Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Co jest przyczyną tego, że niekiedy miniaczki się "odgwiazdkowują" na liście serwisów?

Tzn. że na początku jest przy ich adresach gwiazdka, a później gwiazdka zmienia się w zielony znaczek "ok".

Jeśli nie ma gwiazdki oznacza to, że wcześniej występowały problemy z dodawaniem wpisów do katalogu i system odrzucił dany katalog jako działający. Co jakiś czas system sprawdza czy odrzucone katalogi się "naprawiły", można to również przyspieszyć podając jeszcze raz adres katalogu w formularzu do pobierania skryptu WebMini.

Czy jest możliwość połączenia 2 kont pro w jedno?

Jest taka możliwość, jeśli suma domen/linków tych dwóch kont nie koliduje z limitem jednego konta Pro. Po szczegóły zapraszam na support@.

500x62.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam,

zwracam się zapytaniem do osób zajmujących się polityką/programowaniem itd itd. tegoż systemu co macie zamiar zrobić w kwestii parametrów związanych ze zliczaniem backlinków w yahoo ?

Obecnie z tego co widzę,linki z rotacji są na biężąco (patrząc z perspektywy linkującego)usuwane zaś nowych linków nawet po gigablastach XR/SB, wogóle nie przybywa a jeśli przybywa to z ogromnymi problemami.

Macie jakieś alternatywne rozwiązanie zliczania BL?

A może to tylko ja zauwyżyłem tego typu problem :shok: a wszystkim innym BLki łyka w szybkim tempie.

Proszę o wiadomość od administratorów SWL, a także będę wdzięczny za informacje od innych osób stawiających zaplecza pod ten system odnośnie tempa indeksacji zaplecz.

Identyczny post umieszczam w temacie GotLinka.

Pozdrawiam

Cześć,

Chciałem wykorzystać e-weblink do dopalania wpisów w katalogach/preclach.

Czy to dobry system do takich działań?

Czy jest sens tworzenia solidnej strony do e-weblinka, czy lepiej postawić na jakiś generator, ew. katalogi/precle?

Pozdrawiam

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

No ciekaw jestem jak za jedna strone chcesz dostac 100k punktow :)

Biorac pod uwage algorytmiczne przycinanie punktow za site i bonusy za PR nawet przy +30% za brak innych linkow

Podpowiem ze jak bys dodal www.allegro.pl (site:437,000)do eweba to bys dostal 36 k punktow :)

Jak bys dodal www.google.pl to bys dostal 35k :)

No ciekaw jestem jak za jedna strone chcesz dostac 100k punktow :)

Wystarczy, że troszkę pogłówkujesz jak działa algorytm e-Weblinka do wyliczania punktów. A jak już będziesz posiadał taką wiedzę to raz dwa zrozumiesz jak zrobić na jednej stronie 100k pkt ;)

Sprzedam punkty e-Weblink - paczki już od 10k pkt!

Szczegóły na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności