Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

zadbaj o naturalne linki dla młodej domeny a później baw się w system stopniowo zwiększając ilość punktów.

Jeżeli nie chcesz wydawać kasy na katalogi typu interia onet wp, poczytaj o linkbaitingu a wtedy możesz śmiało zwiększać sobie power linków.

Z doświadczenia wiem że młodej domenie z naturalnymi mocnymi linkami nie zaszkodziło 300 tys punktów a obecnie i milion. Lecz nie sugerowałbym tego :). No chyba że masz naprawde z czego przylinkować.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tjay99 poczekaj z jeszcze z systemami.

Co to testów e-weblinka to mogę napisać tyle, że próbuję zindeksować dzięki niemu 10 domen. Zacząłem od 3k punktów, bo niby system ma dużą moc, obecnie punktów na poziomie 7k, a największy site dla domeny to ok 1.300 zindeksowanych podstron. Bawię się tak ok miesiąca.

Muszę przyznać, że przy takiej ilości punktów w linkorze efekty są lepsze.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

naturalne linki także ciągle zdobywam... strona jest katalogowana i dodawana do precli (jeden precel jeden artykuł) dodatkowo linkuje ją z innych moich stron... a e-weblinkiem to tylko chciałem to wszystko wspomóc....

Połowa katalogów ręcznie i wystarczy doglądać. Zostaw punkty na coś innego.

Stron przybywa, ale podstron jakby mniej

dzisiaj 9:00 rano -

domeny: 2,838 | strony: 24,254,988
dzisiaj 20:20 -
domeny: 3,313 | strony: 24,349,851
Przybyło 475 domen (stron) i tylko niecałe 95k podstron, czyli średni site = 200 ?

Jestem pod wrażeniem pamięci do liczb lub chęci notowania takich danych. Na szczęście nie jest to norma z tym średnim site, mamy użytkownika któremu padł hosting, a który włożone ma niecałe 500 domen po 30 site na jedną.

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

A ja troche offtopowo

Aniol napisal

tu myślę o własnym interesie bo trochę pkt kupiłem na wasze testy i nie chciał bym ich stracić bo nagle się okaże że sprzedający stał się nie wypłacalny w systemie i zabieracie moje pkt za które zapłaciłem i kogo mam ścigać wtedy

ahh a jak bylo z Linkórnem ? czy ceny sie nie zmienialy? czy nie zmienial sie sposob naliczania punktow?

Używaj Cuilla i Hakii

wchodzę sobie na konto by dodać strony - 2 strony zbanowane bez powodu raczej, chyba że się mylę, połowa pr=0, mimo że na wszystkich dc mają pr

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności