Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno nie udzielałem się na pio, ale temat kusi więc dodam tutaj kilka słów od siebie.

Kolejna zmiana na złe, zamiast uświadamiać klientów, robicie bagno sprzedającym ;) nie dość że trzeba kupić konto pro, to jeszcze trzeba pałować się aby sprzedać pkt bo konkurencja ma lepszy marketing w gadaniu co lepsze co gorsze.

Zacznijcie uświadamiać kupujących jakie to za******e zmiany robicie ile będzie mniej pkt jak wzrośnie skuteczność etc...

Śmiać mi się chce jak widzę posty u konkurencji która piszę teksty w stylu "poprawiliśmy style css naszej strony, skuteczność naszego systemu wzrośnie o 300% jesteśmy super fajni" :) ale to działa!

pytanie na koniec, czy ktoś z Was śledzi poczynania sqt? jak tak to zapraszam na priva ;)

bay

brak sygnatury

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety nie moge sie z Toba zgodzic truvati. Bedzie to pierwsza dobra zmiana chyba od roku - zwroc uwage co sie dzialo do tej pory....

Kiedys do systemow wkladalo sie wszystko co tylko sie zaindeskowalo ale pojawila sie konkurencja i Xann zrobil krok przed innymi i wprowadzil troche bonusow i wymagan co do przyjmowanych stron - najbardziej wazną zmiana bylo wprowadzenie kar za farmy linkow - zrobil to i rzadzil bo kazdy mowil jaki to system stal sie jakosciowy. Konkurencja cicho siedziala do czasu i nagle wyskoczyli robiac mase bonusow i mase roznych cieci - bo oczywiscie na farmach sie nie skonczylo tylko zrobili porzadek z tym co mialo malo podstron i nie bylo linkowane.

I wtedy dla Xana zaczely sie schody - postawil ciac za slabe linkowanie stron na zasadzie ze jeli ktos bedzie mial mniej niz 500 backlinkow to zredukuje mu punktacje.... - no niezle, ale gdy u konkurencji to juz obowiazywalo Xan stwierdzil chyba ze szkoda psuc statystyk i wycofal sie z tej zmiany. Nie wprowadzil tez innych.

No i wyszlo jak wyszlo czyli ze obecne zmiany ktore wejda to raptem podgonia konkurencje pod kątem backlinkow natomiast ciagle nic nie slychac o jakich minimlanych poziomach podstorn dla przyjmownaych serwisow na co stawia konkurencja argumentujac slusznie ze strony wizytowki w rotacji są blee... Wiec tu nie chodzi o marketing tylko o jakosc stron w systemach!

A wiec Panowie, do roboty bo nie dlugo cenami dotkniemy depresji!!

Dowiadujemy się o tym cięciu - w przypdadku dysproporcji - dopiero dziś.

Proszę więc o przesunięcie terminu zmiany w tym zakresie o jakieś 30 dni od wczoraj.

Jako, że faktycznie ta modyfikacja została pominięta w oficjalnym komunikacie przesuwamy termin jej wprowadzenia na 04.01.2011. Problem dotyczy niewielkiej liczby domen w systemie, więc mamy nadzieję, że nie zakłóci to zmian zaplanowanych na 15 grudnia. Koło południa zostanie odświeżona szacowana liczba punktów na kontach użytkowników.

500x62.gif

Po nowym roku planujemy dodatkowo punktować adresy IP które występują bardzo rzadko w systemie jak i karać te adresy, których jest w systemie najwięcej.

Czyli chciałabym wiedzieć już teraz ile stracę na punktacji po nowym roku mając wiele stron na jednym IP.

PS: Dlaczego usunęliście wykres kosztu pobrań ze statystyk? - spadła mi ilość pobrań i chciałam zobaczyć co się dzieje na wykresie a wykresu nie ma!

od dawna w e-weblinku nie ma dobrej ręki do prowadzeni atego biznesu. Od wrzęsnia/paździenrika jest to rownia pochyła... przykładanie weblinka bardziej szkodzi niż pomaga w SEO - widze to po stronach swoich. de facto wyłaczenie weblinka powoduje "odświeżenie" domeny w serpach w ciągu kilku/kilkunastu dniach.

niestety to zmierzch weblinka... koledzy motają się nei wiedzac co się dzieje, zmiany są tylko na gorsze. odkąd brakuje Tomka jakoś nie ma ten system szcześcia do zmian.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

od dawna w e-weblinku nie ma dobrej ręki do prowadzeni atego biznesu. Od wrzęsnia/paździenrika jest to rownia pochyła... przykładanie weblinka bardziej szkodzi niż pomaga w SEO - widze to po stronach swoich. de facto wyłaczenie weblinka powoduje "odświeżenie" domeny w serpach w ciągu kilku/kilkunastu dniach.

Od czasu update w serpach wszystkim dostało się po du**e, więc to pewnie tylko złudzenie że używanie weblinka szkodzi bardziej niż pomaga.

Ja zauważyłem inną rzecz, od czasu update nowe frazy wskakują jak nóż w masło, więc ja nie mam powodu do narzekań.

Sprawdź sobie statystyki e-weblinka, chociażby te odnoszące się do kont pro, widzisz tutaj równie pochyłą? Bo ja widze jasny i wyraźny trend.

niestety to zmierzch weblinka... koledzy motają się nei wiedzac co się dzieje, zmiany są tylko na gorsze. odkąd brakuje Tomka jakoś nie ma ten system szcześcia do zmian.

Zmiany na gorsze? To jedna z lepszych zmian w systemie od dłuższego czasu. Lepiej jakbyś wskazał które zmiany są na gorsze, bo inaczej twoje słowa są mało warte.

rkaszta.png

Sprawdź sobie statystyki e-weblinka, chociażby te odnoszące się do kont pro, widzisz tutaj równie pochyłą? Bo ja widze jasny i wyraźny trend.

Poszukaj gdzieś na forum systemu ale podobno każde nowe konto dostaje na miesiąc konto pro free więc odlicz nowe i wykreśl trend.

Czyli chciałabym wiedzieć już teraz ile stracę na punktacji po nowym roku mając wiele stron na jednym IP.

Nie ma obaw, po nowym roku zostaną dopiero ogłoszone dokładne wytyczne i wtedy też zostanie ogłoszony termin +30 dni od ich wprowadzenia.

PS: Dlaczego usunęliście wykres kosztu pobrań ze statystyk? - spadła mi ilość pobrań i chciałam zobaczyć co się dzieje na wykresie a wykresu nie ma!

Dane się zbierają cały czas, a jedynie animację flash chochliki zjadły. Powinna się już wyświetlać prawidłowo.

Nie wiem które zmiany osądzasz jako złe, gdyż na razie żadnych nie było, a wszystkie nadchodzące zmiany konsultowane są z Tomkiem na bieżąco. Jedyna różnica polega na tym, że Xann nie udziela się na forum, a jak dobrze zauważył kolega truvati parę postów wyżej, wypadałoby wychwalać pod niebiosy nawet najmniejsze zmiany w systemie. Niestety z perspektywy czasu widać, że aktywność Xanna na forum była krytykowana, tak samo jak obecnie jego absencja. Nie mniej jednak, wszelkie uwagi na bieżąco są przekazywane i za każdą dziękujemy :D

Poszukaj gdzieś na forum systemu ale podobno każde nowe konto dostaje na miesiąc konto pro free więc odlicz nowe i wykreśl trend.

Niestety nie każde, a tylko te o które się ktoś upomni. Niestety tak jak ty, mało kto dociera do tej informacji i nie korzysta z przywileju. Jakby nie było jest też wykres liczby kont standardowych na której widać omawianą wcześniej tendencję. Przy okazji gdyby ktoś nie znalazł to odświeżę temat:

https://www.forum.e-weblink.info/informacje...iowe-konta-pro/

500x62.gif

weblink?: ja wiem że łatwej powiedzieć iż traktor ma 3 koła sprawne niż jedno uszkodzone :P ... koń kuleje ... ale nie z mojej perspektywy użytkownika system mi sie zawalił i nie spełnia pokładanych nadziei ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności