Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dla mnie przesada z tym zwiększeniem BLi w taki krótkim czasie. Zaraz się okaże że za kolejnym razem (np. za miesiąc) limit będzie do 300 podniesiony i też będzie tylko na to miesiąc. Traktujmy się trochę poważniej i dajcie rozsądny czas, w którym można podnieść ilość Bli do odpowiedniego limitu.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Doszły mnie słuchy, że w systemie powstaną 'multikonta'. Jesli tak się stanie to ilość subdomen zrobi się bardziej 'ruchoma' w zależności ile kont będzie łączyć to 'multikonto'.

Wprowadzanymi zmianami odbiegacie od dobrego systemu tworząc niepotrzebnie bardzo skomplikowane "coś" służące do "niczego".

Postawcie klon systemu, w wersji która opierała się wyłącznie o site w google, będzie miał większą skuteczność niż twór który działa w tej chwili.

Dokladnie, to co sie dzieje w tym systemie to jakas paranoja.

Odnosnie podlinkowania jeszcze sie moge zgodzic ze w jakis sposob wplywa to na sile zaplecza. Natomiast czas powinien byc dluzszy.

Natomiast obcinanie o polowe limitu subdomen kiedy byl on niedawno obciety do 20tu to jakis smiech.

Dla mnie ewidentnie zmiany robione w panice po spadku cen w systemie.

Niestety spadek cen w systemie byl wywolany waszymi poprzednimi chaotycznymi zmianami :)

Widze ze system zmierza po rowni pochylej w dol.

Szkoda ze Krupek zapomnial o seo.necie bo w tym momencie moglby to byc najlepszy system przy odrobinie stabilizacji i promocji.

Wydłużcie chociaż czas na podlinkowanie...

Miesiąc na zdobycie 100BL to chyba wystarczająca ilość czasu.

Jeśli ktoś nie zdąży to punkty zostaną mu przycięte procentowo a nie zabrane całkiem. To uczciwe rozwiązanie.

Jeżeli te z zmiany będą naprawdę wprowadzone, to ja chyba podziękuje i zainwestuje w zaplecza pod inny system. WeB-Mini dostają bany z automatu w setkach szt a wy jeszcze ilość sub-domen ograniczacie. Zostaną wam amatorzy z darmowymi kontami. A cóż to wasz cyrk, wasze małpy.

Piotr Kołodziejczyk tak z ciekawości pytam tez jedziesz na darmowych koncie chyba?

Jeżeli te z zmiany będą naprawdę wprowadzone, to ja chyba podziękuje i zainwestuje w zaplecza pod inny system. WeB-Mini dostają bany z automatu w setkach szt a wy jeszcze ilość sub-domen ograniczacie. Zostaną wam amatorzy z darmowymi kontami. A cóż to wasz cyrk, wasze małpy.

Nikt cie nie trzyma CHYBA za reke.

Za linkowanie sie brac, albo zbierac zabawki, a nie plakac po forach. Skonczyly sie czasy ze syf + ping i 1k z weblinka za darmo.

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

to gratuluje, Panie, myślę ze wcale trzeba wykasować sub-domeny idąc twoim tokiem myślenia.

Z mojego punktu widzenia tak. Osobiście nie używam subdomen. Mam ich kilkanaście jeszcze ze "starych czasów" wiki i qlwebów ;)

Z mojego punktu widzenia strona zapleczowa postawiona na domenie głównej na w miare unikalnym IP oraz dobrze podlinkowana jest więcej warta niż słabo podlinkowana strona na subdomenie oraz na IP współdzielonym z 20 innymi subdomenami.

Dlatego też popieram ograniczenie ilości subdomen oraz podniesienie progu BL.

Z mojego punktu widzenia osoby używające dużej ilości subdmen, zbyt małej puli IP oraz oszczędzające na linkowaniu zaplecza działają na szkodę systemu i jego użytkowników.

Co ja mam robić to moja sprawa, i nic szanownemu Panu do tego. Ja syfu w postacie blastow nie sprzedaje każdemu chętnemu, ale za SEO etyka siebie nie uważam. Forum służę dla zaprezentowanie WŁASNEGO zdania, myślę Pan kuflik tez to rozumie.

Powodzenia życzę

Nowa usługa: sprzedam BLASTY.
i
Skonczyly sie czasy ze syf + ping i 1k z weblinka za darmo.

;) To ponize krytyki dla osoby która potępia masowe stawienie zaplecza pod SWL. Hipokryzja czy problemy z opłaceniem hostingu pod Rumaka? bo ciężko to wywnioskować o co szanownemu Panu chodzi..

Gamsiu

rozumiem cie, ale i tak jeżeli wszystkie w systemie będą domeny główne to moc SWL już nie powróci do tego wskaźnika z przed lat, te czasy się skończyli, i nie wrócą.

Usunięcie z systemu sub-domen wykończę e-weba całkowicie.To moje zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności