Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Zgred wykorzystaj tą sytuację i ciesz się chwilą! Na co jeszcze czekasz? :)

nie jestem swinią - nie bawią mnie takie rzeczy. poza tym nie korzystam z jeblinka na taką skalę żebym musiał uciekać się do generowania ślepych punktów.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od dawna wiadomo, że najwięcej do powiedzenia mają Ci którzy w praktyce niewiele mają do pokazania :) A bajki o lewych punktach dawno temu już ktoś opowiadał i co? I NIC.

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Coś o bajkach:

aha i PKT najlepiej opłaca się sprzedawać w e-weblink cena 400 netto za 100 tys. Autor: Tomasz Wieliczko (Xann Design)
i co? I NIC.
Ale dlaczego NIC? Podaż punktów to nie bajka i może własnie wynika z tego co pisze zgredzik.

ponieważ z dziury korzysta kilka osób nie bede jej ujawniał - niech się cudotwórcy systemu głowią a wam stają piórka na głowie od tego, że można was robić w bambuko na lewych punktach.

i odpowiadam: nie chodzi mi o podpinanie opuszczonych seriwsów.

co do praw rynku: nie można ich oszukać ale daje się je nagiąć do własnych potrzeb - proste jak 2x2=5 :)

edit: amen.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ponieważ z dziury korzysta kilka osób nie bede jej ujawniał - niech się cudotwórcy systemu głowią a wam stają piórka na głowie od tego, że można was robić w bambuko na lewych punktach.

i odpowiadam: nie chodzi mi o podpinanie opuszczonych seriwsów.

co do praw rynku: nie można ich oszukać ale daje się je nagiąć do własnych potrzeb - proste jak 2x2=5 :)

Zgred cały widz polega na tym, że wydaje Ci się , że najbardziej oszukujesz nas, tymczasem najbardziej oszukujesz pozostałych użytkowników systemu – tych uczciwych.

Pkt IV.2 Regulaminu https://www.e-weblink.com/regulations.php jasno określa nasze prawa :P

I z pewnością jak tylko będą do tego podstawy skorzystamy z tego zapisu.

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Doszły mnie słuchy, że w systemie powstaną 'multikonta'. Jesli tak się stanie to ilość subdomen zrobi się bardziej 'ruchoma' w zależności ile kont będzie łączyć to 'multikonto'.

Czy coś już wiadomo w tym temacie?

Nie ukrywam, że bardzo by się przydały takie konta :)

Stałem się szczęśliwym posiadaczem konta ProMulti (a dokładniej to dwóch takich kont).

Wszystkie moja konta Pro dziś w nocy zostały scalone w dwa konta ProMulti. Cała operacja przebiegła szybko i bez komplikacji :D

Wielkie brawa dla ekipy weblinka za wprowadzenie takiego udogodnienia.

Jako sprzedawca punktów z dużym zapleczem otrzymałem też gwiazdkę star.pngprzed loginem w transferach punktów. Z tego co się dowiedziałem to gwiazdka ma identyfikować transfery punktów z kont ProMulti. Zauważyłem też zmianę koloru banerka: status_df33f6f4be7953e2bc08222c5765da79.png

Nie ukrywam, że teraz będzie łatwiej zapanować nad moim przerośniętym zapleczem jak i ogromem linków oraz transferów :D

PS. W sprawie konsolidacji kont Pro w konto ProMulti trzeba się kontaktować bezpośrednio z supportem e-weblink, ponieważ scalania kont dokonuje administrator systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności