Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko domeny podlinkowane do min 100

jeśli domena ma powiedzmy 50BL to dostanie 50% tego co by dostała jakby miała powyżej 100 BL (łącznie z bonusem).

Przynajmniej tak ja zauważyłem, jeszcze 3 dni temu nie dostawała procentowego bonusu, ale chyba coś zmienili i teraz już dostaje procentowy bonus.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fikas dobrze prawi :)

top10google - u Ciebie na 1 katalog ~750pkt, czyli tak w "normie", chociaż odrobina pracy i będzie powyżej 1.5k - zależy ile wpisów.

Kulfik ma racje, jak już stawiać te "darmowe narzędzia eweba" to niech chociaż ten czas zaoszczędzony na pisania "spam generatorów" pod site idzie na linkowanie.

Proponowałbym zmienić politykę, bo prosto można policzyć, że najlepiej zgarnia się punkty dzięki: bonusom za PR/domenę główną + ilość bl, site jest dodatkiem.

@Pany, ale mam ubaw, jako sprzedawca :D

ja tez dostalem po tylku, no ale - oszczedzalem, teraz trace, prosta matematyka :D mam miec do Xann'a zal ze jestem leniem i nierobem? troche glupio mi by bylo :D

no ale - Wasi klienci wala do mnie ostatnio hurtowo - bo zamiast wziac sie pod zaplecze, poprawic je, zmienic kod to wolici pie* smuty przed swietami

DZIEKUJE WAM! :D

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Dokładnie trzeba było pomyśleć o tym wcześniej. Jaką wartość ma 500 niepodlinkowanych miniaczy, bez ani jednego BL? Na tych zmianach tylko zyskałem, zgarnąłem jakieś dodatkowe 100 tys. punktów :D

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

W koncu juz nie wiem jak z tym okresem przejsciowym i bl jest ostatecznie ale powiem tylko tyle, ze patrzac na konkurencje (mam na mysli vseo) okresu przejsciowego byc nie powinno, tak samo jak byc nie powinno tych redukcji ponizej 100bl - zrobcie sobie 10 dniowy test na nowych domenach - pomijajac juz poziom site linkowanej domeny, zobaczycie jaka jest roznica w bl miedzy systemami. Vseo ma 40 razy mniej domen w stosunku do weblinka ale nie patyczkuje sie ani ze sitem ani z bl (ogolnie szczene miałam na podłodze) zobaczycie ze postawienie takich wymogow i w weblinku, szybko przelozy sie na super efekty a wiec popieram kazda zmiane ktora zblizy wymogami odnosnie dodawania stron tak jak to jest u konkurencii.- bo jesli beda okresy przejsciowe to co za problem raz na 30 dni usunac i wrzucic 3k serwisow skoro nie traci sie przez to punktow za staz. Tak samo jaki to problem podlinkowac tydzine czasu strone zeby wskoczylo jej te 100bl - tydzien chyba kazdy wytrzyma bez punktow ale dzieki temu bedzie zachowany jakis rowny poziom pomiedzy wszystkim uzytownikami.

Wymogi innych: seonet - brak wymogu bl, gotlink - redukcja ponizej 100bl, vseo - minimum 100bl - wiec jesli to nie ma byc 500bl tak jak kiedys bylo zapowiadane to niech przynajmiej bedzie na poziomie vseo!!

Czasem to nie jest wymóg min site?
A faktycznie, myślałam ze tam wymog to site i bl a jednak chodzi o site i wychodzące, przepraszam za pomyłke ale w ogolnym sensie chodziło mi o to aby wprowadzajac kryteria żeby byly konkretne bo tylko wtedy cos dadzą.

@mikeusz - watpie, zeby ktos Cie potrzbymal za reke.

jak sie stawia 100 domen to wtedy jest problem z BL jak sie nie ma np. punktow na podlinkowanie. ale kto bedzie plakal? nikt - nie zainwestujesz, nie wyciagniesz. powoli koncza sie w PL swl'ach czasy kiedy mozna bylo nic nie robic i spijac smietanke. (jak ja lubilem te czasy ;( )

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

czy ciężko nazbierac 100 Bl? dla kilku domen nie ale dla większej liczby 1 dnia nie zdobędę.

Nikt nie powiedział że masz zdobyć tyle bli jednego dnia. Pracuj a w końcu będziesz miał tyle BLi ile potrzeba

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Mam pytanko: dodałem ponad 10 domen glownych (regionalki) site miedzy 5-100, BL ponizej 100 jednak żadna domena nie dostala bonusa +1000 pkt za glowna. Dodane zostaly 3 dni temu, do dzis nie naliczyło bonusa (mam wykupione konto PRO)

Wiecie o co chodzi?

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności