i to nawet jakbys tych danych nie aktualziaował rok!

musi bo ty tak powiedziałaś ?

Marketing internetowy dla firm

musi bo ty tak powiedziałaś ?
No chyba nie powiesz ze monitorujesz ilosc linkow wychodzacych na stronach ktore nie uczestnicza w systemie - nie bardzo rozumiem jaki to mialoby miec cel? - wiec czy to sa statytyki stron systemowych czy calego internetu Xann?

Chciał bym ci to wytłumaczyć ale wiem ze mi sie nie uda, ale sprobuje to że dziś znikła strona bo ktoś jej nie przedłużył to wiemy o tym jutro lub do tygodnia ale zanim dojdzie do niej bot od linków wychodzacych może minąc tydzień miesiac lub dwa

Jeżeli tego nie rozumiesz wież mi lepiej bedzie jak juz nie bedziesz się kompromitować zadając po raz 10 to samo pytanie

Marketing internetowy dla firm

Z tego iż aktualizacja linków wychodzących i ilości serwisów odbywa się w innym czasie/przez dwa inne boty.

Xann napisał wyraźnie.

Ale jak mozesz aktualizowac dane serwisow ktorych nie ma od paru miesiecy w systemie? - czytasz ze zrozumieniem paweu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności