Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wielkimi krokami zbliżamy się do piątych urodzin e-Weblinka w związku z tym szykujemy parę atrakcji i nowości Weblinkowych :)

Jako przedsmak moge zdradzic, ze uzytkownicy prokont wezmą udział w pewnym losowaniu fajnej nagrody :)

Xann a można prosić o więcej szczegółów?

A konkretnie chodzi o nowości Weblinkowe ;)

Bo z tego co udało mi się wyczytać to urodziny tuż, tuż bodajże 16 maja :)

Audyt SEO i Optymalizacja Stron WWW -> SeoFox.pl

banner_seofox.jpg

Cytuje ogłoszenie z forum e-weblinka

Xann napisał:

Sprzedam punkty w e-weblink.com z FV

W cenie - 150 zł netto za 100 tys (*)

Tylko paczki od 100k

(*) gwarancja ciągłości przelewów

do przelewów gratisowe konto PRO lub MULTI

No Xann widzę że w waszej firmie też kryzys :)

Tylko szkoda że do tego doszło bo my zwykli śmiertelnicy nie mamy szans przebić twoją oferte

A szkoda bo to nie powinno mieć miejsce ponieważ masz dostęp do nieograniczonej ilości pkt jako że jesteś twórcą i właścicielem systemu :D

A co najlepsze na bannerku dostepne tylko 17 tys pkt :)

I jestem też pewien że zaraz oberwie mi się tez od FiKaSa :)

@dawid, system utrzymuje się tylko i wyłącznie z prokont. w Systemie nie ma pustych punktów :D

temat był wałkowany już 5 lat temu, patrząc po twoim roczniku na pio mozesz nie pamietac tych czasów :);)

Firma Xann Internet Solutions jest użytkownikiem na takich samych uprawnieniach jak reszta userów. a 17 tyś na bannerku - potwierdza moje słowa - obecny klient zrezygnował z punktów stad zwolniło się 700k pkt ;-)

Marketing internetowy dla firm

Od 18.04.2012 testuję e-weblinka na jednej z moich stron i tak prezentują się efekty po przyłożeniu 40k punktów:

eweblink.jpg

Czy e-weblink jest łatwy do wykrycia przez Google? Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na ukrywanie się z eweblinkiem przed Googlem? Przekierowanie 301 czy coś innego jeszcze?

Frazy niezbyt proste.

Ta co jest obecnie na 13. miejscu na 140 000 wyszukiwań w dopasowaniu ścisłym. Te z miejsc 3-6 mają po 27k, 10k, 3k 500 i 300 wyszukiwań. Nie są to jakieś banalne frazy dlatego zastanawiam się teraz nad "awansowaniem" poligonu to rangi pełnoprawnej strony internetowej i stąd moje pytanie jak to teraz sprawie ukryć przed googlem, żeby pozycje nie poszły w niebyt. Nie spodziewałem się tak dobrych i tak szybkich efektów.

Mam taka delikatna propozycje jak już dodajecie swoje strony do bazy instalacyjnej (webmini) to zróbcie coś z tym https://www.google.pl/#hl=pl&output=sea...920&bih=868.

Mi sie wydaje ze problem można było by rozwiązać w prosty sposób : jest pula waszych stron z synonimizowanymi opisami za każdym pobraniem paczki instancyjnej generowane są opisy z synonimow i również same strony mieszane między sobą

Ja usuwałem zawsze domyślne wpisy z bazy i przygotowywałem swoje bazy od nowa i takie wrzucałem swego czasu jak jeszcze masowo stawiałem webmini.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności