Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Świetny jest ten nowy webminiacz :sciana: Sprawdzam site małej stronki i widzę, że G pokazuję liczbę 420. Subdomenę postawiłem kilka dni po premierze katalogu. Wszystko ładnie się zaindeksowało tylko przez system pingujący.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@shaun, a masz może informacje od kiedy będą te zapowiadane zmiany zapowiedziane w systemie? Czy zostanie dodana też redukcja punktów za site o której wspominalam kilka postów wyżej?

Site jest teraz bardzo niepewny. Wielu użytkowników zaczęło tworzyć małe strony, pasujące do kryteriów systemowych, cięcie nie jest dobrym pomysłem. W mailu, który dostali użytkownicy jest informacja o jednym miesiąc danym nam na podlinkowanie zaplecza, więc zmiana powinna wejść na początku grudnia.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Zasugerowałem na forum e-weblinka, że odpowiednią datą może być 15 grudnia. Odpowiedź przedstawiciela systemu:

Przeliczanie punktów pod kątem ilości BL rozpoczniemy w nocy z 14 na 15 grudnia. Do tego czasu wyniki Yahoo powinny się ustabilizować, co pozwoli nam wdrożyć w aktualny algorytm procentowe wyliczanie wartości BL, aby przy kolejnych zawirowaniach w wyszukiwarkach nie było skoku punktów.

Możliwe, że próg BL nie będzie obowiązywał przez jakiś czas dla nowo dodanych domen. Zmiany jak najbardziej na plus :D

Proponuję, żeby administracja usunęła myślnik w tytule strony każdego webmini. Jeżeli ktoś chce może skorzystać z kodu:

<title><?=htmlspecialchars($_GET['search'])?> <?=htmlspecialchars($_GET['tag'])?> <?=stripslashes($row['a_title'])?> <?=stripslashes($row['e_title'])?> <? if (isset($_GET['search']) or isset($_GET['tag']) or isset($_GET['a_title']) or isset($_GET['e_title'])) echo " - "; ?> <?=$config['title']?></title>

tpl/include/header.php - 5 linia

Hmm, nie moge dzisiaj dodawać linków do eweba. Nie wiem z czego to może wynikać? (nie mam max liczby linków).

Problem chyba został rozwiązany, bo już wszystko działa.

Pozatym widzę że w panelu się tabelka z szacunkową ilością punktów po 15 grudnia.

Jak tam wygląda u was sytuacja z punktami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności