Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Utworzyłem skórkę do WebMini 3.0, która zwiększa kompatybilność z Piko CMS, czyli pozwala na stosowanie szablonów zawartych w jednym pliku, gdzie istotne elementy wstawiane są jako tagi {TITLE}, {CONTENT} itd.

Dodatkowe zmiany to:

* Tytuły stron, wpisów, artykułów oraz polecane linki są wypisywane zawsze z wielkiej litery, co robi lepsze wrażenie,

* w sekcjach stronicowania w charakterze strzałek użyto « i » zamiast << oraz >>,

* sekcje stronicowania nie są w ogóle wyświetlane, gdy nie ma czego stronicować (nie dotyczy linków wyświetlania stron od najstarszych i od najnowszych),

* tytuły stron są bardziej zróżnicowane, dodano m.in. numery stron na kolejnych stronach wyników stronicowania oraz tytuły na podstronach, gdzie do tej pory były jednakowe, np. /pages/0/asc i /arts/0/asc,

* w stopce dodano „Copyright” + nazwa bieżącej domeny,

* dodatkowe regułki w .htaccess ułatwiające przejście z WebMini 2.x na 3.0 bez błędów 404,

* dodatkowa regułka w .htaccess usuwająca niekompatybilność z hostingiem home.pl.

Wszystkie szczegóły oraz instrukcja instalacji i link do pobrania pliku znajdują się na stronie https://bluetrain.pl/pl/webmini-kompatybiln...lonami-piko-cms

Profesjonalne moduły dla Prestashop.

Cześć, napisalem na forum e-w ale bez odzewu :) Czy macie problem taki, że np. wg. e-w jesteście np. na 3 pozycji gdzie faktycznie jesteście na zupełnie innej? Ja mam tak w kilku słowach a połowa nawet nie jest pokazana pozycja mimo że jest w TOP10 a monitoring pozycji mam włączony :|

• 2 tygodnie później...
Na podstawie czego system podpowiada ile punktów mamy przydzielić na dany link?

nie podpowiada. pewnie mowisz o funkcji na koncie pro, ktora pokazuje Ci srednia il. przydzielonych punktow na dana fraze przez innych uzytkownikow.

to sa tylko dane statystyczne, nie ma mowy o magicznym algorytmie obliczania il. punktow, ktore trzeba przydzielic.

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności