Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kuzwa, czy wy sobie jaj robicie z tymi linkami charytatywnymi? malo ze ostatnio zaplecza sa masowo banowane, to jeszcze wystawiacie na tacy co trza zbanowac? malo ze sie nie dostaje punktow za strony to jeszcze gwarantowanie zalatwiacie uzytkownikom bana . jakim trza byc debilem zeby nie wpisac cos takiego https://www.google.pl/search?sugexp=chrome,mod=5&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Akogo+Nasze+Dzieci+Fundacja+Spelnionych+Marzen+Niechciane+i+Zapomniane+Fundacja+WOSP

vorex wyświetlenie linków niema nic do orderów, do orderów ma ilość uznawanych punktów za domeny, nie rozumiem o co tobie chodzi

Ma. Masz mniej niż 3 ordery, masz 0 pkt, wyświetlają się linki idiotyczne linki fundacji, które łatwo namierzyć. Nie mam tu na myśli Google ale życzliwych pajaców. Proponuje to zamienić na: Tutaj jest zainstalowany SWL. Uprzejmie proszę banować!!

Dajmy na to mam strony na unikalnym ip na subdomenie i nagle brakuje kilku linków, dostaje 0 punktow i muszę się bawić w usuwanie kodu ręcznie, nie chce mi się, bo nawet niech będzie ich 10 to muszę poświęcić naścieminut. chyba masz racje zabiorę ją do konkurencji dostanie 5000 pkt za ip w gotlinku. Zawsze coś można podlinkować.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Skoro pytasz w watku weblinka to w naszym interesie jest napisac, ze weblink lepszy. Ale tak jak przed zmianami pisałam, aby cos zrobic z wymaganiami systemu, aby zblizyc je do konkurencyjnych systemow tak do tej pory nic w tym kierunku nie jest robione, a nadwyzki punktow konsekwentnie zniechecaja do przedluzania domen i utrzymywania ich w e-weblinku. Adminie, dlaczego nie mozna podkrecic parametrow tak, aby ta sytuacja ulegla odwroceniu?:

po co płacić 75zł/100k jak można 50z/100k emitując linki na tego samego typu stronach a dodatkowo:

- mieć swój 1 link w paczce z 149 innymi linkami niż z 249;

- generować za 1000pkt aż 40 pobrań zamiast tylko 20;

- rotować linki na 15000 domenach z PR>0 niż na 5000;

- wyświetlać link w ograniczonej liczbie subdomen tj. 5 a niżeli 10;

- emitować linki na 75000 serwisów niż 50000.

w GotLink'u pozycjonowanych jest 3.000.000 urli a w drugim 150.000

Panowie podkasujcie rękawy i do roboty.

Szkoda, że z tym bannerkiem nie będę za bardzo wiarygodny ale powiem tak odnośnie posta innego usera:

Jak na tą chwilę oceniacie moc systemu w zestawieniu z GotLinkiem?

Gotlink mocniej rotuje ma większy wykop ale nawet na stare domeny jest on za mocny- chłopaki od Gota dążą do takiej perfekcji że przy dopalaniu nie mam stabilnych pozycji coś wskakuje wyskakuje.

Na wykresie majestica sa bardzo wyraźne skoki (przy podaniu kilku tysi pkt gota) jednego dnia mam skok 2500 BL a drugiego 50 BL... jakim cudem taka domena po takiej dawce ma wytrzymać/być stabilna.

Eweb daje efekty w dłuższym okresie czasu (nie spodziewajcie się aby wam 1k na frazę zarotowało wczesniej niż 5dni) ale przyrost pozycji jest bardziej stabilny i stały.

Jeśli chceci dopalać do góry na szybko gotlink

Jeśli chcecie stabilnego przyrostu pozycji, racjonalnego podawania BL na domenę i stabilności w monitorze pozycji (raportując klientowi) polecam eweblink.

T.

Jeśli ktoś się ze mną w czymś nie zgadza to zapraszam do dyskusji-obskoczyłem sporą ilość fraz w PL/US/UK zarówno ewebem jak i gotem i wiem swoje.

Na prośbę użytkowników na forum systemowym została zmieniona polityka wyświetlania linków na 'niewygodnych' stronach. Temat zaczął się od zaprzestania wyświetlania linków na stronach, które nadal nie osiągnęły wymaganego minimum 3 Orderów a skończył się na tym, że nie będziemy wyświetlać też komunikatów na stronach zbanowanych oraz tych, które nie przeszły pozytywnie procesu autoryzacji skryptu e-Weblink.

Żeby nie było zbyt utrudnione zlokalizowanie przyczyny niewyświetlania linków doklejać będziemy do pliku *.wbl stosowny komunikat oraz krótką legendę:

========= STRONA JEST NIEZAINDEKSOWANA W GOOGLE (SITE = 0) ===============

Oto jeden z szesciu powodow dla ktorego strona nie wyswietla linkow:

1. Strona jest niezaindeksowana w google (site:www.moja-strona.pl)

2. Strona dostala bana w wyszukiwarce google (site:www.moja-strona.pl)

3. Strona posiada zbyt malo orderow do wyswietlania linkow z systemu

4. Strona nie przeszla prawidlowo procesu autoryzacji w systemie

5. Strona zostala zbanowana w systemie z powodu naruszenia regulaminu

6. Strona nie zostala dodana do panelu uzytkownika w systemie

Jesli zaden z powyzszych warunkow nie wystapil prosimy o kontakt!

Ewentualne uwagi mile widziane.

500x62.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności