Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji urodzin postanowiliśmy ogłosić mały quiz.

Każdy kto zna odpowiedź na trzy proste pytania oraz prześle je przez nasz formularz kontaktowy weźmie udział w losowaniu trzech upominków.

Quiz Urodzinowy:

1. Którą rocznicę powstania obchodzi dziś system e-Weblink?

2. Wymień rodzaje kont dostępne w systemie e-Weblink?

3. Którą wersje katalogu Webmini aktualnie udostępnił system e-Weblink?

Na odpowiedzi czekamy dziś do północy na naszym formularzu kontaktowym:

https://www.e-weblink.com/contact.php

500x62.gif

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nasz Quiz Urodzinowy został zakończony. Prawidłowe odpowiedzi to oczywiście:

1. Którą rocznicę powstania obchodzi dziś system e-Weblink? Odp. 4 rocznica

2. Wymień rodzaje kont dostępne w systemie e-Weblink? Odp. standard, kont pro, pro plus i pro multi

3. Którą wersje katalogu Webmini aktualnie udostępnił system e-Weblink? Odp. Webmini 3.1

Wydawać by się mogło, że pytania tendencyjne, a jednak było kilkanaście błędnych zgłoszeń :)

Z wszystkich prawidłowych zgłoszeń wylosowanych zostało trzech zwycięzców, a oto ich loginy weblinkowe:

Thorinsite

Stylista

Provita

Wylosowanym gratulujemy oraz drogą mailową poprosimy o dane adresowe celem wysłania prezentu upominkowego, a dodatkowo miesięczne konto Pro w naszym systemie.

500x62.gif

Gratuluję zwycięzcom! Cieszę się, że udało mi się zmotywować moich klientów do Waszej zabawy, tym bardziej, że sam zaliczyłem się do tych, co mieli błędne zgłoszenia...

;-)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Jak przedłużyć przelew w eweblinku ? Znikła mi ikona przedłużające przelewy w nowym designie. Pisałem do supportu ale 0 odpowiedzi jak do tej pory. Nie bardzo mi się uśmiecha czekać aż przelew wygaśnie aby dodać kolejny na kolejny miesiąc bo klientowi podlinkowania wywali.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

No właśnie u mnie tego nie ma, są wszystkie oprócz tej jednej.

eweblink_przelewypkt.jpeg

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

No właśnie u mnie tego nie ma, są wszystkie oprócz tej jednej.

Widzę, że korzystasz z adblocka - sprawdzałeś czy nie zablokował czegoś? Już mi się tak zdarzało na innych stronach, że brakowało przycisków na formularzach

goly_one_5.gif

No faktycznie to adblock był problemem, dzięĸi za podpowiedź. Kurna nie wiedziałem że to może przyciski formularzy blokować hehe ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności