Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

O Xann, milo Cie uslyszec. Pisalam juz wczesniej o tym ale jak nie ma glowy to nikt nic nie decyduje, a chodzi mi o jakies zmiany ktore spowoduja ze bedzie sie oplacalo przedluzac domeny, poniewaz sytuacje jaka jest to sam widzisz na forum z ogloszeniami o pkt, a konsekwencje to jak widac:

xann.jpg

Sama widzisz google robi selekcje, samik wypada, strony robione pod SWL wypadają a zostają te mocniejsze co tylko wzmacnia system no bo chyba lepiej zeby linki wyświetlały sie na na tych lepszych stronachy niż na tych nędznych nieprawdaż ?

Marketing internetowy dla firm

Oj Xann, nie zrozumiałeś mnie bo nie miałam na myśli banów itp - lecz o to czy jesli bylbys na miejscu wlasciciela stron w systemie ktory ma przedluzyc domeny na kolejny rok, a widzialbys na forum ogloszenia z 10mln pkt ktorych nie mozna sprzedac to czy bys przredluzyl swoje domeny? Wiec dlatego pytalam czy zamierzasz cos zrobic z ta sytuacją, aby byl sens przedluzania domen, odpowiesz?

Nie wiem czy wiesz ale reklama jest dzwignią handlu, jeżeli ktoś nie potrafi sprzedać towaru to nawet Xann tu nic nie poradzi. Osobiście nie mam takich problemów i z tego co widze w adminie inni też nie mają, sprzedają i to dość sporo rekordzista opyla 12 mil pkt, ale skoro już pytasz mnie co robić należy zacząć do reklamy produktu, postaraj się dowiedzieć coś wiecej na temat możliwości jakie daje reklama, a na pewno odkryjesz jak można sprzedać towar.

Liczyłam, że jednak poradzisz skoro wiesz gdzie system ma problem, ale jesli twierdzisz, ze to my mamy zajac sie reklama Twojego systemu to pozostaniemy przy wygaszaniu domen, bo nie bedziemy ciagle ze soba konkurowac ceną schodzac do nierentownych kwot. Patrząc na ranking u konkurencji gdzie 15mln tylko z jednego bonusu ktos wyciaga to te 12mln wglada niestety dosc blado ale Twoj wyobor Xann.

System nie ma żadnych problemów :) Wybacz koleżanko ale chyba żartujesz że jeszcze ja mam CI szukać klientów na pkt :) Jeżeli nie radzisz sobie w tym biznesie spróbuj zając się czym innym znajdź coś łatwiejszego, działą tutaj prawo dżungli, albo potrafisz przebić się z reklą swojego produktu albo odpadasz.

ps. powiedz kiedy bedziesz wygaszać domeny może sobie coś zgarne

Xann, ja pisze w imieniu wszystkich użytowników ktorych widzisz na swoim forum, a maja oferty 500k, 1000k i 2000k i od dluzszego czasu i nie mają nabywców. I wybacz, ale nie cwaniakuj z tymi domenami z dwóch powodów bo wygasło już ich ponad 30k i jakoś nie odkupiłeś a po drugie sprzedajesz punkty dorzucając konta pro. Ale zrozumiałam i nie musisz już mi odpowiadać, trafię do drzwi, heh.

Xann, ja pisze w imieniu wszystkich użytowników ktorych widzisz na swoim forum, a maja oferty ........

Rozumiem że jesteś rzecznikiem Stowarzyszenia Sprzedawców PKT (SSPkt) czy też to taka akcja społeczna?

.....wygasło już ich ponad 30k ......

Rozumiem że znasz powody dla których one wygasły? Jak np wprowadzenie "orderów" w systemie który stwierdził ze ów strony się nie nadają do eweblinka i je wywalił, a skoro Twoje mają ordery i spełniają nowe weblinkowe standardy to chętnie je przejme jak CI będą wygasać

..... trafię do drzwi, heh.

O foch z przytupem, ale nie martwi mnie to bo wiem że wrócisz, zawsze wracasz :D

Brzoza jeżeli myślisz ze kupisz domeny w promocji, posadzisz na nich webmini i Xann będzie Ci sprzedał PKT to nie ta bajka, proszę nie zadawaj mi pytań typu nie mogę sprzedać PKT jak żyć Panie Premierze jak żyć.

Prosiłaś mnie o radę to ci ją dam: zajmij się czym innym, znajdź coś łatwiejszego

Rozumiem że jesteś rzecznikiem Stowarzyszenia Sprzedawców PKT (SSPkt) czy też to taka akcja społeczna?

Takim rzecznikiem powinieneś być Ty i dbać o wspólny interes każdego z nas, a nie olewać i konkurować. W każdym bądź razie zapoznaliśmy się z Twoim stanowiskiem i wiemy co z tym zrobić, nic na siłę i sam się o tym szybko przekonasz.

Xann będzie Ci sprzedał PKT to nie ta bajka

Tak tak, Ty byś jeszcze chciał sprzedawcom sprzedawać własne punkty, tylko to Ci w głowie, pff.

Nooo i jest po staremu :)

Brzoza, na moje to wygląda to tak, że nie masz co robić z punktami, nie potrafisz dotrzeć do odbiorców i teraz jesteś obrażona na cały świat - "że punkty się nie sprzedają"...

Wyjadacze siedzą cicho i tylko wystawiają FV pierwszego dnia miesiąca ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności