Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
U mnie również straty, od 31.XII uciekło 200tys i nadal znikają. Chyba nadchodzi czas szukać alternatywy, bo od jakiegoś okresu jest coraz gorzej.

Algorytm został poprawiony tak, aby przydzielanie punktów było jak najbardziej sprawiedliwe. Jak rozumiem to jeśli nagle wszyscy dostaliby +30% punktów to system byłby lepszy? :)

Sprawiedliwe przydzielanie punktow to takie jak wszyscy wiedza jak sa przydzielane

Jesli ktos dokonal zmiany o ktorej nikomu nic nie wiadomo a wiekszosci znikly punkty to znaczy to ze cos jest nie tak.

No chyba ze systemem administruje teraz Robin Hood i sprawiedliwosc wymierza wedle wlasnego uznania.

Do tej pory nikt z administracji nie udzielil informacji co zostalo zmienione w algorytmie.

Nie swiadczy to najlepiej o systemie jesli trwa przelicznie stron i nikt nie wie co i jak sie przelicza.

Po takiej akcji moje zaufanie do tego systemu zostalo nadwyrezone, nie wyobrazam sobie pracy nad zapleczem jak za 2 miesiace ktos znowu uzna ze sprawiedliwie bedzie przeliczyc mi zaplecze -30% w dol po raz kolejny bez podania przyczyny.

Powiem tak, w konkurencji tak sie nie dzieje.

U mnie również straty, od 31.XII uciekło 200tys i nadal znikają. Chyba nadchodzi czas szukać alternatywy, bo od jakiegoś okresu jest coraz gorzej.

A u mnie odwrotnie, przybyło mi na jednym serwisie kilkaset punktów jednocześnie ze spadkiem BL do 97 (było ponad 100) :-)

Profesjonalne moduły dla Prestashop.

czy moge prosic o zwrot prawie rocznej oplaty za pro?

placilem za weblink z ktorego oplacalo sie korzystac.

bez mojej zgody wprowadziliscie zmiany po ktorych nie oplaca mi sie korzystac z niego. dlaczego mam placic ponad 300 zl. za wasze nieudolne eksperymenty?

nagle bez uprzedzenia decydujecie zabierac bonus, punktowac wedlug bl, a ostatnio juz nie wiem za co liczycie te punkty. probowalem dzis dodac z 5 stron ze sporym bl - wszedzie porazka z punktami.

dostawca tv i netu upc jak zmienia tylko jeden kanal - wysyla wiadomosc ze wedlug ustawy masz prawo odstapic od umowy.

weblink zmienil nie jeden kanal tylo caly system punktacji i bez uprzedzenia zabral bonusy za male jest piekne - u mnie wszystko sie na tym trzymalo - nie zostalem uprezdzony, nie chce takich zmian, chce kase z powrotem.

Algorytm został poprawiony tak, aby przydzielanie punktów było jak najbardziej sprawiedliwe. Jak rozumiem to jeśli nagle wszyscy dostaliby +30% punktów to system byłby lepszy? :)

Tego nie napisałem, już od dłuższego czasu nie widzę logiki w przyznawaniu punktów, ot choćby pierwszy z brzegu przykład :

1) G: (-1,350) 1,674 / Y: (-228) 81,803 / BL: (-26) 18,228 / PR: 0 / Out: 0 (30%) / 39,083 punktów

2) G: (-333) 6,575 / Y: (+2,936) 93,071 / BL: (-2,664) 83,849 / PR: 1 / Out: 1 (30%) / 37,106 punktów

Różnice były jeszcze większe, po prostu nie potrafię zrozumieć pewnych wyników. A robi się coraz dziwniej...

Punkty leca na leb na szyje, nie ma zadnej informacji ile bedzie na koncu doslownie nic.

Takiego zamieszania w systemie nie robily zadne spadki skoki situ czy BL w yahoo lub google.

Taka sytuacje zafundowala nam administracja systemu ! I teraz tlumaczcie sie klientom z powywalanych transferow pomimo tego ze mieliscie 35% rezerwy na koncie. A moze o to wlasnie chodzi ze algorytm dziala na zasadzie where user != xann punkty * 0,7.

Moze system postanowil sobie dorobic po nowym roku zgarniajac 30% i wiecej punktow w systemie.

Sprawiedliwe przydzielanie punktow to takie jak wszyscy wiedza jak sa przydzielane

Jakoś google ma ukryty algorytm, i nikt z tego powodu nie płacze, że jest niesprawiedliwy.

czy moge prosic o zwrot prawie rocznej oplaty za pro?

placilem za weblink z ktorego oplacalo sie korzystac.

bez mojej zgody wprowadziliscie zmiany po ktorych nie oplaca mi sie korzystac z niego. dlaczego mam placic ponad 300 zl. za wasze nieudolne eksperymenty?

To nie spółka akcyjna by coś zmienić musi być wszystkich zgoda.

Po drugie, jak chcesz zwrot po co piszesz na forum, tutaj raczej przelewu nie załatwisz sobie, a nie lepiej jest napisać bezpośrednio na kontakt?

Xann dalej zarządza systemem?

z tego co wiem, tak, każda decyzja

Mi też punkty poleciały, ale e-weblink przyzwyczaił was, ze jego poprzednie zmiany powodowały wzrost punktów na waszych kontakt, teraz spadło i płacz i lament, też zaciskam pasa, na gwałt powiększam zaplecze, ale nie lamentuje tylko robie.

Jak google banuje mi stronkę, to nie lecę na forum i wypłakuje się, tylko rejestruje kolejne 2 domeny, i jadę dalej,

Polecam

sygnaturka.png

Jakoś google ma ukryty algorytm, i nikt z tego powodu nie płacze, że jest niesprawiedliwy.

Nie place googlowi za mozliwosc z jego korzystania, a weblink nie jest monopolista.

Jesli wlasciciel nie liczy sie ze zdaniem userow i przeprowadza utajone zmiany to traci moje zaufanie.

Dziwi mnie to ze skoro tak pracujesz nad swoim zapleczem (sam tez to robie) to nie szanujesz potem swojej pracy i przechodzisz do porzadki dziennego nad tym ze ktos nagle stwierdza ze jutro twoje zaplecze bedzie warte 65% tego co dzisiaj, a ty dowiesz sie o tym jutro :P

System wymiany linkow to zaplecze ktore go buduje, czyli userzy ktorzy je tam dodaja ! nie zapominaj o tym!

Dziwi mnie to ze skoro tak pracujesz nad swoim zapleczem (sam tez to robie) to nie szanujesz potem swojej pracy i przechodzisz do porzadki dziennego nad tym ze ktos nagle stwierdza ze jutro twoje zaplecze bedzie warte 65% tego co dzisiaj, a ty dowiesz sie o tym jutro smile.gif

o przepraszam o zamianach było już dawno, i za-wczasów podlinkowałem swoje zaplecze, co uczuniło, że mam więcej punktów.

SEO jest zmienne to co dziś ma moc jutro może jej nie mieć, przyzwyczaj się ;]

sygnaturka.png

o przepraszam o zamianach było już dawno, i za-wczasów podlinkowałem swoje zaplecze, co uczuniło, że mam więcej punktów.

SEO jest zmienne to co dziś ma moc jutro może jej nie mieć, przyzwyczaj się ;]

Najwyrazniej wiec nie wiesz chyba o czym jest mowa :)

Nikt nie mowi tutaj z zmianach ktore byly dyskutowane i omawiane i potrzebne.

Zreszta zmiana z 15tego zostala przeprowadzona jak dla mnie na 5+ lacznie z komunikacja i informacja na koncie o punktach po 15tym.

Ale o zmianie ktora nastapila 31.12 i jest caly czas przeliczana nikt nie informowal.

Moze jeszcze ci nie przeliczylo konta, jak przeliczy to na pewno zauwazysz. Zmiany z 15 grudnia byly dotkliwe dla marnego zaplecza pozatym kazdy mogl sobie dolinkowac je. A teraz zostala wprowadzona zmiana nazwana obcieciem punktow dla stron z site yahoo > 2*google.

Niestety admin nei wspomnial ze to tylko przykrywka i po kryjomu zrobili inne zmiany.

O nic nie chodzi tylko o przejrzystosc i komunikacje z userami !

Dla zobrazowania sytuacji podaje przyklad

sample2.jpg

Zadane parametr sie nie zmienil i nagle ciach ponad 55% punktow w dol :)

To jest nowy algorytm :P

Stawiam piwo dla tego kto to wytlumaczy :D

Admin nabral wody w usta i nie odpowiada od 2 dni :shout:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności