Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

misieq napisał(a):
Zawsze będą tacy co są niezadowoleni... a zwłaszcza handlarze, którym przytnie punkty. Szkoda tylko, że patrzycie wyłącznie na siebie...

Ja rozumiem że przytnie Wam punkty, ale jeśli nic się nie zmieni w weblinku to jak sami zauważyliście z czasem to narzędzie będzie coraz mniej skutecznie.

Chyba lepiej sprzedać nieco mniej punktów ale z perspektywą, że da nam to jakiś zarobek na dłuższy czas.

Patrząc od strony zaplecza - to chyba też lepiej, nie?

Nie liczy się zarobek a moc systemu i to też musisz mieć też na uwadze...

Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych

468x60_5.jpg

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  robrob napisał(a):
Dobrze, ale 10 subdomen będzie obowiązywało za miesiąc. Subdomeny dodane do tego czasu pozostaną na starych zasadach w systemie i po połowie marca nie będzie trzeba ich usuwać, czy tak?

Nadwyżka subdomen o najmniejszej liczbie punktów nie zostanie usunięta a dezaktywowana.

Subdomeny można będzie przenieść na inne konto.

Pozdrawiam

MKa

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

zgred napisał(a):
czasem odnoszę wrażenie że bardziej jesteś tu klakierem niż seowcem
I vice versa a to że Xann przesłał mi czekoladki to nie znaczy że od razu się sprzedałam zgredzie.

wedrowiec, ja w tym widzę wzmocnienie systemu. Ostatni limit zwiekszyl liczbe kont pro o ok 100. Teraz pewnie bedzie podobnie wiec kont pro bedzie ok 500 a utrzymanie systemu przeciez kosztuje. Wracajac do wzmocnienia systemu moze to dzialac w ten sposob ze zamiast sprzedawac punkty ktorych cena spadla i rywalizowac z pozostalymi sprzedawcami lepiej jest te pieniadze pozyskac z kont pro 500x30=18000zł/m-c a dzieki temu bedzie mniej punktow w systemie co sie bedzie przekladac na moc systemu :D

brzoza24 napisał(a):
  zgred napisał(a):
czasem odnoszę wrażenie że bardziej jesteś tu klakierem niż seowcem
I vice versa a to że Xann przesłał mi czekoladki to nie znaczy że od razu się sprzedałam zgredzie.

wiesz co to chociaz znaczy ? nigdy nie przyklaskiwałem temu SWL wiec nieprzypisuj mi czegoś czego nie ma. i nie mowie i sprzedawanie "siebie" hehehe

ten system _obecnie_ to totalna porażka - nie powiem jak ale zawiera tyle dziur i błędów że punkty można mieć za darmo nie mając ani jednej strony w systemie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred, ja przyklaskuje to co dla mnie dobre a zawsze pisalam ze chodzi o cene - wiec jak cos robia zeby ta cene podniesc to przeciez nie bede narzekac. Czy sa dziury to nie wiem gdyz pewnie trzeba miec jakas wiedze zeby to wykorzystac a znajac Ciebie napewno ją masz skoro o tym piszesz. Osobiscie za najwieksza dziure uznaje bonus -male jest piekne- ale poki jest to trzeba korzystac i sie cieszyc. Ale wracajac do cen i dziur - zestawienie tych dwoch rzeczy wyjasnialoby skad te nadwyzki punktow powodujace zjazd cen o 80%

zgred napisał(a):
ten system _obecnie_ to totalna porażka - nie powiem jak ale zawiera tyle dziur i błędów że punkty można mieć za darmo nie mając ani jednej strony w systemie.

Pochwal się tymi dziurami, zaraz zostaną załatane, i nie będziesz miał powodów do ciągłych narzekań.

rkaszta.png

Ja wszystko rozumiem, chętnie korzystam z e-weba, linkuje swoje strony zapleczowe i e-webem i gotem, widzę, że ciągle BL w Y łatwiej się łapie w e-webie.

Podnosicie próg Bl, rozumiem, ale dlaczego do diaska strona z 1000 BL i strona z 3000BL dostaje w tym systemie tyle samo pkt.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

kanonier napisał(a):
Zgred ma rację, testowo "przypiąłęm" NIESWOJE 2 domeny i mam 1000pkt za free.

A takich domen jest masa..

Zgred by miał rację gdybyś żadnej domeny nie dodał i otrzymał 1000pkt, wtedy uznałbym to za punkty za free. Jeśli domena ma poprawnie zainstalowany skrypt, właściciel o niej zapomniał i w dodatku system przydziela za nią punkty, to dlaczego ma nie wyświetlać naszych linków zamiast komunikatu z brakiem autoryzacji? Nasza polityka w tej kwestii jest niezmienna od początku istnienia systemu, więc czekam na inne możliwości zdobywania punktów za free.

@mikeusz jeśli obie domeny różni _tylko_ parametr BL to poproszę o ich adresy na PW a chętnie sprawę wyjaśnię.

500x62.gif

Zjazd cen o 80% - dobre :D liczba ślepych punktów w systemie jest "bycza". należałoby zdrowo posprzątać w systemie ale to jest równoznaczne z jego unicestwieniem w tej formie.

Cytat
Zgred by miał rację gdybyś żadnej domeny nie dodał i otrzymał 1000pkt, wtedy uznałbym to za punkty za free

szperaj szperaj - może się połapiesz :) to jest jak szukanie igły w stogu siana. ja to odkryłem przypadkiem więc może i Wam się trafi ;)

wiecej głosu nie zabiore (a przynajmniej postaram się go nei zabrać) w przedmiotowej sprawie. Granie mi na sumieniu lub perswazji nie zda egzaminu :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności