Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ten system jest niepoważny.

G: 267,333 / BL: 1 / RD: 1 / IPC: 1 / PR: 0 / Out: 4 (30%) / IP: Beta punkty: 37

Może przynajmniej wyłączylibyście takie cięcie punktów za brak BLz majestic?

Edit: Te Beta punkty zostały już wprowadzane, więc po co piszesz o tygodniowym przeliczaniu? Większość serwisów w tej chwili daje pięknie 0 punktów (nie mowię tutaj o beta punktach).

Nawet zadziwiło mnie, że przez ostatni długi weekend na PiO nie było żadnych uwag krytycznych co tym bardziej skłoniło nas do bezstresowego przeliczania punktów 'po nowemu'.

Trzeba było wysłać informację emailem do użytkowników, a nie pisać tylko na pio. Nie każdy siedzi i czyta forum.

(L)

Ten system jest niepoważny.

Trzeba było wysłać informację emailem do użytkowników, a nie pisać tylko na pio. Nie każdy siedzi i czyta forum.

Sam chyba jesteś niepoważny, jeszcze list polecony do domu pewnie powinni Ci wysłać. Jak nie dbasz o swoje strony to tak masz, od 2 tygodni widać spadek BLi w Yahoo? Nie zaniepokoiło się to? Od tygodnia wątek tu się dzieje. I dlaczego masz 0 BL i w Majestic? Bo sam sobie tak ustawiłeś! Jak poważnie potraktujesz zaplecze to będziesz miał poważne punkty.

dodam tylko, że w świetle zmian z Yahoo zrezygnowałem na razie z blokowania majestica .... stąd tez może kob ma blokadę i tak mu pokazuje :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

dodam tylko, że w świetle zmian z Yahoo zrezygnowałem na razie z blokowania majestica .... stąd tez może kob ma blokadę i tak mu pokazuje :)

Zgred - tak w teorii - blokując bota, nie pozwalam naprzeglądanie własnej strony. Jednak linki do mojej strony mogą być w innych miejscach gdzie MJBot nie jest blokowany. Chyba że blokada własnej strony blokuje też parametry w Majestic, jak to było u Ciebie?

Z czym do ludzi ?

Chciałbyś mieć linki na takich stronach ?

Tak, jak najbardziej. Te parametry majestica można sobie wsadzić w d.

@artche jak masz więcej stron to przeglądnij sobie te które miały zablokowane i te które nie miały zablokowane bota. Będziesz miał informacje nie w teorii, ale w praktyce. Teorie szlak trafi :).

(L)

Taki był plan, niestety Yahoo, do którego nikt nie ma pretensji, przestało już nawet poprawnie wyświetlać BL (czego sam masz przykład na omawianej domenie). Gdybyśmy zamrozili dane z Yahoo to odezwali by się Ci którzy dodają nowe domeny do systemu. Zawsze ktoś będzie poszkodowany, to jest jedyna rzecz nieunikniona :)

500x62.gif

Przypuszczam, chociaż nie jestem do końca pewny, że więcej domen jest w systemie niż zostanie dodanych przez okres przejściowy 2 tygodni. Przez 2 tyg zostanie dodanych chociaż 1 promil nowych domen w stosunku do istniejących w systemie czy może nie? :)

(L)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności