Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hehe widze nowe zmiany w eweblinku i tak sobie czytałem je i myslałem ze padne na twarz ze smiechu....

zaczynacie sie sugerowac i zaporzyczac polityke konkurencj na litere G. :)

wiec, oficjalnie mozna powiedziec ze juz nie jestescie liderem...

swoja droga on juz dwno was wyprzedzil, ale teraz to zaczynacie oficjalnie pokazywac

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

zaczynacie sie sugerowac i zaporzyczac polityke konkurencj na litere G. :)

wiec, oficjalnie mozna powiedziec ze juz nie jestescie liderem...

A czy zamiast doganiać konkurencje na zasadzie kopiowania rozwiązań które u nich są od roku w stylu cięcia za bl, bonusu za staż, płynnej punktacji postawić na kryteria które ich przeskoczą? Bo za 3 miesiące znowu też pomyślicie o redukcji site - ale to ciągle wszystko jest spóźnione o jakieś 2 lata!

Czy nie lepiej kryteriami od razu przeskoczyć vseo? Ja innego wyjścia nie widzę, bo z lidera system okazał się że znalazł się na samym końcu i zaraz się okaże że nawet maglo ma lepsze strony. Skoro kiedyś system skupiał najlepsze strony na rynku to czemu nie może robić tego obecnie? - teraz został daleko w tyle za starymi a i nawet tymi nowymi systemami. Pomyślcie o tym a i sprzedawcy będą bardziej zadowoleni.

po czym tak twierdzisz ? bo podnosi poprzeczkę ?

co to jest 100 linków ?

nie tylko po tym.... ogólnie to eweb na tyle sie sugeruje konkrentami na G. ze nawet zaczyna CENOWO im dorównywać :D

Czy nie lepiej kryteriami od razu przeskoczyć vseo? Ja innego wyjścia nie widzę, bo z lidera system okazał się że znalazł się na samym końcu i zaraz się okaże że nawet maglo ma lepsze strony. Skoro kiedyś system skupiał najlepsze strony na rynku to czemu nie może robić tego obecnie? - teraz został daleko w tyle

czekałem na te czasy i się doczekałem...

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

Czy nie lepiej kryteriami od razu przeskoczyć vseo? Ja innego wyjścia nie widzę, bo z lidera system okazał się że znalazł się na samym końcu i zaraz się okaże że nawet maglo ma lepsze strony. Skoro kiedyś system skupiał najlepsze strony na rynku to czemu nie może robić tego obecnie? - teraz został daleko w tyle

Zbyt gwałtowne zmiany też nie są zbyt dobre, to dobry krok naprzód i liczę na więcej pozytywnych zmian w systemie.

Podniesienie poprzeczki w stylu BL 100 to już jakiś krok naprzód i pewnie przyczyni się do podniesienia skuteczności systemu.

rkaszta.png

Na pewno nikt ich nie wyrzuci bo to zainwestowane pieniadze ale jest tak jak piszesz bo w momencie gdy gotlink zaczal ciac za site to jest ciagly wzrost w weblinku ilosci domen (nie obserwowalam jak to bylo gdy wprowadzili ciecie za bl). Wszytko wskazuje ze nastapi wzrost seonetu bo pod wzgledem kryteriow chyba poza minimlanym site nic nie ma lub maglo albo vseo (w tym ostatnim liczy sie glownie wielkosc site).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności