Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Prawda jest taka że żalą się Ci którzy na tym stracą. Zmiany idą w dobrym kierunku! Spam trzeba eliminować by wogóle myśleć o ocaleniu SWLi. Osoby które stworzyły setki bezwartościowych stron z generatorów z dziesiątkami linków wychodzącymi i z innymi kiepskimi parametrami tylko pod systemy muszą się liczyć z tym, że "wszystko do czasu".

468x60.gif

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bo teraz po co maja dodawac skoro punktów sa miliony i nie ma juz komu kupowac?

@Brzoza24 - i tutaj admini tego systemu muszę się zastanowić czemu coraz mniej ludzi kupuje punkty w e-webie?!

Parę postów wyżej ktoś napisał, że w systemie jest 57 tys. domen. Dzisiaj już tylko 53 tys. a pisanie przez adminów, że domen jest więcej tylko, że domeny te na razie maja site 0? Kogo to obchodzi ile jest domen z site 0.

Moim zdaniem wartość tego systemu spada coraz bardziej i wydaje mi się, że e-web za późno zaczął wprowadzać pewne zmiany, które miały poprawiać jego jakość.

seo.zgred.pl/jak-wykonczyc-mlody-katalog-stron-496 Tu chodzi o to, że niektórzy mogą mieć zbyt duże ciśnienie na szybkie zdobycie BL.

hmm.. no tylko ze ja nie wiem komu by sie chcialo recznie katalogowac stronke pod swl rotacyjny..

Nikomu normalnemu :rolleyes: Spójrzmy prawdzie w oczy. Co za różnica czy będzie 100 BL zrobionych Scrapeboxem czy 1000 jak do ich zdobycia będzie wykorzystana wyświechtana lista udostępniona za darmo na zagranicznym blackhacie, z blogów będzie wychodziło 10000 linków, a Google dawno sobie te miejsca olał. Tak będzie w większości wypadków (ludzkość jest leniwa...), dlatego wymaganie dużego BL mija się z celem. Te wszystkie usługi do zbierania backlinków (opensiteexplorer, majesticseo etc.) mają niesamowitą właściwość. Wyłapują głównie linki z największego syfu, z mocnymi lokalizacjami w ogóle sobie nie radzą (przynajmniej w PL). Dlatego nie można ich używać do określenia wartości strony, niestety.

ja jednak zastanawialbym sie czy mozna wykluczyc, ze duza ilosc backlinkow poprzez zwiekszenie czestotliwosci odwiedzin botow nie ulatwia wykrycia rotujacych linkow

lub/i/oraz czy na tyle nie wybija stron zapleczowych do topu ze sa one "latwym celem dla spamreporterow" :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności