Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najgorzy jest kalkulator punktow, pokazuje 1,4k, dodajesz - dostajesz 15 punktow.

domenke z pr kalkulator punktow pokazuje 5k, dodajesz - dostajesz 800 punktow.

Wybralem przedwczoraj z moich domen okolo 40-50 za pomoca kalkulatora -

niby za kazda z nich mialem dostac srednio 1.3k, ale jak dodalem - wszedzie dostalem po 15 punktow.

A jeszcze potem trzeba skasowac z 50 domen kod weblinka, szkoda czasu.

Najgorsze jest to, że trzeba teraz dodawać strony ponownie, bo system nie zaktualizował BL przed wprowadzeniem cięć. Przeważnie jeden serwis muszę dodawać kilka razy, bo wartości site i bl są równe zero. Pewnie chodzi o zbanowane proxy.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

kilka razy - to sie zgadza. caly czas zero - zgadza sie.

ale dlaczego kalkulator pokazuje mi nieprawidlowe liczby?

Klakulator pokazuje ze mam przykladowo 50 bl i 500 site, szacuje ze dostane za to 1300 punktow.

ale jak dodaje strone ( owszem kilka razy trzeba skasowac i dodac ) - mam te same bl i site ale dostaje 30 punktow. o to chodzi, a nie o zbanowane proxi. Rozumiem nawet gdyby on sie mylil o 5-10%, ale nie tak.

Największym oszustwem jest to, że nigdzie w mailu informacyjnym do użytkowników nie było napisane, że domeny główne z małym site stracą bonus 1000 punktów w przypadku gdy BL są mniejsze od 100. Jak pisałem wcześniej, nie wszyscy śledzą wszystkie fora i wątki związane z tym systemem. Zamiast kartki na Święta wolałbym dostać prawdziwą informację o planowanych zmianach w systemie. Olewacie strasznie użytkowników.

Pozdrawiam

tak, wlasnie na ministronach wordpress z bonusem 1000 punktow u mnie wszystko sie trzymalo. zabrali bonus - wszystkie punkty runely.

po co bylo wyglaszac haslo "male jest piekne" a potem bez uprzedzenia zabierac bonus?

System traci na zabraniu bonusu dla małych stron gdy bl y <100, przynajmniej nowe strony powinny dostawać bonus i powinien być czas na uzyskanie wymaganego poziomu BL, a tak .....

Strony nowe trafią do konkurencji. Nowe strony są częściej odwiedzane, przeważnie są mocniej podlinkowane i trochę szkoda żeby wzmacniały inny system.

Poddaje to pod rozwagę.

Gołym okiem widać że ubyło jakieś 4 tys domen, w ostatnich dniach.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Przecież bonus jest, trzeba tylko mieć minimum 100 BLi

Oczywiście, że jest. Mało tego jeśli nie ma minimum przyznajemy ten bonus procentowo na tych samych zasadach co reszta punktów. I tak jak mówi mikeusz, przycinanie nie dotyczy domen, które mają staż w systemie niższy niż 30 dni.

500x62.gif

A nie.... przepraszam, wprowadziłem w błąd....teraz mam około 2,5 k, nie am to jak zmiany w e-webie :)

Dodawarki latają po nich non stop, a pkt za to praktycznie nic :), nawet mi się nie chce linkować tego w nadziei na bonus.

eweb.png

Uploaded with ImageShack.us

A nie.... przepraszam, wprowadziłem w błąd....teraz mam około 2,5 k, nie am to jak zmiany w e-webie :)

to nie linkuj i zabieraj te smieci z systemu, sluchac was nie mozna!!!

Punkty by sie chcialo, a nad stronami popracowac sie nie chce! Nie dosc ze skrypt za friko, to jeszcze ma punkty gratis dawac? Trzeba wykazac sie troche, po linkowac i zdobyc te MIERNE 100BL zeby dostac bonus.

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności