Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Heh, jak potniecie za SI to połowę pkt poleci ;p Ale to już sprawa adminów :)

A ja mam małe pytanie początkującego - mam sobie katalog, bez www ma sporo site - 25k, z www ma tylko 4k ? da się zrobić jakieś przekierowanie lub inną magię która pozwoli to 25 k wykorzystac w e-weblinku czy tez nie ma szans ?

Zależy mi na legalnym rozwiązaniu :o

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak nawiasem mówiąc to dzielenie systemu wymiany linków rotacyjnych na kategorie to jest czystej wody głupota :)

SI ma marginalne znaczenie w pozycjonowaniu (sprawdzone empirycznie).

PS.

(bez urazy) kupowanie linków w systemie bez zabezpieczenia sie na wypadek jakiejkolwiek obsuwy to też delikatnie mówiąc lekkomyślność i w takim przypadku pretensje do właściciela systemu ją pretensjami do garbatego, że ma proste dzieci...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Yeden - głupkowate pytanie
Odpowiedź pewnie jeszcze głupsza - w Twoim stylu .

Przykład, o którym już pisałem - komenda site pokazuje 227 stron, widać 17 lub 18 stron w głównym indeksie. Twoja ulubiona komenda *** -view pokazuje SI 228 i ani jednej mniej. Będziesz zaokraglał? Do 100%? Przecież na oko widać, że to bzdury. Zresztą obcięcie punktacji za SI dotknie wszystkich w pewnym stopniu, więc globalna suma punktów się zmieni, a proporcje miedzy userami z grubsza zostana zachowane.

Kto z historii pamięta główne hasło komunizmu? Od każdego wg jego możliwości, każdemu wg jego potrzeb. Ustali się kto ma jakie potrzeby, a nadwyżka dla adminów (i Szooka) :) .

Edycja- pytanie do Beera

SI ma marginalne znaczenie w pozycjonowaniu (sprawdzone empirycznie).

W jakim sensie? W takim, że linki z takich stron nic nie dają, czy w takim, że nie należy się przejmować wielkością SI na zapleczu?

Eksperyment Discover.pl

W jakim sensie? W takim, że linki z takich stron nic nie dają, czy w takim, że nie należy się przejmować wielkością SI na zapleczu?

nie należy się przejmować SI :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Hmmm treść interesująca, a znajdzie się ktoś miły kto zna odpowiedź i odpowie na takie pytanko :> ?

Heh, jak potniecie za SI to połowę pkt poleci ;p Ale to już sprawa adminów wink.gif

A ja mam małe pytanie początkującego - mam sobie katalog, bez www ma sporo site - 25k, z www ma tylko 4k ? da się zrobić jakieś przekierowanie lub inną magię która pozwoli to 25 k wykorzystac w e-weblinku czy tez nie ma szans ?

Zależy mi na legalnym rozwiązaniu wink.gif

:)

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Trochę nie rozumie tych Waszych kombinacji z system. Dajcie trochę czasu na potestowanie. Informacja o nim pojawiła się dwa miesiące temu, a tyle zmian zostało już wprowadzone co w linkorze od początku istnienia. Wiadomo, że zrobiło się boom na ten system, nowych userów przybywa coraz więcej, system traci na mocy. Poczekajcie niech ta sytuacja się ustabilizuje i dopiero zacznijcie kombinować z nim.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Dyskusja wynika raczej z powodu żeby system w przyszłości nie stracił mocy niż z powodu że ją traci.

Prawde mówiąc zapodałem testowo i jestem zaskoczony mam nadzieje że za 2 tyg nie powiem inaczej.

Z drugiej strony to chyba dobrze że zostaje analizowanych więcej zmiany w ciągu 2 msc niż w Linkorze od startu to tylko świadczy o supporcie linkora i reakcji na zgłoszenia.

ogólnie ważne że jakoś admini reagują - choć już mineły 2 msc a nadal ukrywają się.

Admini weblinka ujawniać się w końcu przecież ile można jechać na :) nadinterpretacjach :).

Już czas wyjść z ukrycia to użytkownicy będą mieli większe przekonanie z czym i z kim mają doczynienia.

Ja oczywiście zgadywać nie musze ale inni zapewne chcieliby wiedziec :).

Z drugiej strony to chyba dobrze że zostaje analizowanych więcej zmiany w ciągu 2 msc niż w Linkorze od startu to tylko świadczy o supporcie linkora i reakcji na zgłoszenia.

szook zgadza się, tylko te interwencje będą w kierunku pomocy użytkownikowi np. jak wywali mu stronę z systemu, a nie zmiany sytemu jak przycinka site czy przeliczaniu punktów z PR.

Dajcie czas na potestowanie

Co to tego kto jest właścicielem, udziałowce czy jeszcze kimś innym to mało istotne. Dla mnie szarego użytkownika istotne jest to, żeby dał mi efekty w postaci pozycji w google

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

oczywiście że dobrze aby potestować.

ja bym nić nie zmieniał skoro narazie to co jest, jest skuteczne.

Przygotowałbym np. 10 poprawek i dopiero jak coś się zacznie dziać myslal którą wprowadzić.

Narazie nie tykałbym nic a nic jeszcze przez 2,3 msc aż userzy sobie potestują tym bardziej że narazie ma skuteczność.

Yeden to byłoby super - ale z drugiej podziwiam za spostrzegawczość :) i analize wzrostu.

Z drugiej strony tego typu wzrost jest realny. Wyobraź sobie 3 osoby kupiły sobie pakiet po 50 domen i zaczynaja je indeksować np dopiero od tygodnia. Za tydzien może to się znowu zmienić.

Proszę o podpowiedź... nie jestem obeznany.

Chodzi o stronę www.papuga.info pozycjonuje ją w google pod frazę papugi. Domena ma półtora miesiąca.

Ile punktów e-weblink mam przeznaczyć na link żeby było dobrze??? Proszę o podpowiedź....

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności