Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Xann z czytaniem to ja nie mam problemów i zadaje jedynie Tobie pytania na które nie potrafisz odpowiedziec, a wiec raz jeszcze zapytam czy nadal system bedzie przyjmowal mega ilości subdomen jak żaden inny czy może planujesz jakies zmiany?

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

xann -> napisz konkretniej co masz zamiar "ciąć", bo myśle że ta kwestia interesuje wiele osób.

Myślę że ostatnimi czasy gogle odpowiednio mocno "tnie" domeny z swl'i, dlatego może zastanów się czy Twoja pomoc jest tu potrzebna :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

tylerdurden, masz taki sam problem rozumienia słowa pisanego co Xann wiec albo wskaż co mi nie pasuje albo pisz z jednego konta. Gdybys wczesniej nie zrozumial to chodziło o zajecie stanowiska w sprawie emisji linków hazardowych, limitu subdomen oraz generowania pustych punktów.

a wiec raz jeszcze zapytam czy nadal system bedzie przyjmowal mega ilości subdomen jak żaden inny czy może planujesz jakies zmiany?

Droga kolezanko, w tak mlodym wieku taka pamiec to chyba nie brak lecytyny ale niedotlenienie organizmu :) Polecam dlugie spacery lub biegi przelajowe bo pogoda jeszcze sprzyja :)

Pytalem jakie masz dowody ze "mega ilosc subdomen" w weblinku ma negatywny wplyw na cokolwiek:

a)pozycje linkowanych fraz

b)mnichow w Tybecie

c)nienawisc w strefie Gazy.....

A ty rozróżniasz pytanie od propozycji? - ja pytam, a nie proponuje kolego. Wiec szkoda, ze cytujesz cos czego nie rozumiesz. Zdanie "czy nadal system bedzie przyjmowal mega ilości subdomen jak żaden inny" - jest pytaniem, a nie propozycją, a jeśli nie rozumiesz to mi przykro. Dla mnie temat zamknięty gdyż tylko ty go nie rozumiesz.

Xann z czytaniem to ja nie mam problemów ......

Z czytaniem to może nie ale z zrozumieniem czytanego tekstu to już bardzo duże problemy, bo gdybyś naprawdę przeczytała i zrozumiała usawę hazardzie nie wypisywała byś tych bzdur:

Xann, ja rowniez popieram kolegow odnosnie fraz hazardowych z dyskusji na forum systemu. Nie bardzo rozumiemy dlaczego skoro zabronione jest reklamowanie tego typu stron na terenie RP to według Ciebie nic sie nie dzieje i dopuszczasz do sytuacji łamania prawa. Xann jak dlugo bedziesz jeszcze emitowal na stronach systemowych frazy łamiace prawo?!.....

.... Ale kwestia wyswietlania zabronionych fraz oraz zapasci w liczbie pobran dotyczy tylko e-weblinka.

Sylwia najpierw sprawdź datę postów które cytujesz, nikt nie porusza spraw które Ty przytaczasz.

Xann i to są rzeczy które interesują nas użytkownków i jesli potwierdzasz, ze nie nastapia zmiany w emisji linkow hazardowych to kazdy je rozumie - jedni sie pogodza z tym ze beda na stronie wyswietlali linki zabroniene przez prawo, a inni nie.

Jak widzisz powyżej mocno atakujesz że wyświetlamy coś co zabrania nam prawo, proszę poproś kogoś żeby wytłumaczył ci tą ustawę a może nie będziesz tak bardzo się ośmieszać, za chwile będziesz agitować ze używamy SWL w końcu google ich zabrania. Dziecko kochane (zabrzmiałem teraz jak św.Mikołaj albo pedofil jakiś) nie słuchaj co CI głosy podpowiadają tylko czytaj ze zrozumieniem a nie będą sie z Ciebie śmiali

Marketing internetowy dla firm

@sttorm- szkoda że mnie nie rozumiesz ale ok, w ustawie pisze na terytorium Polski a nie w internecie rozumiesz tą subtelną różnice ?

ps. spróbuj ustalić definicje "terytorium Polski"

Tatusiu kochany, zainwestuj kilka złotych w profesjonalną poradę prawną bo tego typu odpowiedzi chyba uzyskujesz od wspomniany przez Ciebie głosów.
Czy można wrzucać do systemu linki z anchorami np. zakłady bukmacherskie, bet-at-home, itp ?

...

@Buncol - można, na dzień dzisiejszy frazy hazardowe są dopuszczalne

Gratuluję, świetne towarzystwo dla pozostałych linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności