Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann, wiemy, ze nie bylo Cie pare lat i z tymi standardami zdajemy sobie sprawe, że mozesz nie byc w temacie. Ale kwestia wyswietlania zabronionych fraz oraz zapasci w liczbie pobran dotyczy tylko e-weblinka.

Nie rozumiem dlaczego narzekacie na brak zainteresowania w handlu punktami - na forum Weblinka widać, że są kupujący, którzy szukają PKT. Wystarczy do nich kliknąć zaoferować się i nawet bez konta PRO, które daje Xann można punkty sprzedać.

Brzoza, skoro obie reprezentujemy płeć piękną - to dlaczego ja nie mam najmniejszego problemu ze sprzedażą swoich punktów ? :)

Sprzedam punkty e-Weblink - paczki już od 10k pkt!

Szczegóły na PW

Nie rozumiem dlaczego narzekacie na brak zainteresowania w handlu punktami - na forum Weblinka widać, że są kupujący, którzy szukają PKT. Wystarczy do nich kliknąć zaoferować się i nawet bez konta PRO, które daje Xann można punkty sprzedać.

Odnośnie konta PRO to jest taki myk reklamowy i tak każdy nowy user może dostać od zawsze konto PRO na okres 30 dni testowo, wystarczy się zgłosić :D wiec takie ogłoszenie może dać każdy sprzedający dla nowych klientów których nie ma jeszcze w systemie :)

Brzoza, skoro obie reprezentujemy płeć piękną - to dlaczego ja nie mam najmniejszego problemu ze sprzedażą swoich punktów ? :)

Sylwia dobre pytanie :)

ps. może dlatego że ona jest z konkurencji ?

Marketing internetowy dla firm

Nie wiem jak to jest pisać samemu ze sobą Xann ale nie wnikam :)

ps. może dlatego że ona jest z konkurencji ?

A może dlatego, że tematy linków hazardowych sam poruszyłes na forum systemowym?

https://www.forum.e-w.../kasyna-hazard/

oraz pustych punktów:

https://www.forum.e-w...-i-nadal-spada/

Więc Sylwio chyba nie bardzo zrozumiałaś gdyż dyskutujemy zwyczajnie na tematy które poruszył Xann odnośnie akceptowania hazardu i generowania pustych punktów, a nie ich sprzedaży.

Nie wiem jak to jest pisać samemu ze sobą Xann ale nie wnikam :)

Więc Sylwio chyba nie bardzo zrozumiałaś gdyż dyskutujemy zwyczajnie na tematy które poruszył Xann odnośnie akceptowania hazardu i generowania pustych punktów, a nie ich sprzedaży.

Rozumiem, że ten post :

pisze w imieniu wszystkich użytowników ktorych widzisz na swoim forum, a maja oferty 500k, 1000k i 2000k i od dluzszego czasu i nie mają nabywców. [...] po drugie sprzedajesz punkty dorzucając konta pro.

Napisała inna brzoza? I nie zarzucaj mi proszę, że jestem fikcyjnym kontem na PiO, z którego pisze Xann - byłabyś na jakiejś seo-imprezce to miałabyś możliwość poznania mnie osobiście. Może wtedy udało by Ci się znaleźć odbiorców na Twoje punkty ;)

Sprzedam punkty e-Weblink - paczki już od 10k pkt!

Szczegóły na PW

Sylwia najpierw sprawdź datę postów które cytujesz, nikt nie porusza spraw które Ty przytaczasz.

Xann i to są rzeczy które interesują nas użytkownków i jesli potwierdzasz, ze nie nastapia zmiany w emisji linkow hazardowych to kazdy je rozumie - jedni sie pogodza z tym ze beda na stronie wyswietlali linki zabroniene przez prawo, a inni nie. A odnośnie zapowiadanych zmian czy planujesz przestawić system z ilości na jakość - takiego limitu subdomen nie akceptują inne systemy, a jeśli zmiany miałyby być wprowadzone to musimy wiedzieć już dzisiaj, aby odpowiednio dostosować produkcje. Dziękuje za uwage.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności