Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Tak przy okazji nadchodzącego eksportu PR to mam nadzieję, że jesteście przygotowani na to, że część domen pójdzie w dół, inne w górę i na różnych DC mogą być bardzo różne i zaskające wyniki.

Podejrzewam, że zamrożenie PR na czas eksportu (to conajmniej kilka/naście dni) miałoby sens w celu stabilizacji systemu, ponadto bywało, że gugiel się wycofywał ze zmian. No i głupio by było zaliczyć bana za eksport :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a co w sytuacji jak chcesz jeden skrypt podpiac pod 50 domen na których czesc to iso a druga UTF, a o tym jak chcesz dokonywać emisji linków decydujesz podczas ściągania skryptu.

Jak dla mnie powinien być ten plik konfiguracyjny o którym kiedyś wspominałem, co do klasy i kodowania.

Aż tak wielki problem wgrać plik iso i utf-8, a potem dawać tylko odpowiedni includ. Dużo mniej zachodu niż z plikami konf. Zresztą z tego co widzę to niewiele osób korzysta z masowego podłączania.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Szook majać 7494 domen plik conf musiał by być osobny dla każdej domeny. Raz trzeba by w nim wpisać ISO, raz UTF8. Czyli trzeba by zrobić to 7494 razy, a tak wystarczy wgrać raz plik z ISO, drugi raz z UTF8 i zmieniać tylko lokalizację przy includowaniu. Dużo mniej roboty.

A co z kodowaniem 1250 smile.gif?

Wkrótce.

mkr i to sporo, jak parsuje domeny to też mnie trafia jak znajdzie się 1250 bo musze kombinować.

MMP ;) ja wiem że dużo roboty, ale plik conf mógłby zapisywać automatycznie podczas instalacji kodowanie, np 1 uruchomienie to sprawdzenie czy w pliku konf zdefiniowane jest kodowanie - jezeli nie to sprawdza jakie kodowanie ma strona i zapisuje :).

Szook to byś uwzględnił datę ostatniej akcji na stronie to byś zobaczył że większość takich domen to bardzo stare strony, na których nic się nie dzieje od paru lat.

Wkrótce, wszystko będzie. E-WebLink będzie nawet podawał kavę ;>

kave powiadasz ;)

I tak widze ze e-weblink zrobił krok by zapobiegać różnym teoria spiskowym i poza kavą podał

to

https://www.e-weblink.com/contact.php

Wiec userzy mają coraz więcej rzeczy o które proszą na forum.

Co do 1250 chyba nie wiesz co piszesz :) ostatnio z Brad(em) na ircu rozmawiałem to on swój generator zrobił na 1250.

Ciekawe... dopóki miałem tylko jedną stronę w e-weblinku all było OK.

Dołożyłem kolejną i teraz codziennie jedna tudzież druga domena jest wywalana ...

Przy próbie ponownej autoryzacji najczęsciej ta czynność przebiega OK jednak co któryś raz widzę tekst...

"Skrypt zainstalowany na podanej stronie jest nieaktualny, lub zmodyfikowany. Prosimy o zainstalowanie orginalnej aktulanej wersji skryptu.".... fajnie :/

Coś Wam to nie hallo działa, problemem jednak dla mnie jest to oraz to, czy naprawdę musicie w jakikolwiek sposób oznaczać takie problemy ?

Przecież nie dawno "śmiali" się wszyscy z innych systemów, które można znaleźć dzięki stałym tekstom jakie umieszczają one na stronach linkujących.....więc jakoś nic nie rozumiem....

Jaki jest timeout przy sprawdzaniu stron ? Może tutaj gdzieś jest problem ?

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Raz chory e-weblink pierdział, budząc miłosierdzie

A Szook mu oklaski bił po każdym pierdzie.

Czy ten Szook zwariował? - spytał dzięcioł Kapucynka.

Nie - śledź odparł - to rzecznik prasowy e-weblinka.

:D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności