Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

o ile istotny jest wiek domeny w procentach

jezeli calosc algo aliczania punktow to 100%?

zastanawiam sie czyu przedluzac domenki.

witam... trochę przeraziłem się jak zobaczyłem że jest 750 stron tego wątku... dzisiaj mam pierwsze odpalenie eWeblinka i problemy od samego początku... chodzi o błąd autoryzacji.

Mam katalog postawiony na skrypcie easydir i naszukałem się już dużo. Wrzucam kod na standardowej skórce, bo ona obsługuje SWLe, postępuje zgodnie z tym co na stronie easydira, przegrzebałem też wątek easydira... i nic z tego co znalazłem nie rozwiązuje mojego problemu.

Chodzi o błąd autoryzacji x106 ...na forum eweba jest tylko sucho napisane, że... "Serwer może nie mieć mode_rewrite", co jest nieprawdą w moim przypadku.

Czy ktoś może mi z tym pomóc przez PW?

No niestety pokład trochę się buja, bo nadal nie wiem co źle robie... nie jestem programistą i kod sobie "posklejałem" ale teoeretycznie działa. Wygląda on tak:

<?php

include_once('nazwa_pliku.php');

$swl=explode('||', fetch_weblink('||'));

$swl_i=0;

if(!empty($swl)) {

$swl_stop=4;

while($swl_i<=$swl_stop) {

echo("\t\t\t\t\t<li>$swl[$swl_i]</li>\n");

$swl_i++; }

}

?>

to wstawiłem w footer i nadal błąd autoryzacji

Odrzucenie autoryzacji błąd wewnętrzny x106
Niestety nie udało połączyć się z Twoją stroną w celu sprawdzenia poprawności zainstalowanego skryptu.
System napotkał na Twoim serwerze Błąd Wewnętrzny Serwera. Prosimy spróbować ponownie po rozwiązaniu problemu z serwerem.

może to wina hekko? te niby linki testowe są wyświetlane:

905

sprawdz autoryzacje

authorization failed

system wymiany linkow

no auth

na folderze i pliku dałem nawet 777... żeby nie było że z prawami coś nie tak...

ktokolwiek jakkolwiek może mi pomóc? :P

tutaj masz fragment kodu pliku template.php

<div id="footer"><?php include_once('04c6567265fe6fc82dd15c791dcb44dc.php'); ?><?php echo fetch_weblink(' | ', 'moja_klasa'); ?>

<? echo($_SERVER["HTTP_HOST"]); ?><? while(isset($swl[$swl_i])) { echo(" | ".$swl[$swl_i]); $swl_i++;}; if($bot['visits']>0) echo(" G: ".$bot['visits']); ?>

</div>

</body>

</html>

znajduje się on w katalogu /application/views/nazwaskorki/template.php

tak to może wyglądać.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Drodzy Administratorzy najprawdopodobniej najbardziej skutecznego i mojego ulubionego SWL

Zwracam się do was z prośbą o wprowadzenia zmian aby uniknąć tak masowych banów, musimy zacząć coś działać, trzeba wprowadzić jakieś zmiany aby nie dać się wytrzewić google

Jeżeli będziecie dalej głusi na niepokojące sygnały, masowe bany, itp to za jakiś czas nie będzie już czego ratować

Trzeba już działać, puki nie jest za późno trzeba wprowadzić jakieś innowacyjne zmiany w systemie aby unikać tak masowych czystek

Może już czas na zmianę zabezpieczeń i agresywnej rotacji która już swoje najlepsze czasy ma za sobą

Pamiętajcie Wujek google nie śpi a Wy??

Co jest z wami nie zależy wam już na tym systemie??

[...] najprawdopodobniej najbardziej skutecznego[...] SWL

[...][...]

agresywnej rotacji która już swoje najlepsze czasy ma za sobą

No to jak to jest - rotacja najlepsze ma czasy za sobą a nadal jest najbardziej skuteczny?

e-Weblink jest otwarty na propozycje, zmiany :soczek: może przyjmij pozycję partnera e-Weba, który sugeruje poprawki, nowe pomysły a nie tylko krzyczy - "buuu róbcie coś, zmieniajcie!! ale szybko, bo Google nie śpi" :)

Weblink pod tym względem jest elastyczny :) wiele zmian, jest wprowadzanych na życzenie użytkowników - wystarczy, że zajrzysz na forum e-Weba, zawsze możesz przekręcić na telefon Weblinkowy i podyskutować (w tym przypadku ze mną) o systemie a jeżeli po drodze Ci do Tychów - wpaść i przy kawie porozmawiać o rozwoju systemu :)

Pozdrowienia :)

Dziś odpalam eweblinka a tu co ?? 80% subdomen poszło w kosmos - gotlink około 60% również w kosmos

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności