Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wiec jak cos piszesz to pisz z "głową".

Nie spotkalem sie jeszcze z automatycznym stawianiem 5 subdomen czy 10, a na mysli masz chyba jakies narzedzia ktore stawiaja ich setki, wiec od dawna takie strony sa tutaj nieakceptowane. Uwazam po prostu ze sa rzeczy ktore wplywaja na jakosc systemu i takie ktore tego nie robia. Sam mam rozne strony wiec sie dostosuje, natomiast denerwujace troche jest wprowadzanie zmian co miesiac bez dyskusji z userami. Chyba ze lubisz byc w systemie w ktorym z miesiaca na miesiac moze sie wszystko pozmieniac. Jesli tworzysz zaplecze nie w tydzien tylko jakosciowe to zajmuje to wiecej czasu i dobrze bylo by chociaz w jakims minimalnym zakresie wiedziec ze za miesiac kryteria systemu nie beda inne.

denerwujace troche jest wprowadzanie zmian co miesiac bez dyskusji z userami. Chyba ze lubisz byc w systemie w ktorym z miesiaca na miesiac moze sie wszystko pozmieniac.
Widzisz, ja odniosłam wrażenie że takie zmiany uwielbiasz krytykując konkurencje która takich zmian nie robi a kierunku zmian nie zmienisz dlatego jeśli je wprowadzać to tak aby być liderem. A i jeszcze jedna uwaga odnośnie dyskusji, jest wątek w którym zmiany są dyskutowane więc nie wiem czym się tak denerwujesz https://www.forum.e-weblink.info/informacje...11484/#msg11484 Popieram sugestie Gamsiu.

Statystyki pokazują że ubyło 16000 domen , to niepokojące zjawisko zjawisko. czas na jakieś zachęty za dodawanie nowych stron.

Ogólna pula punktów spada, a klientów coraz mniej.

Nie spotkalem sie jeszcze z automatycznym stawianiem 5 subdomen czy 10,

A myślisz, że w jaki sposób się robi miliony w swl'ach?

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Na jakiej podstawie twierdzisz , że klienci odchodzą i czego się to tyczy?

Jeżeli odchodzą od Ciebie to masz problem, natomiast w systemie nie odnotowaliśmy tego typu spadków.

Pozdrawiam

MAriola

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Widać, że zwiększanie limitu BL miało sens i zwiększyła się moc systemu :)

policzmy:

mam stronę, która ma w google site=100 (czy nawet 1000), aby zdobyc minimum 500 BLek wieszam taką stronę na 1 katalogu przez co rezultat BL jest 3000 - to gdzie tu zysk ??? Jednym linkiem mam ogarnięty problem. Więc to abrdziej strata niz zysk bo punkty są "puste".

przy założeniu że co 3cia osoba tak postąpiła to 30% mocy systemu idzie w gwizdek.

Patrząc na liczby 70,2 oraz 137,8 prawie 50% wzrost - to moim bardzo skromnym zdaniem co 2ga osoba wykonala to co ja :P więc moc systemu albo stoi albo bardzo nieznacznie wzrosła (nie chce napisac że padła na pysk bo tego nie stwierdziłem).

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

brzoza24 mam proste pytanie ile masz stron w systemie że tak chcesz zęby limit sob-domen był 3?

Co widzisz złego w zablokowaniu mozliwosci tworzenia automatami masy subdomen

masa to 10 szt? chyba masz problemy z masa

Kto ukradł moje serwisy w systemie?

wystarczę skorzystać z systemy odzyskiwania domen.

Co do limitu BL

to ja prosto zapierniczam SB z list AA na okrągło i to nie jedna instalacja, BL rośnie. Jak uważacie ze tymi linkami podnoszę "wartość" i "moc" sytemu to gratulacje.... tracę tylko ja bo VPSy muszę opłacać i licencje scrapebox marnuje na głupie nawalania w blogi.

Pozorny, spowodowany spadkiem ilości punktów.

"Globalnie" jest mniej punktów a ludzie na linki przeznaczają dalej taką samą ilość jak przed spadkiem, zamiast proporcjonalnie do zmian w systemie zmniejszyć - dlatego obserwują wzrost mocy. No ale i tak lubię weblinka ;)

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności