Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od ponad tygodnia z dnia na dzien system deaktywuje coraz wiecej domen. Od kilku dni deaktywuje mi wiecej niz 10 domen dziennie i staje sie to juz upierdliwe. Czy ktos tez ma takie problemy ? Czy nie mozna zmienic funkcji sprawdzajacej jsli jest przeciazony serwer to zeby nie deaktywowala domeny ? (mowie tu o waszym serwerze)

może lepiej zadbać o serwer, co z tego że dodałeś strony do systemu skoro nie otiwerają się i nikt nie ma z nich korzyści, pomyśl pod tym aspektem na to.

Przeciez pisze wlasnie ze moj server jest w porzadku a strony otwieraja sie bez problemu, problemem jest aktywowanie serwisow w weblinku, ostatnio dodawanie tam nowych domen to jakis koszmar, po kilka razy tzreba aktywowac kazda domene bo sypie bledami 104 lub 107.

Ja mam bardzo ważne pytanie do administratorów serwisu, pytanie które już było na pewno zadawane ale czy już ważne kroki zostały podjęte.

Z moich obserwacji od kilku już dni Yahoo prawie w ogóle nie aktualizuje poziomu backlinków. Sprawia to, że serwisy które linkujemy nie zwiększają poziomu BL a system nie zwiększa punktów za poziom BL. I co z tym aspektem? Wiemy, ze Yahoo ma się wycofać i chyba zaczyna powoli wdrażać to bo brak aktualizacji może o tym świadczyć.

Administracja jeszcze niedawno miała takie zdanie, że poziom systemu musi rosnąć. Nie wiem jak to się ma do tego co piszesz, bo ja linkuję dokładnie tak jak wcześniej, a linków nie przybywa. Może przynajmniej przyjmiecie rozwiązanie takie jakie ma np. Seomatik?

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Nie robią aktualizacji bo Yahoo bot kompletnie wymarł, od początku miesiąca nie był na moich stronach, które sprawdziłem, skoro nie lata po stronach to nie zbiera nowych informacji i nie pojawiają się nowe BL. Administracja weblinka niestety spóźniła się ze zmianami i sami chyba nie widzą co się dzieje...

Administracja z niczym się nie spóźniła, strategia na wypadek zamknięcia Y przygotowana już była na 15 września (oficjalne zamknięcie Y). Ten kto dłuższy czas korzystał z dobrodziejstw Y wie, że już kilka razy ogłaszane było zamknięcie, a jednak Y dalej działało. Na obecną chwilę wszystkie znaki na niebie wskazują na rychły koniec Y, jak tylko to nastąpi poinformujemy o nadchodzących zmianach.

500x62.gif

@e-weblink.com- największy problem że z tego co widzę :Yahoo chyba NIGDY nie zamknie yahoo site explorera.

Tak jak kolega Damian mówi-robot nie był od początku miesiąca u większości z nas- kiedyś potrafił latać kilka razy dziennie.

Sam system YSE działa ale tempo zbierania informacji o backlinkach przez z niego to istna żenada...(kilkadziesiąt razy wolniej niż wcześniej).

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności