Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Często loguję się kolejno na różne konta. Klikam button "Zaloguj" skrajnie po prawej stronie i pokazuje mi się okienko do wpisania danych - skrajnie po lewej. Przy którymś tam logowaniu staje się to irytujące. Mój wniosek racjonalizatorski:

Proponuję, by pola Login i hasło pojawiały się tuż pod buttonami Załóż konto i Zaloguj się.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Ktoś tu narzekał na ilości bl. Po wprowadzeniu Pandy i tak się bardziej opłaci stawiać lepsze serwisy pod zaplecze pewnie więc to że się serwis wybije na niszówki bardziej raczej jemu nie powinien zaszkodzić ;] martwi mnie jednak bardzo krótki czas jaki zawsze pozostaje na dostosowanie się od ogłoszenia zmian co u mnie zawsze skutkuje spadkiem punktów. 1000BL to moźe i nie jest jakaś kosmiczna ilość, a i wartośc stron dzięĸi temu jeszcze wzrośnie jednak miesiąc czasu to lekko za mało. Chyba systemowi nie zależy na zafiltrowanych domenach bo userzy na masę zaczęłi je linować aby tylko bl na czas zdobyć ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

1000BL to moźe i nie jest jakaś kosmiczna ilość, a i wartośc stron dzięĸi temu jeszcze wzrośnie jednak miesiąc czasu to lekko za mało.

Ale skąd się w ogóle wzięła ta wartość BL, nigdzie nie widziałem takiej informacji podawanych oficjalnie, to jest chyba jakiś spóźniony prima aprilis :) Dopiero w maju planowali podnieść do 400, więc gdzie tam miesięczny termin na 1000 BL

goly_one_5.gif

mam dziś problem z płatnościami online za konto PRO poprzez dotpay ze strony eweba, mTransfer zwraca błąd systemu Niewłaściwy format danych wejściowych, napisałem do eweba maila, ale chyba dziś w sobotę mają wolne :) i teraz pytanie co dalej? do poniedziałku wypadną mi transfery klientów... na razie poczekam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności