Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

masa to 10 szt? chyba masz problemy z masa
To chyba Ty masz problem ze zrozumieniem tego co napisałam, limit 10 subdomen to mozliwość że 90 procent w systemie stanowią subdomeny które zanizaja ceny - jesli 90 procent dla Ciebie to nie masa to wybacz. Na pierwsze pytanie znajdziesz odpowiedz we wczesniejszych postach wiec sobie poszukaj, zakladam ze bardzo Cie zaboli takie obnizenie limitu ale to nie powod do czepiania się innych!

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zazwyczaj za o zmniejszeniem ilości subdomen wypowiada się osoba co ma 3 domeny na krzyż na darmowym koncie.

subdomeny które zanizaja ceny

nie masz pojęcia , ceny zaniżają delikwenty co sprzedają punkty za groszy i zwykły faktor rynkowy popyt jest mniejszy ja sprzedaż, właśnie kolega kupił z za 80 zl brutto 100 tys i dostał FV.

Przestań gadać rzeczy o jakich wiesz z słyszenia. Bez sub-domen ten system po prostu umrę przy tym systemie naliczania punktów co teraz.

a o mocy sytemu w większej mierze decyduje algo gugla, dobrym pzrykladem są profile na forach.

Czy 80 zł to zaniżona cena? Raczej nie. TO rynek reguluje wartość. Ale nie o tym chciałem, sukces systemów takich jak ten opiera się w części na skuteczności w cześci na marketingu a tego troszkę tu za mało. Konkurencja wcale nie ma większej mocy niż e-web, ale ma bajery w panelu i chyba dla tego ma rzeszę swoich fanów. Czas na nowe - nie spotykane gdzie indziej funkcjonalności -- wtedy e-web ma jeszcze szansę - jak pozostanie marazm - nic z tego nie będzie.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

IT - dla przypomnienia : eweb też jest darmowy :D

Bajery, które oferuje PRO konto czy promulti jest dla bardziej wymagających userów, czy handlarzy punktów.

Przykładowy Jan Kowalski hobbystycznie pozycjonuje i w e-Weblinku wypracował sobie 10 tyś punktów, którymi linkuje itd. taka osoba nie potrzebuje Pro konta aby np. punkty przelewać czy robić projekty linków - wersja standard działa dokładnie tak samo jak PRO :-)

Co do odwiecznego tematu cen - jest jak zawsze i ze wszystkim w seo - np. gimnazjalista zbiera na imprezę i piwko w weekend więc sprzeda punkty za każdy pieniądz a taki Gamsiu co ma na głowie trochę opłat - zusy, księgowy, biuro itd. itd. trzyma stałe ceny. Tak czy siak - ceny reguluje rynek ale są duże od tego odchylenia ;-)

Pozdrawiam

Kto ukradł moje serwisy w systemie?

Kogo mam oskarżyć o kradzież? Użytkownika, który podpina moje serwisy pod swoje konto, czy twórcę systemu, który nie umie tego zabezpieczyć?

Nikt nie odniesie się do tego oskarżenia ? Czasami miałem też takie wrażenie, że coś ginęło ...

(L)

Nikt nie odniesie się do tego oskarżenia ? Czasami miałem też takie wrażenie, że coś ginęło ...

Giną, a raczej są pożyczane serwisy, na których ktoś zainstalował system ale zapomniał ich podpiąć do konta. IMO korzystne dla systemu jest to, że ktoś je wynajduje i podpina u siebie :D

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Giną, a raczej są pożyczane serwisy, na których ktoś zainstalował system ale zapomniał ich podpiąć do konta. IMO korzystne dla systemu jest to, że ktoś je wynajduje i podpina u siebie :D

Ktoś odpowie kogo mam oskarżyć o kradzież?

Chyba jasne jest, że jak stawiam sobie zaplecze z przeznaczeniem pod podpięcie do systemu, to od razu wstawiam kod do wyświetlania linków, aby sobie uprościć sprawę. Jednak są cwaniacy, którzy szybciej podpinają moje serwisy niż ja, czyli kradną moją pracę i własność. Dodam, że przy pomocy scrape boxa to jest kilka chwil aby znaleźć takie serwisy w sieci. Kto odpowiada za taki stan rzeczy? Czy w takim razie mogę oskarżyć właściciela systemy, że dostarcza oprogramowanie, które pozwala na nadużycia? Czy tak trudno zrobić w końcu z tym porządek?

Wiem, że jest opcja odzyskania domeny, jednak to chyba mija się z celem.... a szczególnie, że jest tak słabo to zrobione, że aby odzyskać 500 domen trzeba spędzić cały dzień.

Pozdrawiam i czekam na jakąkolwiek odpowiedź

Polityka systemu w tej kwestii jest niezmienna od początku jego istnienia. Jak zauważył @Veal podpinanie wolnych serwisów działa na korzyść ogółu. Domeny wyświetlają linki użytkowników zamiast errorów o które jakiś czas temu była wojna że domeny są łatwe do wyłapania. Wojna będzie też jak będziemy wysyłać maile, żeby szanowny użytkownik podłączył łaskawie domenę do swojego konta, wojna również będzie jak zabronimy dodawać domeny do cudzych kont, bo przyjdzie taki co ma kont 12 i pierdyriald domen i on teraz nie wie która domena ma którą instalkę i do którego konta ma ją podłączyć. Zapominalskich takich jak Ty jest wielu, większość nie przypomina sobie o swoich domenach, a Ci co sobie przypominają potrafią skorzystać z narzędzia do odzyskiwania domen, lub przy większej liczbie napisać do supportu.

500x62.gif

Polityka systemu w tej kwestii jest niezmienna od początku jego istnienia. Jak zauważył @Veal podpinanie wolnych serwisów działa na korzyść ogółu. Domeny wyświetlają linki użytkowników zamiast errorów o które jakiś czas temu była wojna że domeny są łatwe do wyłapania. Wojna będzie też jak będziemy wysyłać maile, żeby szanowny użytkownik podłączył łaskawie domenę do swojego konta, wojna również będzie jak zabronimy dodawać domeny do cudzych kont, bo przyjdzie taki co ma kont 12 i pierdyriald domen i on teraz nie wie która domena ma którą instalkę i do którego konta ma ją podłączyć. Zapominalskich takich jak Ty jest wielu, większość nie przypomina sobie o swoich domenach, a Ci co sobie przypominają potrafią skorzystać z narzędzia do odzyskiwania domen, lub przy większej liczbie napisać do supportu.

Dzięki za info, jednak nie odpowiedziałeś na pytanie jakie postawiłem wcześniej.

Czyli mogę robić tak jak inni czyli kraść? Pozwalasz mi na to?

Po prostu olewacie użytkowników jak zawsze.

pozdrawiam

Jeśli znajdziesz domenę niepodpiętą do systemu to śmiało ją podpinaj, niech wyświetla linki z systemu zamiast komunikatu o błędzie. Jeśli właściciel sobie przypomni to jak 99% użytkowników skorzysta z odzyskiwania domen, chyba że znajdzie się w tym 1% i za pół roku będzie robił awanturę, że go wszyscy okradli.

500x62.gif

Czaysoon dla mnie jest sprawa prosta : stawiasz zaplecze - więc skoro od razu implementujesz kod pod strony - wrzucaj stronki od razu na swoje konto e-Web. (na logikę docelowo te zaplecza mają wylądować w systemie, więc zrób to od razu).

Albo postaw zaplecze, będzie kwitnąć a jak już będzie dorodne i będą żniwa to wrzucaj do e-Weba i zbieraj plony w postaci punktów i nie będzie problemu, że ktoś komuś coś pożyczył :(

Proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności