Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

punkty na minusie, serwisy na wszystkich kontach wyzerowane, a klient nie moze dostac przelewu za ktory wlasnie zaplacil.

czy dostaniemy rekompansate za to, ze placimy regularnie za konta pro, a o 10 rano nie mozemy uzywac naszych narzedzi?

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

punkty na minusie, serwisy na wszystkich kontach wyzerowane, a klient nie moze dostac przelewu za ktory wlasnie zaplacil.

czy dostaniemy rekompansate za to, ze placimy regularnie za konta pro, a o 10 rano nie mozemy uzywac naszych narzedzi?

Punkty właśnie wróciły, błędy techniczne wszystkim się zdarzają.

rkaszta.png

@kasztan165 - tak, ja to naprawde rozumiem, tez nie jestem swiety. ale nikt mi nie wyswietlil info, ze trwaja prace. a jesli ja nieoplace konta (a sms potrafi przyjsc w nocy) to mi wyrzuca wszystkie przelewy od razu - dlatego ja w tym przypadku nie uznaje "wybaczania" :wow: ja szanuje wlascicieli systemu (pisalem o tym wielokrotnie), a prosze tez, zeby oni dbali o moje interesy jako swojego klienta

@sagi, jeśli więcej osób potwierdza problem z nocnymi smsami, to możemy przedyskutować temat ich wstrzymywania na czas ciszy nocnej.

Jeśli chodzi o poranne problemy techniczne, szkoda że nam nie wybaczasz ;). Musisz jednak uwierzyć na słowo, że dbamy o dobro użytkowników systemu, czasem tylko technika odmówi posłuszeństwa.

500x62.gif

Co do samego spadku punktów dla domen z BL > 100 mogą być widoczne różnice w sytuacji gdy wartość site Yahoo znacząco przewyższa wartość site Google.........

Jakie będą to różnice?

Mam domeny gdzie site G jest 10 razy mniejsze jak Y. A nawet takie gdzie różnica jest 20 krotna na korzyść Y lub większa.

Domeny te dają mi sporo pkt, jak na moje możliwości, stąd moje pytanie z zmiany w tym zakresie.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

@sagi, jeśli więcej osób potwierdza problem z nocnymi smsami, to możemy przedyskutować temat ich wstrzymywania na czas ciszy nocnej.

Jeśli chodzi o poranne problemy techniczne, szkoda że nam nie wybaczasz :). Musisz jednak uwierzyć na słowo, że dbamy o dobro użytkowników systemu, czasem tylko technika odmówi posłuszeństwa.

no smsy zmiencie tak na 20-21 :jezyk1:

nie wybaczam podejscia. na moim koncie powinna sie pojawic informacja o chwilowych problemach. takich rzeczy nie mozna zamiatac pod dywan

Jakie będą to różnice?

Mam domeny gdzie site G jest 10 razy mniejsze jak Y. A nawet takie gdzie różnica jest 20 krotna na korzyść Y lub większa.

Domeny te dają mi sporo pkt, jak na moje możliwości, stąd moje pytanie z zmiany w tym zakresie.

A jak tam ci się prezentuje ilość punktów po 15 grudnia? Mocno ucięło? Jako że site w Y! można łatwo zdobyć to cięcie punktów względem site w G to zmiana na plus.

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co to się porobiło? Liczba punktów spadła mi około o połowę, przy czyn serwisy mają BL>100 w Yahoo.

Tak to wygląda:

Google: 1,485 / Yahoo: 1,405 / BL: 262 / PR: 3 / Out: 0 (30%) / IP: 89.161.155.132

Google: 4,175 / Yahoo: 9,620 / BL: 3,619 / PR: 2 / Out: 21 (-70%) / IP: 89.161.155.132

Wczoraj (może przedwczoraj) spadła mi liczba punktów o ok. połowę a po 15. grudnia mam mieć więcej niż mam obecnie.

Punkty otrzymane za serwisy 10,625

Punkty otrzymane za serwisy po 15 Grudnia 2010 11,186

Mógłby mi ktoś szybko wyjaśnić za co ten spadek? I co oznaczają te procenty w nawiasach?

nawiasy Cię informują ile tracisz punktów za linki wychodzace.

popatrz na wykresy dla każdej domeny i dowiesz się czemu spadło

Ok, rozumiem. Czyli zapis (-70%) oznacza, że liczba punktów za serwis została pomniejszona o 70%, to co w takim przypadku oznacza zapis (30%) ? =)

I tak jeszcze na marginesie. Gdzie znajdę serwis, który umożliwi mi taki monitoring jak dla serwisów w e-weblinku? Czyli zmiana BL[G|Y]/site[G|Y]/PR w czasie?

to co w takim przypadku oznacza zapis (30%) ? =)

jak tam masz -70 to tutaj masz ? Pomyśl, a jak dojdziesz satysfakcja gwarantowana

I tak jeszcze na marginesie. Gdzie znajdę serwis, który umożliwi mi taki monitoring jak dla serwisów w e-weblinku? Czyli zmiana BL[G|Y]/site[G|Y]/PR w czasie?

panel e-weblinka

https://www.forum.e-weblink.info/

https://www.e-weblink.com/faq.php

https://www.forum.e-weblink.info/informacje-systemowe/

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności