Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
e-weblink to lider wśród systemów rotacyjnych wiem bo testowałem inne. Ten nowy z ceną 200 zł za 100k też.
Chyba kazdy tester ma inne wyniki albo inny obiektywizm. Spodziewam sie ze weblink po podniesieniu wymagan bl przeskoczy innych w tej kwestii ale pod wzgledem pozycji watpliwe zeby przeskoczyl seo.net.pl w ktorym strony maja duzy site - https://www.pozycjoner.biz/test-systemow-wymiany-linkow-v-3/

Jeszcze mam pytanie do Administracji - kiedys gdzies czytalam o planach podniesienia bl do poziomu.... - i wlasnie moje pytanie ile to bylo, czy 500 czy 1000 (bylo to jeszcze za czasow xanna), bo zapewne bl 400 nie jest docelową wartoscią - chyba ze jest, to rowniez slicznie prosze o potwierdzenie.

Nie no 1000BL to trochę przegięcie. Takie linkowanie do 1000BL może częściej kończyć się banami na różne spamy, nie wiem czy to dobry krok, bo wiadomo większość serwisów w e-webie to spamy.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

mmr88 - sam sobie odpowiedziałeś na pytanie : próg 1k BL na wstępie wytnie spamy (z Twojego założenia) czyli na plus dla systemu - pozostaną dobrze podlinkowane strony :) czyli większy power na link :D a ludzie i tak korzystają z eWeba bo jest najlepszy więc będą wrzucać wartościowe stronki do niego. :)

Ot cała filozofia.

Dobranoc.

Nie no 1000BL to trochę przegięcie. Takie linkowanie do 1000BL może częściej kończyć się banami na różne spamy, nie wiem czy to dobry krok, bo wiadomo większość serwisów w e-webie to spamy.

Mam dokładnie takie same obserwacje. Czym większe linkowanie żeby zdobyć próg, tym więcej stron leci, ale pewnie niektórzy powiedzą że trzeba stworzyć supertematyczne portale do których użytkownicy będą sami linkować :D

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

A czy jeśli będzie próg 1000bl to ludzie nadal beda korzystać? Ja zacznę się zastanawiać czy nie wrócić do gotlinka. Faktycznie e-web wg. mnie teraz jest najlepszy, ale jak zacznie każdy linkować po BL 1000 to poleci fala banów na zaplecza w e-webie, jestem tego pewien.

To google ma jakiś specjalny dzwoneczek, który po tysięcznym backlinku dzwoni i z automatu banuje strony?

No daj spokój, ja mam songi, które mają po 20-30 tyś YBL i trzymają się świetnie od 3 lat... :D a nie ukrywam, że po wsadzieniu swojego stałego linka na ten site, power na pozycje w górę strony docelowej był spory :D

Naprawdę nie rozumiem Twoich obaw i przekonań :D

Tu chyba chodzi o to, że im więcej YBL tym więcej prawdopodobnie BL zauważy do takiej strony G.

Niby dobrze, ale czy przy obecnych zaminach algo dla strony emitującej rotację oby napewno? :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Tu nie ma nic do rozumienia, chodzi dokładnie o to:

Tu chyba chodzi o to, że im więcej YBL tym więcej prawdopodobnie BL zauważy do takiej strony G.

Witam,

Kupilem sobie konto pro na 30 dni.

Okazuje się że mogę wrzucić tylko do systemu 500 subdomen ( 10 subdomen x 50 domen).

kazda stronka daje mi ponad 100 pkt ( 100pkt x 500 = 50 000 pkt).

50 000 pkt = 50 zł /miesiac.

Konta pro = 30 zł /miesiac.

Hmm, czyli raczej do systemu nie opłaca się wrzucać małych stronek ?.

Po zmianach wygladu klikajac na stronie glownej konta w serwis w rankingu wzrostu lub spadku jestesmy przenoszeni do strony ogolnej serwisow.

Mozna przywrocic chyba lepsza funkcjonalnosc ze jestesmy przenoszeni do szczegolow serwisu, bo chyba klikajac w serwis interesuja nas szczegoly a nie glowne menu serwisow ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności